Şimdi Ara

Universitede Macbook pro kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Universitede Macbook pro 2019 kullanılır mı? Bazı programlar mac için yokmuş. Boot camp Ile windows da kurup kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamanda gta 5, csgo, R6 oynamayı da düşünüyorum.

Sizce bu istediklerimi yapabilir miyim? Eger alınması mantikliysa 13 inç mi 15 inç mi?

Sistem özellikleri:
    İ7 işlemci
    16gb ram
    4gb grafik
    1Tb ssd

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Bununla günlük ofis veya yazılım işlerinde aynı standartları yakalayıp oyunda ise katlar geçersin. Üstelik vergiler dahil 9150tl.

-https://www.amazon.com/MSI-Stealth-THIN-050-Gaming-Laptop/dp/B07XCR2SWP/ref=pd_sbs_147_3/144-2844829-6761216?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07XCR2SWP&pd_rd_r=85c8b4ed-f7d4-403a-af61-01951b21dee5&pd_rd_w=YvDHU&pd_rd_wg=ICfat&pf_rd_p=bdd201df-734f-454e-883c-73b0d8ccd4c3&pf_rd_r=E1CM34PATKBFDWQEC2T2&psc=1&refRID=E1CM34PATKBFDWQEC2T2
    Önerin için teşekkür ederim. Ancak doğruyu söylemek gerekirse mac kullanmak istiyorum. Yine de önerdiğin pcyi listeme ekledim.

Bu mac ile istediğim oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim?

• batu123gg B kullanıcısına yanıt
    Sanmam macler oyun cihazları değil bazı programlar ekran kartı gücüne ihtiyaç duydugu için bazı modellerini ekran kartı opsiyonuyla üretiyorlar.
  • Macbooklar oyun için yapılmıyor soğutma sistemleri, grafik kartları vs olsun. İnsanın içi acır oynarken ve keyifli de olmaz. 13 vs 15 inç demişsin. 13 inç macbook ile uzun batarya ömrü sağlayıp, okul işlerini halledersin. 15 inçliğe ne kadar para ödeyeceksen de aradaki para farkıyla bir pc toplayıp oyun keyfini sürersin. Sadece bir fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illanois

Macbooklar oyun için yapılmıyor soğutma sistemleri, grafik kartları vs olsun. İnsanın içi acır oynarken ve keyifli de olmaz. 13 vs 15 inç demişsin. 13 inç macbook ile uzun batarya ömrü sağlayıp, okul işlerini halledersin. 15 inçliğe ne kadar para ödeyeceksen de aradaki para farkıyla bir pc toplayıp oyun keyfini sürersin. Sadece bir fikir.
    Önerin için teşekkür ederim. İkisinde de aynı özellikleri seçince küçük olan daha pahalı oluyor.
    Kucuk olan 21k büyük plan 19.8k
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.