Bildirim
Üniversiteler 3 Hafta Tatil Edilince Anlık Öğrenciler
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bilet alacaksanız çabuk alın yoksa İstanbul , Eskişehir İzmir Ankara büyük şehirdekiler 3-4 gün sonra anca gidecek heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taromm -- 12 Mart 2020; 21:56:7 > -
ya allah kahretsin kimse mi okuma aşkıyla yanıp tutuşmuyor lan senenin başından beri hoca hasta falan oldu doğru düzgün ders işleyememiştik bir de corona çıktı lan başlarım koronaya çiğ çiğ yerim koronayı açın lan okulları. O HOCA O DERSİ İŞLEYECEK. -
Gitmicem ki , git gel 500TL para gitcek :D 3 hafta yeme içme 100 TL tutar, kalmak daha iyi -
Kardeşim Donanımhaber Yılın İneği ödülünü sana veriyoruzquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
ya allah kahretsin kimse mi okuma aşkıyla yanıp tutuşmuyor lan senenin başından beri hoca hasta falan oldu doğru düzgün ders işleyememiştik bir de corona çıktı lan başlarım koronaya çiğ çiğ yerim koronayı açın lan okulları. O HOCA O DERSİ İŞLEYECEK.
-
ben okul erken bitsin diye yaz okulu düşüneyim bunlar corona virüsünden kaçsın adam olun biraz adamquote:
Orijinalden alıntı: taromm
Kardeşim Donanımhaber Yılın İneği ödülünü sana veriyoruz
Alıntıları Göster
neyse salonda pr'lar beklesin beni. squat deadlift bench hepsinden rahat 5'er kilom var 3 hafta içinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 12 Mart 2020; 20:8:4 >
-
Şöyle düşün hoca işlemediği yerden soramaz.Aynı Vize ve aynı Finale gireceksinquote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip
ben okul erken bitsin diye yaz okulu düşüneyim bunlar corona virüsünden kaçsın adam olun biraz adam
neyse salonda pr'lar beklesin beni. squat deadlift bench hepsinden rahat 5'er kilom var 3 hafta içinde
Alıntıları Göster
Ama 4 üniteden sorumlu olmak yerine
2 üniteden sorumlu olacaksın.
-
Kanka 3 Hafta boyunca yeme içme nasıl 100 Tl benim beynim yandıquote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserver
Gitmicem ki , git gel 500TL para gitcek :D 3 hafta yeme içme 100 TL tutar, kalmak daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taromm -- 12 Mart 2020; 20:9:55 > -
ben bölümümü öyelsine okumuyorum. bilgisayar mühendisliği okuyorum ve gerçekten ilgim var diye okuyorum. programlama dillerinin prensiblerindeki ayrıştırma ağaçlarından BNF dilinden falan etkilendiğim için geceleyin uyumayıp sabaha kadar onlara bakmıştım. şimdi yine bakacağım netten falan dökümanlara vururum kafayı her zamanki gibi de 3 hafta ne tatili ya... 1 hafta falan olsaydı yine neysequote:
Orijinalden alıntı: taromm
Şöyle düşün hoca işlemediği yerden soramaz.Aynı Vize ve aynı Finale gireceksin
Ama 4 üniteden sorumlu olmak yerine
2 üniteden sorumlu olacaksın.
Alıntıları Göster
-
Dışarıdan yemicen -
Kanka Kyk da bile 2 öğün çıkıyor. Sabah + Akşam yemek hakkına ek cebinden 5 Tl veriyorsunquote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserver
Dışarıdan yemicen
Hadi 10 Tl de öğle yemeğine gitsin
15 Tl x 21 : 315 Tl
Kanka günde 5 Tl ile hayatta kalamazsın
Oda 105 TL yapıyor 3 haftada
-
İstanbul İzmit biletini 20 dakika telefonda bekleyerek aldım. Bu gece gidiyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En azından alabilmişsin :)quote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
İstanbul İzmit biletini 20 dakika telefonda bekleyerek aldım. Bu gece gidiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolun açık olsunquote:
Orijinalden alıntı: marslan1999
Otobüste 40 kişi ile beraber gideceksin
Ffp2 maskem var hocam, sıkıntı olmayacağını umuyorum.
Aynen kendini garantiye al dostum normalde o kadar dert etmem ama daracık alanda 40 kişi ile beraber yol gitmek sıkıntı
Denk gelmez deriz
Milyonda 1 şans gelir bizi bulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taromm -- 12 Mart 2020; 21:4:20 >
evde kalıyorum kaba bir hesapla ;
1 bütün tavuk = 15TL
1 paket pilav = 5TL
sebze vs = 5TL
bak bu 25 tl ile 1 hafta gider rahat, buna sabah kahvaltılarını da ekle ( 2 yumurta zeytin-peynir ) max 1.5TL haftalık 10TL desen
3 haftada 100tl anca eder. bu arada o tavuk pirinç vs bana 10 gün gidiyor :D -
Ohh beee
Liseliler mutlu,liseliler sevinçli -
bağların özelliği ne
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kardeşim Donanımhaber Yılın İneği ödülünü sana veriyoruz
|
ya allah kahretsin kimse mi okuma aşkıyla yanıp tutuşmuyor lan senenin başından beri hoca hasta falan oldu doğru düzgün ders işleyememiştik bir de corona çıktı lan başlarım koronaya çiğ çiğ yerim koronayı açın lan okulları. O HOCA O DERSİ İŞLEYECEK.
|
Kanka 3 Hafta boyunca yeme içme nasıl 100 Tl benim beynim yandı
|
Benzer içerikler
- kuzen çocukları evlenebilir mi
- bimcell tavsiye eder misiniz
- eski sevgilimi çok özlüyorum
- eminönü gözlükçüler hanı
- gizli müşteri şikayet
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X