Şimdi Ara

Üniversite ve bölüm incelemeleri (kapsamlı liste: boun ybs, hamidiye tıp, bilkent ctis vs.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lan bu nasıl konu çıldırıyorum PUAHAHAHHAHAHAH

QİWKEQWLKEŞQLWŞİEŞWQ

• boun ybs de diğer tüm ybsler gibi alım fırsatı

• Bunlar nasıl tespitler böyle forumun tüm otistiklerini tek bir konuda birleştirmişsin gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki mantık hatasını 7. Satırdan anlayabiliyoruz

• daha çok mecaz var gibi sanki :) imzalık konu olmuş boun ybs hariç. boun ybs için sky is the limit. ilk 500e adım adım...

• emektar91 kullanıcısına yanıt

Josetti hocam selamlar. Bir ybs olmasa da işletme enformatiği bölümü almanyada okunur mu sizce

• Boniek kullanıcısına yanıt

tabi okunur 2010 civarlarında zaten bu isimle açılıyordu trde de ve marmara ybs almancanın da ilk zamanlarda puanı ingilizcesinden bile yüksekti sonra bölüm ismi değiştirilince ingilizce daha öne çıktı ancak marmara almanca işletme enformatiği bölümü almanca dilinde wirtschaftsinformatik olarak bilinir ve marmara mıs mezunları master da yaparlar almanyada çalışabilirler de oldukça popülerdir amerikada ise management ınformation systems adıyla primary durumdadır. almanyada en ama en ama en okunacak bölümdür aynı zamanda eu veya usa'da da okunur tabiki çok önemlidir hatta US'in önemli eğitimcileri veya içerik editörlerine göre MIS S tier great degree olarak geçer her yerde çok iyidir ama almanyada teknoloji ve mühendisliğe çok etki eden bir alan oldugundan ayrı da bir önemlidir. euda bir yer önersem almanya derdim herhalde tam yeri, kesinlikle okunur.

• Lan bilkent mech niye en iyi mech lan

• ismi yeter hocam  

• emektar91 kullanıcısına yanıt

Akdeniz ybs alım fırsatı yazdın yakalandın ihtiyar

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

yalnız konuyu açan ben değilim boun ybsye öyle denir mi? ilk 500le alcak bölüm net. yani yakalayamadın genco. ;)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.