aynen benziyor şunu yennefere benzeten gözü kapalı oynadı sanırım witcheri . oyun karakteri olarak hem çirkin hemde yennefere benzemiyor .yennefer karakter olarak süper ama bu hintli abladan çıktıysa büyük iş yapmışlar hintli abladan o güzel karakteri çıkarmak büyük iştir. |
Unknown 9: Awakening (Çıktı) [PC ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Karakteri tip olarak Yennefer'e benzetmiyorlar, karakter Witcher dizisinde Yennefer'ı oynadığı için, Yennefer deniyor. 1 2 yıla bundle ya da beleşe bir yerlerde verilecek oyun olmuş, bu sene 2A oyunlar pek tutmadı, Enotria, Flintlock ve bu direkt aklıma gelenler. Banishers ve Space Marine göze çarpanlar oldu.
-
witcher dizisindeki olayla alakalı olduğunu bilmiyordum teşekkürler .ben oyundaki karaktere benzetiyorlar sandım o zaman tamam benziyordur.diziyi izlemediğim ve henry harici karakteri sevmediğim için izlememiştim. ama gördüğüm kadarıyla dizideki yennefere benziyor gibi. ultralisan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 25 Ekim 2024; 12:23:9 > -
Yok zaten benzetilecek yanı dizi çıktığında da bu kadından Yennefer olunmaz denmişti, şimdi aynı kadın bu oyunun başrolü olmuş o yüzden çakma Yennefer diye kaldı oyunun adı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X