Şimdi Ara

Üniversite Ortamı! (ODTÜ Içerir!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
15
Favori
17.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekulac

quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

sadece hüloğ demiyorum kıllarla ilgili şeylerde söylüyorum umrumda değilsiniz sevmiyorum sizi zorlada sevdiremezsiniz bana akıl verme koyun çok yararlı bi hayvan bu arada arkadaşlar konu saptı neyse odtüde koyun kopyalanmıyor bildiğim kadarıyla bunu bilinde gidin

Hacı ikinizide savunmuyorum ama o hüloooğ diye dalga gectigin herifler imam hatiplerde okuyor diye ne biçim baski goruyorlardi,dini ve dunya goruslerinden dolayi fişleniyorlardi her yerden ama şimdi o zaman bu işleri yapmış olan şahıslar zamaninda eziyet ettigi kesim tarafindan yonetiliyor bu bir gerçek.İnsanlarin hırsını,başarisini kiskaniyorsunuz kabul edin.Her sene ygs-lysde 1.olanlar fem ve onun gibi olan dershanelerden diye şimdi sorulari caliyorlar falan diye zirlaviyorsunuz

dostum ortamlarını samimi bulmuyorum bide kıskancak çağı geçtim okulumu bitirip yurtdışına gitmek istiyorum ve farketmedim sanma sende o insanlardansın seninde çıkarın var bariz belli biraz daha konuşsak oy vermiyorum ama adamlar hizmet yapıyo double yol diyceksin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

Komşumuzun kızı odtü bilgisayar mühendisliğini kazandı diye hepimiz sevindik başörtülü diye hergün baskı yapıyorlarmış kız dayanamadı 1. yılda bıraktı şu an tekrar hazırlanıyor

Ciddi misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarikatlara bağlı okullar denetlenmeli ve MEB'e devredilmeli, 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmeli, Kuran kursları denetlenmeli, Tevhidi Tedrisat uygulanmalı, tarikatlar kapatılmalı, irtica nedeniyle ordudan atılanları savunan ve orduyu din düşmanıymış gibi gösteren medya kontrol altına alınmalı, kıyafet kanununa riayet edilmeli, kurban derileri derneklere verilmemeli, Atatürk aleyhindeki eylemler cezalandırılmalı

sen yukarıdaki uygulamaları faşistce yada ulusalcı olarak görebilirsin ama ben ülke birlik ve beraberliğinin dagılmaması için ve günümüzdeki gülen cemaatinin oluşturduğu dindarlar ve diğerleri gibi ülkeyi 2 ye ayırmaya çalışanlara karşı yapılan ve başarısız olan bir süreç olarak değerlendiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzr00t

tarikatlara bağlı okullar denetlenmeli ve MEB'e devredilmeli, 8 yıllık kesintisiz eğitime geçilmeli, Kuran kursları denetlenmeli, Tevhidi Tedrisat uygulanmalı, tarikatlar kapatılmalı, irtica nedeniyle ordudan atılanları savunan ve orduyu din düşmanıymış gibi gösteren medya kontrol altına alınmalı, kıyafet kanununa riayet edilmeli, kurban derileri derneklere verilmemeli, Atatürk aleyhindeki eylemler cezalandırılmalı

sen yukarıdaki uygulamaları faşistce yada ulusalcı olarak görebilirsin ama ben ülke birlik ve beraberliğinin dagılmaması için ve günümüzdeki gülen cemaatinin oluşturduğu dindarlar ve diğerleri gibi ülkeyi 2 ye ayırmaya çalışanlara karşı yapılan ve başarısız olan bir süreç olarak değerlendiriyorum

Tarikat kavramı bir kere cok farkli birseydir.Osmanlinin son donemlerinde tamamen tarikatlarin gucu bitmistir.Ama Cemaat kültürü yada ona benzer kavramlar hep olmustur İslam öncesi Türk tarihinde de,İslamiyeti kabul ettigimiz donemde de.Kisacasi cok zor cemaatleri kapatmak.Bu arada senin dedigin olayi Ataturk tacirleride yapmistir her zaman insanlari mürteci-çagdas olarak 2ye ayirmaya calismislardir.Erbakan evet dini kullaniyordu,Erdoganda ama bence o ataturk tacirleri onlardan cok daha beterdir her zaman.En korkulmasi gereken onlardir bence

• atatürkün birleştirici ve bütünleştirici gücü diye bir klişe var sonuçta yani.bunuda insanları ayırarak elde edemezsin değilmi?şöyle bir örnek verelim erbakan yada erdoğan döneminde bir savaş çıksaydı iktidar yüzünden halkın % kaçı isteyerek katılırdı kim arkadan vururdu ülke paramparça resmen ikiye ayrılmış durumda ve gezi parkıyla uçurum artık dönülmez bir noktaya derinleşti.bunun sebebide halkı ayırarak sözde dindar(!) bir nesil yetiştirenlerdir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

evet o insanlarda makarnaya kömüre devletini siyonistlere satanlar zannımca.ayrıca siyaset yapmak istemiyorum ama bu klişe laflarla bana gelme yok efendim bana daha iyi bir örnek sun akpden daha iyi olarak al efendim emine ülker tarhanın başında oldugu bir chpyle en azından insanlar kendini baskı altında hissetmez ayrıca artık şu başörtülü kardeşime saldırdılar diyerek dini sömürmeleriniz de yetmedimi artık

Emine Ülker denen şahıs 28 şubat sürecinin mimarlari gibi faşist-ulusalcı bir zihniyettedir.Ke-MAL kilictaroglu denen komik herifin lacivertidir

Haha ne güzel espri yapmışsın Kemal,Ke-mal falan kelime oyunları yani.İki kelime öğrenmiş gelmiş burada siyaset yapmaya çalışıyor.Sen önce kullandığın kelimelerin anlamını öğren,o zaman kimin faşist olduğunu görürsün belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaZor

quote:

quote:

evet o insanlarda makarnaya kömüre devletini siyonistlere satanlar zannımca.ayrıca siyaset yapmak istemiyorum ama bu klişe laflarla bana gelme yok efendim bana daha iyi bir örnek sun akpden daha iyi olarak al efendim emine ülker tarhanın başında oldugu bir chpyle en azından insanlar kendini baskı altında hissetmez ayrıca artık şu başörtülü kardeşime saldırdılar diyerek dini sömürmeleriniz de yetmedimi artık

Emine Ülker denen şahıs 28 şubat sürecinin mimarlari gibi faşist-ulusalcı bir zihniyettedir.Ke-MAL kilictaroglu denen komik herifin lacivertidir

Haha ne güzel espri yapmışsın Kemal,Ke-mal falan kelime oyunları yani.İki kelime öğrenmiş gelmiş burada siyaset yapmaya çalışıyor.Sen önce kullandığın kelimelerin anlamını öğren,o zaman kimin faşist olduğunu görürsün belki.

Merak etme yeri geldiginde Marx ve Engelsin Komunist Manifestosunu okumusumdur,Hitlerin Kavgaminida,Seyyid Kutubunda Yolda ki Isaretler kitabiniida.Fasizme karsi omuz omuza diye anirarak olmaz bu isler.Kemalist Diktatorlugun Fasist italyaya caktigi selamlari nasil unuttun

http://media.dunyabulteni.net/250x190/2012/09/28/kemalistden-fasiste-selam.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioheadTR -- 17 Temmuz 2013; 1:49:41 >

• Odtü iyi okuldur ama piyasanın abartığı kadar değil.
    Eski mezunları iş alımlarında kendi okullarını kollarlar bu yönden çok avantajlı
    kampüsü çok büyük
    imkanları cok fazla

odtü biolojide, matematikte, kimyada okuyan arkadaşlarım var. Odtüye gidince sanki iş veren onu bekliyormus gibi davranıyorlar işsiz kalıcanı bilmiyor
    mühendislikte okuyan mezun olunca 5bin tl ile başlıcanı sanıyor, mezun olunca aklı başına dank ediyor (başlıyan vardır ama bölümün ilk 10nudur herkes öyle değildir)
    özel okulda okudugumdandır belki ama ben sosyalist filan olamam ama hoşgörülüyümdür her görüşe, kimse benim yemek yediğim yerime karışamaz, kimsenin cebindeki para beni ilgilendirmez, nede benim param onları ilgilendirir ama odtü de genelde öğrencilerde bu sorun var. (Bu zamana kadar çok fazla odtülü arkadaşım oldu, bir yerde yemeğe gidicez pahalıysa pahalı demezler, zengin yeri ora. Otoparklarının stikerı 400tl mi, stiker ücretini düşündüğünden otobüse daha fazla para verir bide rezillini çeker, benzin yakmasını geçtim o rahatlına gidiyor. burgerkingi filan geçtim, sturbucktan kahve almayı saçma bulurlar, kızılayda rezillik içinde oturup daha fazla para harcarlar. Odtünün mimarlık öğrencileri dısında pek anlaşamıyorum)

Eğitimi her ne kadar iyide olsa ben odtüde mutlu olamıyacagımı bildiğimden gitmedim, odtü itü bilkent gibi kaliteli okullarda ilk tercihiniz mutluluk olsun hangi okulda mutlu olucaksınız gidin. Bana puanını yazık ettin diyenlerde oldu, mutlu olmadıktan sonra ne işe yarar o puan

• Konuyu bambaşka yerlere çekenler olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

Odtü iyi okuldur ama piyasanın abartığı kadar değil.
    Eski mezunları iş alımlarında kendi okullarını kollarlar bu yönden çok avantajlı
    kampüsü çok büyük
    imkanları cok fazla

odtü biolojide, matematikte, kimyada okuyan arkadaşlarım var. Odtüye gidince sanki iş veren onu bekliyormus gibi davranıyorlar işsiz kalıcanı bilmiyor
    mühendislikte okuyan mezun olunca 5bin tl ile başlıcanı sanıyor, mezun olunca aklı başına dank ediyor (başlıyan vardır ama bölümün ilk 10nudur herkes öyle değildir)
    özel okulda okudugumdandır belki ama ben sosyalist filan olamam ama hoşgörülüyümdür her görüşe, kimse benim yemek yediğim yerime karışamaz, kimsenin cebindeki para beni ilgilendirmez, nede benim param onları ilgilendirir ama odtü de genelde öğrencilerde bu sorun var. (Bu zamana kadar çok fazla odtülü arkadaşım oldu, bir yerde yemeğe gidicez pahalıysa pahalı demezler, zengin yeri ora. Otoparklarının stikerı 400tl mi, stiker ücretini düşündüğünden otobüse daha fazla para verir bide rezillini çeker, benzin yakmasını geçtim o rahatlına gidiyor. burgerkingi filan geçtim, sturbucktan kahve almayı saçma bulurlar, kızılayda rezillik içinde oturup daha fazla para harcarlar. Odtünün mimarlık öğrencileri dısında pek anlaşamıyorum)

Eğitimi her ne kadar iyide olsa ben odtüde mutlu olamıyacagımı bildiğimden gitmedim, odtü itü bilkent gibi kaliteli okullarda ilk tercihiniz mutluluk olsun hangi okulda mutlu olucaksınız gidin. Bana puanını yazık ettin diyenlerde oldu, mutlu olmadıktan sonra ne işe yarar o puan

Adam 3-5 arkadaşına bakıp 20küsür bin kişilik okulu genellemiş beyler dağılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

Ankara hakkında sorusu olan varsa yardımcı olabilirim. Doğma büyüme ankaralıyım, ama antalya da okuyoz üniversiteyi. :D

Odtü ayrı bir şehir gibidir arkadaşlar, ankarayı kötüleyenlere bakmayın. Seviyesi yüksek bir üniversite olduğu sincanlılar ya da mamaklılar giremezler. Bence üniversitenin kıymetini bilin harika bir yer.

Hocam ayıp oluyo ama ben de Mamaklıyım hiç yakıştıramadım Tamam mamak apaçi kaynıyo ama %5 falan kurtarılabilir

Arkadaş doğru söylüyor ODTÜ ayrı bir şehir gibidir, hatta şehir dışından gelip kampüsten hiç çıkmayanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mathilde

quote:

Komşumuzun kızı odtü bilgisayar mühendisliğini kazandı diye hepimiz sevindik başörtülü diye hergün baskı yapıyorlarmış kız dayanamadı 1. yılda bıraktı şu an tekrar hazırlanıyor

Ciddi misin

Yemin ederim
  • quote:

quote:

quote:

Ciddi misin

Yemin ederim

İtü'de de böyle midir ki acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ciddi misin

Yemin ederim

İtü'de de böyle midir ki acaba

Maalesef Bilemiyorum

• Oraya genelde dev-lis dev-genç kendi gençlerini yollar kalabalığı kaybetmemek için. Bir nevi kaleleri olarak görürler orayı. Siyasi olay çok olur anlayacağın.
  • Yuzde 95 odtü madendeyim bende hadi bakalım :)

• Sayenizde vazgeçtim Sağolun yorumlarınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

Sayenizde vazgeçtim Sağolun yorumlarınız için

Sanırım ben neden oldum kendi düşünceleirmi söyleidm hep hakkını helal et yoksa uyuyamam inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: MertKok5533

Sayenizde vazgeçtim Sağolun yorumlarınız için

Sanırım ben neden oldum kendi düşünceleirmi söyleidm hep hakkını helal et yoksa uyuyamam inan

Dalga mı geçiyorsun?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.