Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE SOSYAL ORTAMDAN DIŞLANMA KORKUSU* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.76 boy ve 60 kiloyum ben kendime çelimsiz demiyorum sen nasıl çelimsizsin ki.
    Bu arada ağzın iyi laf yaparsa ve asosyal bir karaktere sahip değilsen istediğin her ortamda bulunursun.
    Okulun hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukulata!

Okuyup fikrini söylermisin desem çok şey istermiyim kardeşim :)

daha çok boy ve kiloya değinmişsin ama bunların bir önemi yok.Kimse arkadaş seçerken boy ve kiloya bakmıyor.Seni takmayan insanları sende takma.Herkesle samimi olma,sırlarını sakla.eğer aktif birisi olmak istiyorsan bu senin elinde.Tanıdıklarını ara,bir yerlere çağır baktın gelmiyorlar başkalarını ara.Dert etme bu kadar herşey çok güzel olacak.
  • Teşekkür ederim doktorla görüştüm hormon testi yapılmasını istedi tedavi görebilirim. en iyisini doktor söyler bundan sonra.
  • Lisede neysen ünide de o olcaksın istersen boyun 2.10 olsun. Üniversiteye geçince playboy olacağını bekleme
  • Robert Jr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun inşallah iyi olur herşey
  • Üniversite, lise gibi değil.Çok farklı tipler var ve kimse kimsenin ne giydiğine/yaptığına karışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teicho

Ağız kardeş ağız iş yaparsa marsta bile ortam yaparsın

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Üniversite, lise gibi değil.Çok farklı tipler var ve kimse kimsenin ne giydiğine/yaptığına karışmaz.

Anadolu üniversitesindeyim bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukulata!

quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Üniversite, lise gibi değil.Çok farklı tipler var ve kimse kimsenin ne giydiğine/yaptığına karışmaz.

Anadolu üniversitesindeyim bu arada :D

Yunus emre kampüsündeysen güzel bir üni hayatı seni bekliyor.
  • gecen tuvalet terligiyle gelen gordum az rahat olun ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çok takma boyunu kafana emin ol senle aynı boyda ve senden kısa çok adam göreceksin merak etme. Birde Breaking Bad'i izliyorsan bilirsin Aaron Paul'u onunda boyu 1,73 ama çok rahat kız kaldırır konuşmasıyla, tarzıyla yani demek istediğim herşey boyda bitmiyor.
  • Valla üniversiteyi de abartma yani normal bir devlet üniversitesine gidiyorsan zaten etrafın senin gibi birçok insanla dolu olacak.

Vakıfa gidiyorsan kendini ezik hissedebilirsin, ben ilk 2 senemi iyi bir vakıf üniversitesinde geçirdim, %60'ı spora gidiyordu boy ortalaması da 1.77-1.80 civarıydı. Çoğu erkek yakışıklı çoğu kız da güzeldi ilginç bir şekilde. Ezik görünüşlü olmadığımdan sorun çekmedim tabi.
    Kısa boylu çelimsiz arkadaşlarda vardı ama kimse onlara değişik gözle bakmazdı
    Ama tabi onlar nasıl hissediyordu bilemem
  • Polene Alerjisi Olan Arı kullanıcısına yanıt
    Yunus emre kampüsündeyim hocam inşallah :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.