Basta zam var mi sorusuna 5 yil boyunca burs alacaksiniz diye kivirdiklarinda anlamak lazimdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversitelerin YKS 2023- 2024 Başarı Bursları (2. sayfa)
-
-
başta 1 asgariydi şimdi artışa rağmen yarısı bile etmiyor. tablet laptopta kalkmış scamlediler milleti
-
Okulun yerinde olsam şu ABD olayını kaldırıp doğru düzgün zam yapardım. Dolar kuru malum çünkü
-
2021 birincisi okulu bırakıp gitmiş zaten. forumda bi söylenti çıkmıştı 2021 tr 1 itüyü bıraktı diye. ben de yurt dışına gitti okulu bıraktı diye facebooktaki bi ders grubunda postunu açmıştım bana bi akrabası yazdı öyle bi şey yok kaldır postu diye papaz olduk. dava açacaz falan dedi hatta ben de sildim. sonra öğrendik ki gerçekmiş. okuldan 12 veya 14 bin tl aldı o zamanın parasıyla abd de dil okuluna gitti sonra kabul almış itüyü bıraktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 25 Temmuz 2023; 15:28:4 > -
hahahahaha olaya bak. O da okulu scamlemiş. Zeki insanmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nerden kabul almış
-
nereye gitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
University of Illinois at Chicago diye biliyorum ama yalan olmasın emin değilim @Eldain
-
İlk 100dekiler neredeyse iki asgariydi yaw (5000/2825)
Neredeyse evet, University of illinois at urbana campaign de cs okuyo
Siz tanıyor musunuz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Linkedinde karşıma ciktiydi şahsen tanımıyorum
up
-
Yemeğe yetmiyor hocam o para
2 kişilik yurtlar 3'e çevrildi bi de 2 veya 3 kişilik yazıyor ama 3 verirler büyük ihtimalle.
ilk 1000'e giremeyen garibanlar (ben) 4000 tl bile almıyor
-
Yeditepe önlisansdaki bu Almanya olayı hakkında bilgi sahibi olan var mı
Sizin için sıkıntılıymış hocam. Zaten çok fazla tam burslu yok okulda. İlk 1000 yapmayanlara yemek bursu da verilmeliydi bence.
Edit: Düşündüm de tam bursluların hepsine yemek bursu verilmesi okul için azımsanmayacak bir gelir kaybı olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 26 Temmuz 2023; 20:17:58 >
Her bursluya yeteri derecede cep harçlığı verseler çözülecek iş ama vermiyorlar maalesef.
İlk 1000'e girenlere daha iyi burs vermelerinde sıkıntı yok ama ilk 1000 dışındakilere de maddi yardım şart bu devirde.
Yemekler, ulaşım vs. pahalı okulda. Her bursluya eşit şartları sağlamaları gerektiğini düşünüyorum sıralamadan bağımsız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B6F6EEF8 -- 26 Temmuz 2023; 21:57:26 > -
Katılıyorum hocam. Yani bölüm zaten ilk 1000'e yakın kapatıyor (bu yıl ilk 1000 içine girecek). Geri kalanlara da cep harçlığı verseler okul için pek de yük olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 26 Temmuz 2023; 23:0:22 >
Vakıf üniversitelerinin farkı ortaya çıkıyor. Odtü bari 2.5 3k yapaydı iyiydi
Koç Üniversitesi bursları güncellendi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X