Şimdi Ara

Üniversitede derse girmeden (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocaya bagli devamsizliktan birakmazsa olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocanon ta*ağına bağlı
  • Toplam 10 ders var. İlk dönem 5ine hiç girmedim. Bu dönem 7sine girmemeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitan -- 21 Ocak 2017; 17:3:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

DERSLERIN YUZDE 90INA GITMEDEN 4 ORTALAMA YAPMISTIM BASARININ SIRRI DERSE GITMEMEK. ARKADASLAR ACIK OGRETIM DIYE DALGA GECIYORDU.

BU YIL YOKLAMANIN 10 PUAN OLDUGU DERS VARDI HIC KACIRMADIM PUAN VARSA AFFETMEM.
    SINAVDA NE CIKACAGININ TUYOSUNU VEREN HOCALARIN DERSINI KACIRMAM.
    SLAYTTAN OKUYAN FOSILLERE ISE BAN!

Avatat mesaj uyumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şöyle bişey var. Okula gitmeden,elime dersin kitabını almadan,not vs olmadan ders geçmişliğim var. Ama tabi ki okula gitmek lazım. Mesela finalde 250 sayfadan sorumlusun son güne bırakmışsın çalışmayı. Gece başlıyorsun çalışmaya ama bir süre sonra kafan almıyor yani. Oysa derse gitsen düzenli olarak zaten konuları okurken hocanın anlattıkları aklına gelicek daha rahat anlayacaksın hemen bitireceksin notları.

Sayısal içerikli,formüllü derslerde de gitmek lazım kesinlikle.

Her vize-final sonrası bir sonraki dönem böyle olmayacak,düzenli okula gidicem diyorum ama yine aynı,yine gitmiyorum. Şu okul durumundan o kadar sıkıldım ki. 9 ders aldım bu dönem 4 tanesinden falan kalıcam yine. Olmuyor abi yapamıyorum. Okula gidesim gelmiyor. Bölümü sevmiyorum. Liseden mezun olduğumda kafamda hiçbir şey yoktu,puan nereye ben oraya oldu yani.
  • mat 101 derslerine gitmeden A ile geçmiştim sadece. onun dışında hep devam zorunluğu var. hele ingilizce tam bela
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.