Şimdi Ara

Unknown 9: Awakening (Çıktı) [PC ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Unknown 9: Awakening (Çıktı) [PC ANA KONU]

aynen benziyor şunu yennefere benzeten gözü kapalı oynadı sanırım witcheri . oyun karakteri olarak hem çirkin hemde yennefere benzemiyor .yennefer karakter olarak süper ama bu hintli abladan çıktıysa büyük iş yapmışlar hintli abladan o güzel karakteri çıkarmak büyük iştir.

• Karakteri tip olarak Yennefer'e benzetmiyorlar, karakter Witcher dizisinde Yennefer'ı oynadığı için, Yennefer deniyor. 1 2 yıla bundle ya da beleşe bir yerlerde verilecek oyun olmuş, bu sene 2A oyunlar pek tutmadı, Enotria, Flintlock ve bu direkt aklıma gelenler. Banishers ve Space Marine göze çarpanlar oldu.

• witcher dizisindeki olayla alakalı olduğunu bilmiyordum teşekkürler .ben oyundaki karaktere benzetiyorlar sandım o zaman tamam benziyordur.diziyi izlemediğim ve henry harici karakteri sevmediğim için izlememiştim. ama gördüğüm kadarıyla dizideki yennefere benziyor gibi. ultralisan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chris92 -- 25 Ekim 2024; 12:23:9 >
  • chris92 C kullanıcısına yanıt

Yok zaten benzetilecek yanı dizi çıktığında da bu kadından Yennefer olunmaz denmişti, şimdi aynı kadın bu oyunun başrolü olmuş o yüzden çakma Yennefer diye kaldı oyunun adıUnknown 9: Awakening (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.