< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Üniversiteye 19 yaşında başlamak geç mi 3.senem olacak (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yapı Ustası
20 yaşında tıpa başlıyorum aynı kaygılara sahibim. Yapacak bir şey yok çok geç kaldık ancak zamanı geri alamayız.Ülkede 1 senelik çalışma temposu ile tıp kazanan öğrensi sayısı %5 civarındadır. O yüzden tıp okuyan çok az öğrenci 17 ile 18 yaş grubundadır. Fakülteye girdiğinde etrafında +25 ile +35 arasında birçok öğrenci olacaktır.
-
Doğru diyorsunuz hocam aslında. Arkadaşlarımdan bazıları tıp 3.sınıf olunca bir takım duygulara kapıldım :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benşm ilk mezun senemdi bu sene yerleştim 19 yaşındayım şu an ocakta 20 ye giricem
evet geç ben 21imde başlıyorum şuan pişmanım mesela. direkt 18de başlanmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla bizim fakültede herkes 18 ben 21 halimle yaşlı kaldım
mezun olduğunda kimse yaşına bakmıcak zaten rahat ol üniyi dolu dolu geçer yeter
-
quote:
Orijinalden alıntı: ethniquepunchk
valla bizim fakültede herkes 18 ben 21 halimle yaşlı kaldımHer bölüm için geçerli değil ama tıp fakültesi ve hukuk fakültelerinde çok ciddi +25 öğrenciler mevcuttur. O yüzden istisnalara takılmayın. Tıp fakültesini 6 senede bitirmek çok kolay değil, bazıları okulu birkaç dönem uzatabiliyor. Yaşınızın verdiği tecrübe ile bunu en aza indirebilmek sizin elinizde oluyor.
-
ben 28 yaşındayım bu yıl kazandım gidecem, fakat tipim 18 gibi duruyo stressiz hayat yaşadım. biraz tipine bağlı
-
19 yaşında liseden mezun olan benim eşgal..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 5 Eylül 2021; 0:7:18 >
Hazırlıklı liseye girip 19 yaşında mezun olan bne
olm ben yeni mezun oldum 19 olucam nasıl üçüncü senen oluyor😳
18 yaşında dhf kazandım sınıfın %98'i 19 20 21 yaşında 2-3 kişiyiz 18 olan o yüzden yaş çok büyük bir problem değil bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X