Şimdi Ara

üniversitede sınıftaki kızdan hoşlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite son sınıfım uzun süredir sınıfımdaki bır kızdan çok hoşlanıyorum.Kızla fazla muhabbetim yok yakın değiliz sadece ara sıra kısa kısa konuşmalarımız oluyor.Onun dışında kızla bakışmalarımız oluyor bir kere bakışırken hafif bi gülümsemesi oldu onun dışında
    yakın mesafede olduğumuz zamanlarda onun olduğu tarafa boş boş baktığım zamanlarda sanki bakışımı yakalamaya çalışıyor gibi birden dönüp bakıyor bunu hissedebiliyorum.Kimi zamanlarda ise hiç umursamadığı bile oluyor ne yapacağımı şaşırdım.kıza açılamıyorum çünkü sınıf ortamı beni tedirgin ediyor.Daha önce bu tür durum yaşayan varsa yada akıl verecek varsa çok mutlu olurum napıcağımı şaşırmış durumdayım

• sınıf ortamı beni geriyor ne demek tam bir yıkıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Aygırı -- 18 Ocak 2019; 22:45:1 >
  • Üniversite son sınıfımdan sonrasını okumadım, son seneye gelmiş adam böyle şeyler sormaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip lak diye senden hoşlanıyorum demeyeceksin zaten. Önce bi randevu ayarlamaya çalış. Zaten senle buluşmayı kabul etmezse senden hoşlanmıyordur. Kabul ederse de 2. ve 3. görüşmeleri bekle. Eğer 3 kez seninle görüşmeyi kabul ederse büyük olasılıkla senden hoşlanıyordur. Tecrübeyle sabit bu söylediklerim. Hiçbir kız önceden pek tanımadığı birinin yanına gelip ben senden hoşlanıyorum demesine olumlu bakmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    geçen ay açıldı
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.