Şimdi Ara

uniye basladim yasitlarimdan kucuk gosteriyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ya beni direk kucuk biri gibi goruyolar yani icten ice assagilaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Dert ettiğin şeye bak. Ben de yaşımı göstermiyorum. Hele de sakalı, bıyığı kesince. İlerde bunun avantajını göreceksin. Yaşıtlarıma bakıyorum da çökmüş, kırışıklıklar başlamış, saçlar dökülmüş(gerçi benim de dökülüyor). Böylesi daha iyi takma kafana. Üniversite ortamında bunlara takılmazlar. Bizim sınıfta 19 yaşında eleman da var 40 yaşında abi de.

hocam bizde sakal yok ki keselim zaten kucuk gostermemin temel nedenlerinden biride bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tevfik0

Bu yaz beni biraz tanıyan biri eğitimimle ilgili soru sordu üniversiteye gittiğimi biliyor. 3'e geçtim dedim yanındaki adam lise 3'e geçtim sanmış. Kafama takmıyorum ilk zamanlarda tedirginliğim olmuştu ama şimdi daha iyi. Hem yaşından küçük göstermek muazzam bi şey bence.
    Ayrıca bkz: wentworth miller 43 yaşında hiç belli etmiyor. Eminem 42 yaşında ama çok genç gösteriyor. Tadını çıkarmalık bi durum

saolun hocam tecrubelere inanmak gerek.

• Ün başlayınca evrim falan geçirmeyi mi bekliyorsun anlamadım. Salla gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ün başlayınca evrim falan geçirmeyi mi bekliyorsun anlamadım. Salla gitsin.

oyle bisey beklemedigimi nerden cikardinuz hocam sadece dert oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastchance1

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Ün başlayınca evrim falan geçirmeyi mi bekliyorsun anlamadım. Salla gitsin.

oyle bisey beklemedigimi nerden cikardinuz hocam sadece dert oldu

Dert etme boşuna. Okul bittiğinde hiçbiriyle görüşmeyeceksin sonuçta.

• quote:

Durum basliktaki gibi beyler sakal falan 0 sivilceler oldugundan jiletle kesemiyorum. Haliyle kucuk gorunuyorum. Millet uni ye gectim deyince taştaş geciyorum sanıyor. Bi oneriniz varmidir

bende de sivilce çok ama jiletle traş oluyorum üstüne kolonyayı sürüyorum sivilceler küçülüyor geçiyor kısa sürede
    düşündüğünüzün aksine sivilceyi arttırmıyor azaltıyor ama mutlaka traş kolonyası sürmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

quote:

Durum basliktaki gibi beyler sakal falan 0 sivilceler oldugundan jiletle kesemiyorum. Haliyle kucuk gorunuyorum. Millet uni ye gectim deyince taştaş geciyorum sanıyor. Bi oneriniz varmidir

bende de sivilce çok ama jiletle traş oluyorum üstüne kolonyayı sürüyorum sivilceler küçülüyor geçiyor kısa sürede
    düşündüğünüzün aksine sivilceyi arttırmıyor azaltıyor ama mutlaka traş kolonyası sürmek lazım

dh de kimisi geciriyo dedi kimisi mahvetti yuzumu dedi guvenemedim bende

• thelastchance1 T kullanıcısına yanıt
    denemende fayda var yine de 1 kere dene yüzün hassas ise senstive köpük kullan jilet de 3 bıçak olsun benim bu şekil 2-3 yıldır traş olurum hiçbir sorun görmedim yaş 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandaL.

denemende fayda var yine de 1 kere dene yüzün hassas ise senstive köpük kullan jilet de 3 bıçak olsun benim bu şekil 2-3 yıldır traş olurum hiçbir sorun görmedim yaş 18

deneyelim hocam cok saolun

• Ben de küçük gösteriyorum ama boy kısalığı veya tıknazlık olarak değil kıllı değilim sadece.

Bu ırsi bir durum ve extraordinary olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.
  • Olumlu düşün 40-50 yaşına geldiğinde onlardan yine küçük göstereceksin dezavantaj avantaja dönüşecek senin için tabi sağlığına yine dikkat etmen lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.