Bildirim
Üniversitelerden MobilÖğrenci ye geçenler !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam standlardan gecıs yapma yaptırma.kendi işini kendın halletmen en guzelı.müşterı hızmetlerını ara verdıklerı faks numarasına faks gonder anında yapılıyo. -
Hehe, bizim okuldan kovuldu bu standlar!! Sermayeyi okullara sokmayacagiz...!!! (Ist. Unv. Iktisat Fak.)
Zaten goruluyorki islerini ne kadar ciddiyetle yaptiklari da tartisma konusu... Bencede yukaridaki arkadasin dedigi gibi.. Bu tarz şeylerle ugrasmadan direk olarak kendi isini kendin halletmek en dogrusu... -
Aveanın kendi ana bayilerine gidin veya faksla yaptırın 48 saatte geçersiniz.hala geçmediyseniz 500 ü arayın söyleyin ücretsiz... -
ben bayiden yaptırdım da ne oldu aynı hala tık yok -
quote:
Orjinalden alıntı: trampmine
ben bayiden yaptırdım da ne oldu aynı hala tık yok
aynen , ben de bayiden yaptırdım , iki hafata oldu, daha evlere şenlikteyiz.. -
bende yildiz kompüsünde yaptırdım o işi ama sor müşteri hizmetlerine ytu den öyle toplu belgeler falan gelmemişti!!!!
yani yediler paraları!!!! müşteri hizmetlerine faks çek istenilen belgeleri 3 saatte geçirdiler benimkini!!! protetoya bende varım zaten fotoğraflarını çekmişti bir eleman o standa duran kızın ve çocuğun!!! eğer ilan asarsak yıldırzda belki fotoları çekenden o fotolarıda alıp burda teşhir edebiliriz!!! şikayetvar.com a yaz istersen!!!! -
arkadasım benimkide seninki gibi uzun sürmüştü, gittim basvurdugum yere, hala olmadıgını söyledim ( ki ilk gün gittigimde o günün aksamına kadar olacagını söylemişti)
adam sim kartımın arkasında 10 küsür haneli bi nmara varmış onu istedi, neden deyince cevabı ilginçti
ben aycell hattımı aycell ilk kuruldugunda almıştım, o zamanlar bayiler hat satma hakkını elde etmek için belli bi kotayı doldurmak zorunda imişler, (mesela sen hat satmak istiyosun Aycell şirketi de diyo ki en az 100 hat satmalısın ki seni bayi yapalım) bu yüzden bu bayi açmak isteyen arkadaslar da bi şirket adına ( ki bu kendi kurdukları bi şirket olabilir) 100 hat alıyolarmış ve kotalarını doldurmuş oluyorlarmış, tabii sonra bu hatları sokaktan gelen müşteriye satıyorlarmış, yani hattı müğlkiyeti bayinin adına aldıgı şirkete ait oluyormuş ama müşteri kullanırken onun adına oluyormuş
benim hattı da öyle idi, ben başvuruyu yapıp gittigimde onlar benim hattın da böyle bi şirkete ait oldugunu görmüşler ve tarifemi değiştiremediler
tabii yarın ben geri gidince tüm bunları ögrendiğimde bunun benim sorunum olmadıgını ve bu sorunu çözmeleri gerektigini söyledim, o zaman benden sim kartın arkasındaki şu numarayı istedi ama benim sim kart kestirilip birleştirilmiş oldugundan numara okunamıyodu
ama öyle veya böyle halletmelisiniz diye ısrar edince, ( ki oldukça naziktiler) hemen merkeze telefon acıp hattımı mobil başvurusunda beyan ettiğim bilgilerimi kullanarak benim üzerime aktardılar ve yaklasık 1 saat sonra da tarifem değişti
anlıyacagın basvurdugun yere gitmeli ve sorunu orda çözmeye calısmalısın, tabii senin sorunun benimkiyle aynı olmayabilir ama bu hikayeyi paylaşan arkadaşlar cıkacaktır forumda,
yeni tarifenizi güle güle kullanmanız dileğiyle
devamı....
http://forum.donanimhaber.com/m_2151112/mpage_2/key_//tm.htm#2183876
-
ben de bayiden yaptıranlardanım; adamlar hep kendilerini savunup bulundukları yerin bir avea merkez olduğunu unutarak seviyesiz seviyesiz konuşuyorlar; neyse ki biz de hazır cevap tak... turkcell`i örnek veriyorsun onların elemanı fazla kaç yıllık şirketler filan; yok öyle şey sen rakibini turkcell olarak seçtiysen o zaman onun şartlarına yakın hizmet vereceksin.. sadece tarifeleri 5-6 aylığına ucuzlatmak yetmez.. -
Beyler, Standtan yapanlar, ilkönce o standı hangi Abone merkezinin kurduğuna baksınlar. ondan sonra onları arasınlar, olmadı müşteri hizmetleri.
Bayii den alanlardada problem, çok fazla hat açılışı yapıyor - buna göre işler uzayabilir, ama bunları da şikayet etmek mümkün (müşteri hizmetleri aracılığıyla) yada direk bayii'yi arayarak... -
Arkadaşlar bir ünv öğrencisi zeki olmalı işini yaptırdığı stand görevlisine sizin anabayinin adı ne kartı varmı telefon numarası nedir ?
diye sormalı,
standı kuranlar avea merkezden yollanmıyor onlar birer avea bayi çalışanı buna dikkat edelim
daha önceden başvuruan ve bunları sormayı akıl edemyeneler ise fakültelerinin sekreterliğinden
stand açma izninin hangi bayi tarafından alındığını öğrenebilirler.
birde anabayiden yapın işinizi kapısında turkcel telsim avea yazan yerlerin sizden farkı yoktur ,
unutmayın onlarda en fazla fax yollayabilir işinizi kendiniz görün mutlaka. -
bence en iyisi bayiden yaptırmak.ben bayiden yaptırdım ertesi gün mesajı geldi.şu anda da beleş mesajları bitirmeye çalışıyom ama zor. hala 400 ün üzerinde beleş mesajım var napcam ben bu kadar beleş besajı -
walla bende bayiden yaptırdım. 1 gün sonra geçtim. gittiğiniz bayileri iyi seçin. dandik yer olmasın..... -
quote:
Orjinalden alıntı: teknoturk
bende yildiz kompüsünde yaptırdım o işi ama sor müşteri hizmetlerine ytu den öyle toplu belgeler falan gelmemişti!!!!
yani yediler paraları!!!! müşteri hizmetlerine faks çek istenilen belgeleri 3 saatte geçirdiler benimkini!!! protetoya bende varım zaten fotoğraflarını çekmişti bir eleman o standa duran kızın ve çocuğun!!! eğer ilan asarsak yıldırzda belki fotoları çekenden o fotolarıda alıp burda teşhir edebiliriz!!! şikayetvar.com a yaz istersen!!!!
Ulan senin işinin rast gittiğini görmedim zaten.
Ben gora filmi için kidokiye geçmiştim.:Sağolsunlar sorgusuz sualsiz mobil öğrenci yapmışlar.
Biz de YTUdeniz, aveacıları görürsem senin yerine dövim
-
egeli olmak ayrıcalıktır ben egede kayıt oldum 2. gun gece gecmişim bile -
ben yeni hat aldırdım arkadaşıma direk öğrenci idi zaten
abimin eski kendi üzerine olmayan avea sı vardı
10ytl verp öğrenci yaptırdı
ama abi öğrenci deil di zati -
www.netFaks.com
Faks cihazına / telefon hattına gerek olmadan 190 ülke ve Türkiye’ye ister tek istek toplu (bir seferde 500) faks gönderin. Üye olun, kontör yükleyin ve faks göndermeye başlabilirsiniz.
Serhat
info@netfaks.com
Tel:90 216 450 24 16
(ücretli bir hizmettir) -
do
quote:
Orjinalden alıntı: MecHANic©
Beyler üniversitelere (YTÜ) gelip stand açan avea sahışlarına 2 milyon vererek mobil öğrenciye güya geçiş yaptım. 15 gün oldu hala tık yok. Benim durumumda olanlar varsa bi protesto iyi gider avaeya .ilgililere mail atalım.Bizleri sona mı saklıyorlar acaba?
dolandırıcı olmasınlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X