2den dersim kaldı hocam, baya kaldı hem de. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üniversiteyi 7 yılda bitirme mecburiyeti (7. sayfa)
-
-
O zaman tüm dersleri verseniz bile süre yetişmeyeceğinden atılma durumunuz olabilir hocam.
bekleyip görmek lazım atılıp olup olmayacagını çünkü pandemi gibi özel durumlar oluştu.Şu an kimse net bir şey diyemez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
binlerce öğrenciyle aynı durumda olduğuma eminim ama yaşamadan göremeyecegiz malesef. eylül aylarında bilgi ediniriz muhtemelen, 2014 girişliler ne durumda olacak bakalım görücez
-
atılma durumunda olan arkadaşlar aşağıdaki telegram grubumuza katılın yök ten ek süre talep ediyoruz
-
2013/14 u etkiliyor mu yasa.
Kayra 11 yıla bitirmemiş miydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam. Geçen yaz okuldan atılma durumunuz oldu mu? Askerlik işini nasıl hallettiniz mesela, hemen askere çağrılma oluyor mu?
14'ten önce girdiği için sıkıntı yaşamaz
-
Atılma durumunda askerlik tecil ettirilebiliyor mu ?
-
Sanmıyorum hocam maalesef.
-
Bazı yerlerde atılma durumunda da tecil ettirilebileceği yazıyor
-
Güvenilir kaynaklara bakmak lazım ama ben olumsuz diye biliyorum çünkü üniversite ile ilişik kesiliyor.
-
Üniversiteyle ilişik kesilme tarihinden itibaren 2 yıl tecil hakkı olduğu yazıyor askerlik kanununda.
-
Doğrudur hocam. Lisans okuyanlarda bitirene kadar bitirirse 29 yaş, tıp doktorlarında 35 yaş, doktora yapanlarda 35 civarı diye biliyorum.
-
öğrenci affı geliyor mu dersler baya (zor ileride bitmicek gibi) kime sorsam geliyor diyor bana boş moral vermek için mi yoksa gerçekten geliyor mu up
-
evet geliyor yasa 2014te çıktı 2021de ilk atılmalar oldu ve hemen sonrasında da af çıktı benim sınıftan bi kız 7 yıl olayından atılmış hemen sonra da atılmamış gibi afla geri gelmişti. bidahaki af ne zaman çıkar bilemem ama çıkar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X