Şimdi Ara

Üniversitede hayal kırıklığına uğradınız mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
6
Favori
5.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WadeFB

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Ben uğramadım. Hergün severek heyecanla gidiyorum üniye.

Devamsızlığın saat üzerinden hesaplanması biraz kötü.

hangi üni?

İzmir ekonomi.

hazirlikta misin ?

Evet.

hazirlikta saat uzerine bolume gectigin zaman hafta uzerine

ayrica kur basina 26 saat neyine yetmio

Bölüme geçince daha sıkıntı hakikatten neyine yetmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 5 Aralık 2011; 10:15:24 >

• Istanbul unisindeyim bir kez yoklama alinmadi dersler hep amfi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 5 Aralık 2011; 10:27:21 >
  • Çukurova-bilgisayar müh.

Fazlasıyla memnunum.
  • MYO okuduğum için çok şey beklemiyodum açıkcası ama ortam fena yani kafeterya falan zaten yan tarafımızda eğitim fakültesi var yalnız dersler hiç istediğim gibi gitmedi sadece Pc sınavından 60 aldım oda sınıfları karma yaptılar yanıma şansa bilgisayar okuyan geldi hepsini ondan yapmama rağmen 60 aldım en yüksek notum kalacam kesin bu sene seneye devam
  • k.maraş-sütçü imam üniversite gelmeyin dostlar saçma sapan bi yer.hayat yok resmen.gündüz vakti bıle insan yok etrafta.o derece.gelecek olan varsa ağzına kürekle vurun.2.ci yarıyılda kaydımı donduracağım.
  • yazıldımı bilmiyorum ama (kyk) yurtta kalmayı planlıyorsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin ilk hayal kırıklığı bu olur zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Ben uğramadım. Hergün severek heyecanla gidiyorum üniye.

Devamsızlığın saat üzerinden hesaplanması biraz kötü.

hangi üni?

İzmir ekonomi.

hazirlikta misin ?

Evet.

hazirlikta saat uzerine bolume gectigin zaman hafta uzerine

ayrica kur basina 26 saat neyine yetmio

Bana yetiyorda yetmeyenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: redstreak

Yıl:2003

Sakarya üniversitesi teknik eğitim fakültesini kazanmıştım. kayıt olmaya gittim tek başıma üniversitenin içinde binayı arıyorum. Soruyorum çoğu kişi bilmiyorum diyor. Geziyorum binaların üstündeki yazılara bakıyorum yok teknik eğitim fakültesi. bütün kampüsü dolaştım neredeyse. En sonunda birisi dedi fen-edebiyat var şurda onun karşısında diye. Bir yandan gidiyorum bir yandan diyorum nasıl görmedim ben koca fakülteyi diye. gittim fen-edebiyatın karşısında prefabrik barakalar var. Meğerse fakülte yeni kampüse taşınmış bina yetişememiş onun için idareten barakalardan sınıf yapmışlar. İlk hayal kırıklığım buydu.

hiçkimse bu kadar g*t olmamıştır heralde çok ağırmış hocam ne yaptınız sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

quote:

Orijinalden alıntı: UchihaEziği

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Yanlış yere konu açmışsın. Burada takılan insanlar genelde a-sosyaldir. Ben dahil. Yeni bir ortam bizler için fazla birşey ifade etmez. O yüzden her yeni ortam yeni hayal kırıklığıdır

Adam haklı herkes dağılsın.

ege üni. gayet sosyalim günde 1-2 saat girebiliyorum zaten nete o da gece ama bu forumda zaman geçirmek hoşuma gidiyor

Yukarda yazılan yazı kesinlik yargısı içermemektedir. O yüzden sakin ol şampiyon.

http://forum.donanimhaber.com/m_55270293/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55271515 şu konuda yazdıgını gördüm de onun için hiç bulaşmıyorum sana

http://forum.donanimhaber.com/m_54350532/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54353943 bu konuya yazdığın metinden senin içinin fesat olduğunu çıkarıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

oralar cennet cennet

okulun çoğu kızı kaşar zaten işletmenin önündeki boş çimenliklerde

el oğlu götürüyo malı ring den inen herkes de görüyo onları

bu mesaj yüzünden mi ban yedin

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

quote:

Orijinalden alıntı: redstreak

Yıl:2003

Sakarya üniversitesi teknik eğitim fakültesini kazanmıştım. kayıt olmaya gittim tek başıma üniversitenin içinde binayı arıyorum. Soruyorum çoğu kişi bilmiyorum diyor. Geziyorum binaların üstündeki yazılara bakıyorum yok teknik eğitim fakültesi. bütün kampüsü dolaştım neredeyse. En sonunda birisi dedi fen-edebiyat var şurda onun karşısında diye. Bir yandan gidiyorum bir yandan diyorum nasıl görmedim ben koca fakülteyi diye. gittim fen-edebiyatın karşısında prefabrik barakalar var. Meğerse fakülte yeni kampüse taşınmış bina yetişememiş onun için idareten barakalardan sınıf yapmışlar. İlk hayal kırıklığım buydu.

hiçkimse bu kadar g*t olmamıştır heralde çok ağırmış hocam ne yaptınız sonra

bırakıp gitmedim tabi ilk dönem sonunda okulun en yeni binasına taşındık. 1 sene sonra başka bir yeni binaya taşındık. ondan 2 sene sonra da bilgisayar ve elektronik bölümü olarak yeni yapılan kendi binamıza taşındık. kötü başladı iyi bitti yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WildEagle

Bolu abant izet baysal üni ing hazırlık liseden beter yoklama olsun sınıf içi espiriler olsun ..

vay hemşo bende abanttayım fef tarih bölümü,boluyu duyunca yolunuzu çevirin istanbuldan ankaraya falan giderkende eskişehir üzerinden falan gelin adamlar istanbul-ankara arasında olmakla övünüyorlar gerisini siz düşünün,bolu haritadan silinmeli bence gereksiz bir şehir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

quote:

Orijinalden alıntı: Magnum Sniper

ben bu sene üniversiteli oldum.belki de başka bir şehir başka bir ortam olduğu için ilk başta hayal kırıklığım vardı.ama şimdi diyorum iyiki ben buradayım.müthiş bir üniversitedeyim.bölümüm bu sene açıldı.bölümümün ilk mezunlarından olacağım.rektör çok iyi.eğitim üyeleri,
    ektinlikler,konferanslar, ortam .....ve ben eminim bir 5 seneye bu okul parmakla gösterilen bir üniversite olacak.
    iyiki melikşahlıyım.

yapma bunu ironi yaptın demi ?

Hayır ironi falan yapmadım.Gayet ciddiyim.Üstelik ben yalandan nefret ederim. Beğenmeseydim bunu açık açık söylerdim.

• Öncelikle sigara,içki kullanmadığım için adam yerine koyan yok,ayrıca okulun içinde oturulacak tek bir cafe var,devamsızlık sorunu fazla olmasa da bir dersi kaçırdığım için tüm fizyoloji dersi bitti benim için.Ayrıca kampüsten çok uzağız,son olarak da asosyal biriyseniz hiç öyle üniversitede açılırım diye düşünmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben bu sene üniversiteli oldum.belki de başka bir şehir başka bir ortam olduğu için ilk başta hayal kırıklığım vardı.ama şimdi diyorum iyiki ben buradayım.müthiş bir üniversitedeyim.bölümüm bu sene açıldı.bölümümün ilk mezunlarından olacağım.rektör çok iyi.eğitim üyeleri,
    ektinlikler,konferanslar, ortam .....ve ben eminim bir 5 seneye bu okul parmakla gösterilen bir üniversite olacak.
    iyiki melikşahlıyım.

ya sen neyin kafasını yaşıyorsun daha mühendisliğin binası bitmemiş millet tıkış tıkış sınıfı bile belli değil iibf de ders yapmaya çalışıyor kalkmış burda parmakla gösterilecek fln diyorsun, ortam dediğin 1.200 tane öğrenci var sen hiç ortama girmedin mi hayatında,konferanslar diyorsun da konferans salonu bile yok değil mi haa hukuktaki 100 kişilik ve fen edb 100 kişilikleri salondan sayıyorsan evet haklısın zaten onun da 30 kişilik bölümüne öğretim üyeleri dolduruyor bu yıl ki akademik açılışta dinleyecek öğrenci yoktu görevliler oturuyor yer dolsun diye yapma bu kadar,hocaları çok iyi demişsin çoğu bölümde dekan harici prof rütbesinde olan akademisyen yok bu çok iyi anlayışınsa ne diyelim, sen bence biraz araştırma yap sonra öğretim üyesi konusunda fikirleri açıkla yarım zamanlı öğretim üyesi sayısı tam zamanlının 3 katı,etkinlikler derken hangisi oluyor o akademik yıl açılışında yapılan 15 masanın olduğu koktelyden mi bahsediyorsun ya da yapacak boş alanı olmadığı için mühendisleri hukuk binası girişte kapı önünde tanışma kokteyli yapıldı ondan mı,parmakla gösterilecek sen hayallerde yaşıyorsun bende aynı üniversitedeyim bunların %25 kadarını görsem Haklısın

ayrıca psikoloji veya siyasaldsın galiba ? Saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Öncelikle sigara,içki kullanmadığım için adam yerine koyan yok,ayrıca okulun içinde oturulacak tek bir cafe var,devamsızlık sorunu fazla olmasa da bir dersi kaçırdığım için tüm fizyoloji dersi bitti benim için.Ayrıca kampüsten çok uzağız,son olarak da asosyal biriyseniz hiç öyle üniversitede açılırım diye düşünmeyin.

sigara yı geçte içkiyi içebilirsin ortam için sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar2011

quote:

Orijinalden alıntı: WildEagle

Bolu abant izet baysal üni ing hazırlık liseden beter yoklama olsun sınıf içi espiriler olsun ..

vay hemşo bende abanttayım fef tarih bölümü,boluyu duyunca yolunuzu çevirin istanbuldan ankaraya falan giderkende eskişehir üzerinden falan gelin adamlar istanbul-ankara arasında olmakla övünüyorlar gerisini siz düşünün,bolu haritadan silinmeli bence gereksiz bir şehir.

Doğru sölüyorsun ilk geldigimde yurda kayıt olurken istbuldan geldıgımı soleyince bak yol ustü ne güzel fln espiri yapmaya çalışmıslardı 2-3 haftada bi istanbula gidebiliyrm bir iyiligi onu gördun boluda sogukdan başka bişey yok zaten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: BLaCk_WaTeR

quote:

iyiki melikşahlıyım.

ya sen neyin kafasını yaşıyorsun daha mühendisliğin binası bitmemiş millet tıkış tıkış sınıfı bile belli değil iibf de ders yapmaya çalışıyor kalkmış burda parmakla gösterilecek fln diyorsun, ortam dediğin 1.200 tane öğrenci var sen hiç ortama girmedin mi hayatında,konferanslar diyorsun da konferans salonu bile yok değil mi haa hukuktaki 100 kişilik ve fen edb 100 kişilikleri salondan sayıyorsan evet haklısın zaten onun da 30 kişilik bölümüne öğretim üyeleri dolduruyor bu yıl ki akademik açılışta dinleyecek öğrenci yoktu görevliler oturuyor yer dolsun diye yapma bu kadar,hocaları çok iyi demişsin çoğu bölümde dekan harici prof rütbesinde olan akademisyen yok bu çok iyi anlayışınsa ne diyelim, sen bence biraz araştırma yap sonra öğretim üyesi konusunda fikirleri açıkla yarım zamanlı öğretim üyesi sayısı tam zamanlının 3 katı,etkinlikler derken hangisi oluyor o akademik yıl açılışında yapılan 15 masanın olduğu koktelyden mi bahsediyorsun ya da yapacak boş alanı olmadığı için mühendisleri hukuk binası girişte kapı önünde tanışma kokteyli yapıldı ondan mı,parmakla gösterilecek sen hayallerde yaşıyorsun bende aynı üniversitedeyim bunların %25 kadarını görsem Haklısın

ayrıca psikoloji veya siyasaldsın galiba ? Saygılar....

bence tartışmaya gerek yok. bu senin fikrin.senin düşüncen.bence sen araştırmadan gelmişsin. madem bunları biliyorsun orda ne işin var.kendi düşen ağlamaz.ayrıca ufak bir tavsiye : güzel gören güzel düşünür,güzel düşünende hayattan zevk alır.

bende saygılarımı iletiyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnum Sniper -- 6 Aralık 2011; 15:23:21 >

• tam bir hayal kırıklıgı..kırılacak ne varsa kırıldı valla hiç böyle beklemiyordum :( üniv. ortamı rezillik ortamıymış birazdas bunu ögreniyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

tam bir hayal kırıklıgı..kırılacak ne varsa kırıldı valla hiç böyle beklemiyordum :( üniv. ortamı rezillik ortamıymış birazdas bunu ögreniyorsun..

kız(!) ların yaşarlıktan doktora yapmasını kastediyorsan haklısın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.