Şimdi Ara

ÜNİVERSİTENİN İLK GÜNÜ NE YAPILIR NASIL DAVRANILIR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
8
Favori
147.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de bu sene yeni başlicam da hazırlık zaten ilk sene öle ilk etki falan pek önemli olmaz nasılsa daha değişir insanlar erkek olarak zaten bi şekilde kaynaşılır da yurtta da kalacam önemli olan artık daha modern bi şekilde kızlı erkekli grup olması ama ilk günden de direkt kızla muhabbet kurmak ne biliim böle abazana bak ilk günden kıza sarkio durumu olmaz mı :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

İlk günler fazla konuşma uzaktan seyret herşeyi.

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

+1

Peki ilk gün konuşmadan nasıl kızla muhabbet kuracağım. Vücut diliyle mi ?

Önce kendini sonra kızı işaret işaret et sonrada işaret parmaklarını birbirine sürt

• eğer ek kontenjanla girersem ben napıcam en az 1 hafta sonra girecem sınıfa nasıl olcak yrdım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

eğer ek kontenjanla girersem ben napıcam en az 1 hafta sonra girecem sınıfa nasıl olcak yrdım edin

O çok kötü işte,, üvey evlat muamelesi görürsün bir nevi..
  • mit ajanı tanışma merasiminde belli et kendini demişsin de ne şekilde bi orjinallik yapmak lazımdır ben şimdi düşündüm de bi pek bişey aklıma gelmedi..
  • yapma ya nedenki
  • ulen her sene başı açılır bu konu ilk gün ne yapsam diye her sene farklı bişeyler yapma isteğindenmi kaynaklanıyo bu konular arama yapın kardeşim arama geçen seneki abileriniz ilk gün ne yaptıysa sizde onu yapın
  • sınıfa hoca geldiğinde ayağa kalkma da ne yaparsan yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

mit ajanı tanışma merasiminde belli et kendini demişsin de ne şekilde bi orjinallik yapmak lazımdır ben şimdi düşündüm de bi pek bişey aklıma gelmedi..

Yani demek istediğim rengini belli et,, öyle herkes gibi

''adım xsfds dsdsdsds, urfalıyım,'' diyip de oturan kişilerden olma,, farkını yansıt basbaya,, yani robot olmadığını göster,, ben şimdi anlatamam ki ,, seni tanımam lazım,, yani o ilk konuşmayı öyle bir yap ki, 4 sene boyunca herkes tarafından hatırlansın.. (küfür etme de )
  • ben de başlıcam bu sene üniye hem de anadoludan kopup gelmişş istanbulun göbeğine düşmüş birisi olarak

lisemde yurt vardı ve orda kalanlar bi süre sonra kardeş gibi olmuştu bence yurtta kalmak da arkadaşlık açısından çok önemli.

okulun ilk günü ise gerçekten ben de ne yapacağımı bilmiyorum orda tanıdığım tek kişi yok.

aslında bi kişi var o da tatilde aynı apartmanda komşumuz olan bi kız aynı üni aynı bölümü kazanmışız birbirimizden tatilden gideceğim gün haberimiz oldu ve de kendisiyle değil annesiyle konuştuk

artık nasip orda tanışmak heralde.

okulun açılmasına da daha baya var 1 ekimde açılıyor... bakalım nolucak...

• [Deleted by Admins]
  • cool takılrelax ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

mit ajanı tanışma merasiminde belli et kendini demişsin de ne şekilde bi orjinallik yapmak lazımdır ben şimdi düşündüm de bi pek bişey aklıma gelmedi..

Yani demek istediğim rengini belli et,, öyle herkes gibi

''adım xsfds dsdsdsds, urfalıyım,'' diyip de oturan kişilerden olma,, farkını yansıt basbaya,, yani robot olmadığını göster,, ben şimdi anlatamam ki ,, seni tanımam lazım,, yani o ilk konuşmayı öyle bir yap ki, 4 sene boyunca herkes tarafından hatırlansın.. (küfür etme de )

ben ne diyecegimi tasarladım gibi bir sene içinde daha da gelişir heralde yeni şeyler ekleriz üstüne

kaynaşmak konusunda sıkıntı cekmem utangac deilim

kazanalım şu üniyi önce de..

• arkadaşlık konusunda acele etme kız erkek farketmez.
  • oo bende 1 hafta sonra başlıyorum.valla ben yeri geldiginde yavşak bi tipimdir.yeri gerindiginde cok ciddi.ben lise de oldugum gibi görümdüm ve kazandım.üniversite de bunu yaparsam kazanır mıyım yoksa orda daha mı farklı takılsam?

ayrıca bende utanmazlık alışkanlıgı var?üniversite de işe yarar mı yoksa eksi yönleri var mı?

bunlar bi teori mi bunların cevabını istiyorum MİTAJAN?

not:beni güldürdün allahtan seni güldürsün yorumlarla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Kızlarla iyi muhabbet kurmaya çalış ilk günlerde kapamazsan sonra hiç kapamazsın

+1

Peki ilk gün konuşmadan nasıl kızla muhabbet kuracağım. Vücut diliyle mi ?

Önce kendini sonra kızı işaret işaret et sonrada işaret parmaklarını birbirine sürt

Hala akıllıca cevap veren olmadı

Milletle ilgilenmeyip sadece kızlara yönelirsem abaza derler. Ama yazıya göre sadece izle peki kızla nasıl konuşcam ilk gün

Mit Ajanı

Yarın sabah okul başlıyor. Şimdi ne yapacağız acaba. Nasıl bir konuşma yapmak lazım.

selam bebek.. donanimhaber var ya benim orda üyelik var heminde tegmen

• [Deleted by Admins]
  • quote:

hocam inşaat kazandım ne kızı hemde 2.öğr kazandım 20 kız 200 erkek hayallerim yıkıldı sonuçların açıklanmasıyla içimde hiç bi heyacan kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!Çağrı -- 17 Eylül 2007; 0:44:41 >

• whaw ilginç bi konu

@mit ajanı cok yardımcı oldun ama bi de benim sorum var

kendini tanıtırken yawşak hareketlerle mi ciddi mi olmak lazım yoska mal gibi espri mi yapmak lazım?

sen ne yaptın senden ornek alalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.