Şimdi Ara

Üniversitede aylık 2k üstü kazanç, ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burs ile 2k, üniversitedeki iş imkanları ile 400-600tl de üstüne aylık para koyabilirim, aylık 1k yurda gidiyor, bir kısım yemeğe gidecek, öğün 8-10tl ancak yurtta da yemek yapma şansım var. Üste koyduğumu napabilirim? Boş zamanım olacak, coinler, forex için kafa yorabilirim, her ay elimdeki parayı gidip faize yatırabilirim, döviz olarak da faize yatırabilirim ki stopaj süper yüksek, kazanılmıyor, 3.500 dolara 140 dolar veriyor yıllık ama en azından dolar. Ne yapılır?

• Hocam gerçekten para kazanmak istiyırsan ya borsaya gir ya da coinlere. Ama araştır yoksa parayı batırma ihtimalin de var, sonuçta hiçbir şey kesin değil.
  • borsa, forex, coin çok riskli. Özellikle forex'den kesinlikle uzak dur. Boş zamanlarını kullanabileceğin ek işlere yönelmeni tavsiye ederim. Satış-pazarlama odaklı araştırma yapabilirsin. Part-time çalışarak iyi gelirler kazanabileceğin bir çok iş var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergün s -- 22 Ekim 2019; 23:21:31 >
  • yaş benım 40
    o para çatır çatır harcanmalı o güzel yıllar bir daha milyon tl versen geri gelmez
  • hasanaydın35 H kullanıcısına yanıt
    1 yıl okuduktan sonra yazıyorum, aynen öyle, yiyorum tadını çıkarıyorum.
  • yatırım fonu al bırak bankadaki fon yöneticisi senin yerine yatırım yapsin direk hisse senedi helle Forex girme sakat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    bırak hocam gelecek mi var ülkede ya, kafa yorup stres yapacağıma %20 arttırmaya parayı yerim yatarım. Yerde biten mantar daha çok değerleniyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.