Şimdi Ara

Üniversite'ye Doblo İle Gelsem ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kiz tavlayacaksan kiz guzelse genelde kizlar begenmiyorlar ben anlamiyorum fiat renault markalarina alarjileri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler babamda amcamda 2006 model doblo var onlar çok boş ama alacağım araba çok rahat hız tutkunu değilim ve karşıyım. Araba fiyatına göre çok dolu bee hemide dizel.
  • Daha fazla 'bu sene bizi götürüp getirecek bi salak bulduk' diye düşünen kızı götürüp getirirsin işte fena mı?
  • İyinin Kötüsü kullanıcısına yanıt
    kardeş sen kabzımal mısın pazarcı mısın? Ne işin var Dobloyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 18 Ekim 2015; 22:39:07 >
  • Bi doblo ne kadar dolu olabilir en fazla sanroof + teyp vardır

Ayrıca güvenli bi araç değil. Sedanlara veya hb lere yönel. Doblo nedir ya ? Manav mısın bakkal mı ?

• Ne fark eder şahine binip yağmurda otobüs beklememek bile iyiken Doblo ya binmek büyük lüks bence öğrenciye gore

• Al bi corsa bak keyfine

• Full+full olmasi onemli en bosu olsa sorun olurda full+full olunca np

• Kime ne senin neye bindiğinden insanları bu kadar kafana takarsan hiç mutlu olamazsın. Ayrıca o dalga geçenler senin araba ile gelip gittiğini görünce kanka beni de şuraya bıraksana diye yanına yanaşır mazot parası vermeden iner o arada da arabanı över hiç merak etme.

• harbi ne doblosu hocam. Git ona vericeğin paraya ne biliyim bi leon al , volvo s40 falan al yani.
  • Ben hayattan bıkmış bir berlingo ile gidiyordum arkadaşım var dobloyla geliyor.
    Tamam eyvalalh arakadaş arası 2-3 takılıyoruz da kimse dalga geçmez ki zaten o aracın rahatlığını biri keşfetse vaz geçemez(Berlingodan puntoya geçiş hüzdnü.....)
    Hocam öğrencisin kimseyi takma al istediğin araca bin kim nederse desin.
  • Gidilir neden gidilmesin
  • saxoyla git
  • Yav he he CSB+BLOK

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.