Şimdi Ara

Universitede eve kimle çıkılır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok samimi olduğun insanla eve çıkma sakın tecrübeyle söylüyorum 3 arkadaştan 2 si olayli ayrildi en iyisi sinifindan yada fakülteden 2 veya 3 kişi cikmaniz eğer sosyal bir insansan ciktigin insanlar aralarında arkadaş olmaları sorun olmuyor.Zaten bu üniversite ortamında bir yil takildigin insanla öteki yil aran acilmassa sukredicen böylede salakca bir ortam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel benle eve çık yaza doğru .Adanalıyım ben de.İstanbul'da okuyorum.Titizlik bende de var .Mecidiyeköy civarında ev tutmayı düşünüyordum ben de.Benim de düşündüğüm birkaç kişi vardı yurttan fakat şu sıralar durumlar pek iyi değil gibi.Neyse tüm bunlar bir yana 2-3 kişi ideal de, uyum meselesi de önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Gel benle eve çık yaza doğru .Adanalıyım ben de.İstanbul'da okuyorum.Titizlik bende de var .Mecidiyeköy civarında ev tutmayı düşünüyordum ben de.Benim de düşündüğüm birkaç kişi vardı yurttan fakat şu sıralar durumlar pek iyi değil gibi.Neyse tüm bunlar bir yana 2-3 kişi ideal de, uyum meselesi de önemli.

Olur mu olur okuldaki genel ortami begenmedigim için insanlarla tanışıp kaynasmak istemiyor canım. Uyum meselesi derdi yüzünden çıkamadım zaten, cok yakin iki arkadaşım eve çıktı isteseydim ben de cikabilirdim onlarla ama iclerinden biri vurdumduymaz ve sorumsuz oldugu icin bosuna aramiz bozulsun istemedim. Siz hangi universitedesiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

az samimi olduğun biriyle çık...

ve 2 kişi asla çıkmayın..en az 3..hem maddi olarak iyi hem kavga ederseniz arada bir hakem olur

Tek kiside dediginiz sey iyi oluyor ama temizlik ve yemek yapma konusuna gelince üç kisiden biri yapmazsa evde kaos ortami olmaz mi? sahsen tek kisi kalinan evlerin en büyük problemini asiri pis olmalari olarak görüyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: 123xxx123

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Gel benle eve çık yaza doğru .Adanalıyım ben de.İstanbul'da okuyorum.Titizlik bende de var .Mecidiyeköy civarında ev tutmayı düşünüyordum ben de.Benim de düşündüğüm birkaç kişi vardı yurttan fakat şu sıralar durumlar pek iyi değil gibi.Neyse tüm bunlar bir yana 2-3 kişi ideal de, uyum meselesi de önemli.

Olur mu olur okuldaki genel ortami begenmedigim için insanlarla tanışıp kaynasmak istemiyor canım. Uyum meselesi derdi yüzünden çıkamadım zaten, cok yakin iki arkadaşım eve çıktı isteseydim ben de cikabilirdim onlarla ama iclerinden biri vurdumduymaz ve sorumsuz oldugu icin bosuna aramiz bozulsun istemedim. Siz hangi universitedesiniz?

Ben ytüdeyim.

• Arkadaşım tanımadığın biriyle nasıl cesaret edip eve çıkacaksın ki.. hırsızı var manyağı var psikopatı var..
  • Çok yakın arkadaşınla çıkma diyenler anlaşamamışsa demekki yakın arkadaş değiller.Asıl tanımadığınla anlaşamazsın.daha doğrusu tepkisini bilemezsin.iyide çıkabilir kötüde.tanıdığına söz geçirirsin her türlü.ama gerçekten tanıdığın varsa

• acele etme ev arkadaşı bulmak için. 1 senede bile gerçek yüzünü göremeyebilirsin arkadaşının.
  • Şimdilik bekleyeceğim gibi duruyor. Kardesim gibi sevdigim 6 yıllık arkadasimi ikna ettim o biriyle kalıyor ben de onlara katılıp seneye 3 kisi kaliriz diye düşünüyorum. Ev arkadasinin elinden hicbir is gelmez ama en azindan iyi bir cocuk olduguna eminim, ne dersiniz?

• 3 kişi çık. Zira kavga çıktıgında 3. kişi sizi ayırsın evde. Yoksa bayılana kadar kavga edersiniz.

• Hocam cemaat işlerine karşı mısın değil misin bilemicem ama. Karşıysan bile sana şöyle bir tavsiyem var çoğu arkadaşım böyle yapmıştı;

1 sene yada yarım dönem cemaatte takıl büyük ihtimalle zaten ucuz olur. Her neyse okuldaki arkadaşlarının durumlarına bak, kimler düzgün tip kimler hırsız kimler güvenilir kimler kafa dengin. Hatta cemaatte bile senin kafanda olanlar olabiliyor yaşadım biliyorum :D Tavsiyemi dikkate alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

Hocam cemaat işlerine karşı mısın değil misin bilemicem ama. Karşıysan bile sana şöyle bir tavsiyem var çoğu arkadaşım böyle yapmıştı;

1 sene yada yarım dönem cemaatte takıl büyük ihtimalle zaten ucuz olur. Her neyse okuldaki arkadaşlarının durumlarına bak, kimler düzgün tip kimler hırsız kimler güvenilir kimler kafa dengin. Hatta cemaatte bile senin kafanda olanlar olabiliyor yaşadım biliyorum :D Tavsiyemi dikkate alabilirsin.

Hocam ne yazık ki biraz esitlikci bir yapim var ve cemaat gibi hak yiyen bir topluluga kesinlikle giremem. Zira etrafimda cemaati savunan insanlara bile katlanamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

3 kişi çık. Zira kavga çıktıgında 3. kişi sizi ayırsın evde. Yoksa bayılana kadar kavga edersiniz.

Su an eve cikmayi dusundugum iki kisiden biri benden 5 cm kadar kisa ama 120 kilo, digeri de hem benden zayif hem de 15 cm kisa yani kavga olsa zaten kim kimi bayiltir belli
    Not:boyum 1.93 kilom 75 civari

• quote:

quote:

Hocam cemaat işlerine karşı mısın değil misin bilemicem ama. Karşıysan bile sana şöyle bir tavsiyem var çoğu arkadaşım böyle yapmıştı;

Hocam ne yazık ki biraz esitlikci bir yapim var ve cemaat gibi hak yiyen bir topluluga kesinlikle giremem. Zira etrafimda cemaati savunan insanlara bile katlanamiyorum

O zaman paraya kıyıp yurta yazıl sonraki dediklerim geçerli hala :)

• Sadece kendinle çıkılır kardeşim. Arkadaşın dostun varsa gelir giderler takılırsınız eğlenirsiniz ama o kadar. Aynı evi paylaşmak ortak düzen kurmak başka şeydir, herkesin yapacağı iş değil, herkesle yapılacak iş değil. Maddi durum müsaitse tek başına çık keyfine bak. Ben bu yüzden can ciğer dostlarımla kötü oldum, yollarımı ayırdım.

• Gönül ister bit bağyanla çıkılsın aynı eve ama elalem ne der?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

Gönül ister bit bağyanla çıkılsın aynı eve ama elalem ne der?

Okulumda bu tür seyler çok normal görülüyor aslinda ama ailem duysa beni keser bicer zaten ben de karşıyım böyle seylere, toplumun etik degerlerinin bos olduğunu düşünmüyorum

• quote:

quote:

quote:

Zaten yurtta kalıyorum ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten yurtta kalıyorum ben

Mesajını okumadım kusura bakma :D direk başlığa göre cevap verdim. Bol şans.

• OTLAKÇI OLMAYANLA KESİNLİKLE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.