Şimdi Ara

Üniversitede kızlar teklif ediyormuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: o0SonTR0o

quote:

Orijinalden alıntı: atoaga

Yabancı ülkede yaşayanlar çok soğuk Türkler çok sıcakkanlı

İskandinav ülkelerinde esmerlere bayılıyolar

kesinlikle 17 yaşındayım kız cam açmak istiyor bi açıyorum kızın karşısında çukulata gibi oğlan sevimli bi gülümseme sonrada sevgili oluyoz bu kadar basit ama arkadaş gibi selam diyorum selam aşkım diyor mesela çok seviyorlar hem esmer hem Türk olursan daha çok seviyorlar. bakma 2 ırkçının laf etmesine istesede istemesede o ülkenin nufusu Türklere bayılır. nerden biliyorum ingiltereden çok tanıdığım var ve orda okumayı planlıyorum.

Gülmek bastı birden, esmere bayılıyor desen anlarımda, esmer bide yakışıklı desen yine anlarımda, türkiye yi sevmiyorlar be dostum, bu kesinlikle doğru değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Şu esmer erkeklere bayılan hangi ülkenin kızları

ağırlıkta ingiltere

Varmı ingiliz ablaların takıldığı siteler çet siteleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

quote:

kesinlikle 17 yaşındayım kız cam açmak istiyor bi açıyorum kızın karşısında çukulata gibi oğlan sevimli bi gülümseme sonrada sevgili oluyoz bu kadar basit ama arkadaş gibi selam diyorum selam aşkım diyor mesela çok seviyorlar hem esmer hem Türk olursan daha çok seviyorlar. bakma 2 ırkçının laf etmesine istesede istemesede o ülkenin nufusu Türklere bayılır. nerden biliyorum ingiltereden çok tanıdığım var ve orda okumayı planlıyorum.

Gülmek bastı birden, esmere bayılıyor desen anlarımda, esmer bide yakışıklı desen yine anlarımda, türkiye yi sevmiyorlar be dostum, bu kesinlikle doğru değil.

Yemin ediyorum zeka seviyen dünya ortalamasının çok altında

Biz burada ironi yapmaya çalışıyoruz köşeli arkadaşlar

• quote:

quote:

ağırlıkta ingiltere

Bi neden daha var biz sünnetliyiz ya daha iyi kaydığı için bizi tercih ediyolar kendi yurtdaşları bulunduğu yerde gidip geliyomuş diye duydum

not:Daha detaya giremem

• quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

quote:

quote:

ağırlıkta ingiltere

Bi neden daha var biz sünnetliyiz ya daha iyi kaydığı için bizi tercih ediyolar kendi yurtdaşları bulunduğu yerde gidip geliyomuş diye duydum

not:Daha detaya giremem

abowww yerdeim pakizeee gel kaldır beniiiiiiii kardes nerden aklına geldi o yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Souls of Black

quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

quote:

Biz burada ironi yapmaya çalışıyoruz köşeli arkadaşlar

Bu nasıl bi laftır ya? dünya ortalamasınınmı?
    Yaşın kaç senin kardeşim?

• Hollandalı kızlarda sever esmer heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 9 Ağustos 2010; 23:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souls of Black
    Üniversitede kızlar teklif ediyormuş
    Antalyada heryer rus kaynıyormuş
    Yabancı ülkede türk erkeklerine bayılıyorlarmış
    Başka var mı bildiğiniz?

Şehir efsanesi olarak mı ?

Haliçin dibi Bizans altını doluymuş. Japonlar "Biz temizleriz ama içinden çıkanlar bizim olur" demiş.
    Bizimkiler de "merhabalaaaarrr" demişler.

Özellikle cinsel açıdan atılan palavraları diyorsan :
    Manşet:
    "Alman Helga : Türk erkekleri çok utangaçmış. Halbuki bana onlar çok ateşli demişlerdi. Bir türlü yanıma gelmiyorlar nedense" dedi.

Sonuç : Manavgatta 6 inşaat işçisi turist kıza tecavüz etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

Ortaokuldayken lisede teklif ederler
    Liseye geçince üniversitede
    Üniversiteye gidince master yaparken
    Master biter hala çavuşu tokatlarsın

valla hocam çavuşu tokatlamaktan o kadar çok bıktım ki acısını ünide alıcam:d
  • Tamam sakin ol geçti
  • şagi ölmüş
    dj akman ezanın remixini yaptığı için babası tarafından kafası uçurulmuş
  • 8 kişi den teklif aldim az bir teklif bence :(
  • cocuklar ınanın ınanın cocuklar

quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Güzel günler göreceğiz, güneşli günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

cocuklar ınanın ınanın cocuklar

quote:

motorları maviliklere süreceğiz
    valla şarkının devamı böyle
  • quote:

Güneşi gördüm
  • hepsinde bir doğruluk var,yeterki sömürülen keriz rolüne düşmeyin
    eğer ünide çok tutucu olmayan bir kızla samimi bir sevgililik yaşarsanız samimileştikçe kız açılır.tabii lise sevgililikleri çıkmak ben çıkardım sen çıkardın biz çıktık vesaire geyiklerine gömülürseniz unutun bunu.

eğer türkiyede illa da sarışın renkligöz diye zıplayan erkekler varsa(ki var) orada da tam tersi olması normal karşılanmalı.ayrıca bunun dışında "fantezi" diye bir kelime duymadınız sanırım

antalyaya gelince,antalyalı değilim bilmiyorum ama bir doğruluk payı var elbette kemere falan giderseniz rahatça ruslarla karşılaşırsınız.otellerde zaten türkten çok rus var

• quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

cocuklar ınanın ınanın cocuklar

quote:

Üniversitede kızlar teklif ediyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: süperoksit dismutaz

hepsinde bir doğruluk var,yeterki sömürülen keriz rolüne düşmeyin
    eğer ünide çok tutucu olmayan bir kızla samimi bir sevgililik yaşarsanız samimileştikçe kız açılır.tabii lise sevgililikleri çıkmak ben çıkardım sen çıkardın biz çıktık vesaire geyiklerine gömülürseniz unutun bunu.

eğer türkiyede illa da sarışın renkligöz diye zıplayan erkekler varsa(ki var) orada da tam tersi olması normal karşılanmalı.ayrıca bunun dışında "fantezi" diye bir kelime duymadınız sanırım

antalyaya gelince,antalyalı değilim bilmiyorum ama bir doğruluk payı var elbette kemere falan giderseniz rahatça ruslarla karşılaşırsınız.otellerde zaten türkten çok rus var

Rusçan varmıingilizce var deme hemen(yok da diyebilirisn)hepsi ingilizce bilmiyorum ayağına yatıyo

• Daha üniversiteye başvurmadan gelip veriolar hatta. Hatta öss sırasında veriolarmış laaaaan Bence bu fırsat kaçmaz
  • Esmer erkeklere duyulan ilgi yalan değil.Arkadaşım bir sene amerikada okudu.Tipim herkesten farklı orada diyor(Daha iyiyim amacında söylemiyor sadece onlardan farklı duruyorum diyor) İster istemez sana karşı ilgi duyuyorlar diyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.