Bildirim
Üniversite ve Bölüm Önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek biri yok mu ? -
nerde olursa olsun tıp tavsiye ederim. Hakkari üni tıp bile 10.000le alıyor.sen tıp okuyupta acıkta kalan gördünmü dostum. Ama birçok müh. var açıkta. İşi şansa bırakma tıp yaz derim.(aile yakınlarından yazacağın mühendislikle ilgili birileri varsa yan i sana iş konusunda yardımcı olabilecek ozaman fark etmez. Kendi gönlüne kalmış) -
Teşekkür ederim yorumların için. -
Tıp okumayı bence düşünme , gittikçe sağlık sektörünü kötüye gidiyor. Birde sonra tekrardan sınava giriyorsun zor iş bunlar.
ODTÜ İTÜ gibi yerleden mezun olduktan sonra zaten işsiz kalmazsın ve kendini geliştirirsin. Bence iyi düşün senin kararın tabi ki. -
ODTÜ-Makina ya da ODTÜ- - Havacılık ve uzay mühendisliği güzel seçimler olabilir. Özellikle Havacılık ve Uzay son dönemlerde çok tercih edilir durumda . Bir düşünsen iyi olur -
Bir önerimde sana Galatasaray Endüstri Mühendisliği olsun.Müthiş bir üniversite ve müthiş bir bölüm gerçekten aklında bulunsun araştır derim. -
Teşekkür ederim. Aslında beni düşündüren nokta iş bulma konusunda. Tıp okuduktan sonra iyi kötü bir sağlık ocağında çalışabilirim diye düşünüyorum. Ama mühendislikle o kadar basit değil bence tabi ki ODTÜ, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi mükemmel okullar ama sonuçta mezun olan herkes çok iyi bir iş bulamıyor. Bu durum beni biraz düşündürüyor açıkçası. -
odtülü kendini geliştirmedikçe açıkta kalır yeni mezun biri en fazla 1.5tl alır sen tıpa git kaçırma neden herkes tıp diye tutuşuyo boşuna değil bi bildikleri var demeki -
quote:
Orijinalden alıntı: oonur375
Teşekkür ederim. Aslında beni düşündüren nokta iş bulma konusunda. Tıp okuduktan sonra iyi kötü bir sağlık ocağında çalışabilirim diye düşünüyorum. Ama mühendislikle o kadar basit değil bence tabi ki ODTÜ, İTÜ, Galatasaray Üniversitesi mükemmel okullar ama sonuçta mezun olan herkes çok iyi bir iş bulamıyor. Bu durum beni biraz düşündürüyor açıkçası.
Hocam bence tıp yaz. Dediğin gibi mühendislikte ne olacağı belli değil. Ama tıpta kesin işin var dediğin gibi. Bence kaçırma bu fırsatı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tıp kontenjanları bu yıl zaten arttı. Açık var ve kapatmaya çalışıyorlar. -
Yani 4 yıl sonra okul hayatından kurtulup , işe girip aile hayatı falan istiyorsan git mühendisliğe parasını sorun ediyorsan gerek yok kaliteli isen zaten hakettiğini 4 -5 yıl sonra alırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben erkek olsam mühendisliği düşünürdüm belki, tam erkeklere göre bence. hem erkekte "mühendisim" güzel duruyor. ama doktor karizması da hiçbir meslekte yok. ayrıca intern lüğün rahat olduğu bir üniye gidersen -ki sıralaman gayet iyi bi araştır nereler rahatmış- güzel güzel tusuna çalışıp uzmanlığını da ilk seferde kazanabilirsin. tus baya zor bir sınav ama olmayacak gibi de değil. fiziği seviyorsan mühendislik seç; ezberin iyiyse, çalışmayı seviyorsan ya da en azından çalışmak zorundayım dediğinde çalışabiliyorsan tıp seç. aslında kolay mühendislik-tıp ayırımı ama inşallah gönlün hangisindeyse orda muvaffak olursun. :) -
Tıp oyle cikinca iş bulayim, acikta kalmayayim diye okunacak bir bolum degil. İlerde mutsuz olursunuz. Saglik sektoruyle alakali tercih yapacak arkadaslar lutfen bu konuda hassas davranin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X