o günler de gelir merak etme hem daha birinci sınıftaysan ilerde dersler kasınca ne yapican şimdiden koyverme kendini
quote:Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET::: celal bayar en mall öğrenci işlerine sahip üniv.lerden biri geçen dönem giremediğim sınav için 1 gün boyunca telefon üstüne telefonla araya bi ameliyat operatör doktoru sokup rapor aldım ertesi gün gitmiştim. mal bana şunu dedi: abicim bunu kabul etmezler neden dedim dedi başına çok büyük bir olay gelmesi lazım ağır bir trafik kazası yatalaklık filan istersen ver ama olmaz bu kesin dedi. bi de her hastaneyi kabul etmiyoruz dedi. orada dicektim bekle sen ben şurada yola bi atıyım kendimi siz anlaşmalı olduğunuz hastanenin ambulansını çağırın. ya öyle şey mi olur ya ne biçim sistem. 1) kaza geçirmiş olsam telafiler kısa sürede yapılıyor ee kaza geçiren adam ağır vakalı olacak hem de 1 hafta sonra telafi sınavına girecek yok ya!!! 2)kaza geçirdim ama hastane ile anlaşmıyor üniversite ee nolcak? böyle sistem olamaz ya. burada da yok sınav öncesi tatil. duyuyoruz başka üniversitlerde yılbaşı cristmas tatili bile veriyorlar. 1 hafta kaldı finallere hala ders hala ders öğrenci işlerine öğrencilerin giremediği tek okul. cbü işletme 1
quote:Orjinalden alıntı: gollory o günler de gelir merak etme hem daha birinci sınıftaysan ilerde dersler kasınca ne yapican şimdiden koyverme kendini valla haklısın şimdiden boşlamamak lazım