Rumi arkadaş'ın grubuna Tony Hawks için ekleyebilirsin.
bende geldim arkadaslar gruba hayirlisi olur insallah.
15 Aylık PSN Plus üyeliğine katılabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ajmet
bende geldim arkadaslar gruba hayirlisi olur insallah.
hos geldın hocam ,, saoL
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Aknyldz; PSN Plus 15 aylık kulağa hoş geliyor.
Rumi'nin grubunda başka oyunlar da olduğu için ikiniz için ayrı bir grup açtım Tony Hawx için.
@Büyük İskender Hocam istersen ekleyeyim seni 15 Aylık PSN Plus grubuna
quote:
Orijinalden alıntı: PlayForFun
15 Aylık PSN Plus üyeliğine katılabilirim.
Seni ekledim hocam gruba, bu arada senin psn id neydi?
Atabey-
Tony Hawk's Proving Ground oyununun fiyatı nedir,bilen var mı
13.grupda FIFA Street 3 - WipEout HD Fury oyunları kaldırabilirmisiniz ?
wipEout cryz35 'den bana hediye geldi..kendisine burdan ayrıca teşekkür ediyorum,güvenilir,becerikli çok iyi bir DH üyesi..
fifa street 3 gene forumdan bir arkadaşım satıyor ondan tedarik edeceğim...
diğerleri şimdilik devam..tedarik edersem mutlaka haberdar edeceğim..kolay gelsin..
Aşkın abi tüm gruplardan ismimi silebilir misin? Black ops dlcyi aldıktan sonra başka oyun düşünmüyorüm malum yaz para sıkıntısı olabilir
3 aylık psn plus uyelıgne bende varım
Gruplar yenilenmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük İskender
Aknyldz; PSN Plus 15 aylık kulağa hoş geliyor.
Rumi'nin grubunda başka oyunlar da olduğu için ikiniz için ayrı bir grup açtım Tony Hawx için.
@Büyük İskender Hocam istersen ekleyeyim seni 15 Aylık PSN Plus grubuna
Ekle hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: Aknyldz
Gruplar yenilenmiştir.
aşkın abı sız daha once plus kullandınız mı siz simdı 15 aylık plus alnca kımse kalmaz 3 aylık plus almaya ben hıc kullanmadım o yuzden 3 ayı tercıh ettım ,, nedır ne degıldır gorelım dıye bıde abı 15 ay cok uzun bır sure degıl mı her ay oyunlar gelecek bedava ya da parayla ve bu 5 kısının yenı bır grup acması gerekecek (dh bunyesınde) uyeler ucuza olan oyunları (pıyasadan daha ucuza) fıkır bırlıgıne vararak almak ısteyecek (dıger psn kardeslıgı sıstemınde oldugu gıbı) sonucta 1 adet psn plus olacak 5 kısının oyun ındırebılecegı ..
ya da herkes havuza atıorum 25 tl atacak ,, 25 tl lık oyun ısteyecek ben bunu ıstıyorum dıye ; bu sekılde 5 kısı ıstedıgı oyunları ,, atılan para ölcusunde ındırtcek ,, mesela sen 'x' oyunu ındrmek ıstedın ,, onu grıp bende ındırcem,,dıger arkadaslarda ben 'y' ıstedım onu da sen ındrceksın ,,
eğer daha once plus kullandıysanz benı bıraz bılgılendırırsenız sevınırım ,, sıstem dedıgım gbımı yurur ,, yoksa farklı mı ? eger kullanmadıysanız dger arkadaslardan da ıstegım once 3 aylık alalım ,, nasıl bsy bakalım ,,3 aylık adam bası 3 pound falan duser
türk psn de olmadıgı ıcın de herkesın u.k. yada u.s.a. psn edınmesı lazım ..
quote:
Orijinalden alıntı: chatay88 aşkın abı sız daha once plus kullandınız mı siz simdı 15 aylık plus alnca kımse kalmaz 3 aylık plus almaya ben hıc kullanmadım o yuzden 3 ayı tercıh ettım ,, nedır ne degıldır gorelım dıye bıde abı 15 ay cok uzun bır sure degıl mı her ay oyunlar gelecek bedava ya da parayla ve bu 5 kısının yenı bır grup acması gerekecek (dh bunyesınde) uyeler ucuza olan oyunları (pıyasadan daha ucuza) fıkır bırlıgıne vararak almak ısteyecek (dıger psn kardeslıgı sıstemınde oldugu gıbı) sonucta 1 adet psn plus olacak 5 kısının oyun ındırebılecegı ..
ya da herkes havuza atıorum 25 tl atacak ,, 25 tl lık oyun ısteyecek ben bunu ıstıyorum dıye ; bu sekılde 5 kısı ıstedıgı oyunları ,, atılan para ölcusunde ındırtcek ,, mesela sen 'x' oyunu ındrmek ıstedın ,, onu grıp bende ındırcem,,dıger arkadaslarda ben 'y' ıstedım onu da sen ındrceksın ,,
eğer daha once plus kullandıysanz benı bıraz bılgılendırırsenız sevınırım ,, sıstem dedıgım gbımı yurur ,, yoksa farklı mı ? eger kullanmadıysanız dger arkadaslardan da ıstegım once 3 aylık alalım ,, nasıl bsy bakalım ,,3 aylık adam bası 3 pound falan duser
türk psn de olmadıgı ıcın de herkesın u.k. yada u.s.a. psn edınmesı lazım ..
Öncelikle, herkesin UK ya da U.S.A. PSN edinmesi gerekmiyor. Tek hesap alınacağı için, herkes o hesabı kullanacak.
12 ay + 3 ay hediye zaten. Fakat, bu kardeşliğe ortak olacak arkadaşların, indirimli oyunlara ve add-onlara sıcak bakması lazım. Onları almak sorun olabilir işte. Sadece hediye oyunlar için alınmaz çünkü PLUS.
Valla bence sadece hediye oyunlar için bile alınabilir aslında. Çünkü şu bedava verdikleri 1 aylık dönemde bile Burnout Paradise oyunu bedavaya gelmişti o bile beni şaşırttı baya. Sonuçta katılan kişilere bağlı, isteyenler indirimli oyunları alabilir. Şöyle olur, o beş arkadaş istemese bile 3 kişi ister 3'e bölerler ucuz oyunları, o bile büyük avantajdır. Ama en büyük avantajı bedava oyunlar. 15 ay için £8 bence hiç bir şey değil.
Arkadaşlar bende de PSN in en hit oyunları var şu an, aramızda takas edebiliriz isterseniz Elimde şu an;
Mortal Kombat 2 (online)
Inferno Pool,
Trine,
Wakeboarding HD,
Revenge of the Wounded Dragons,
Wolf of the Battlefield: Commando 3,
Magic Orbz,
Hustle Kings + DLC paketler,
Cuboid,
PAIN + DLC paketler,
Little Big Planet 1,
Infamous 1
tamam o zaman abi benı de ekleyın sızın gruba 3 aylık grubunuda sılebılırsın malum kımse kalmıyor orada yenı bır konu acarız psn plus kardeslıgı dıye oyunlara elımden geldıgınce ıstırak etmeye calısırım daha gecen gun bır forumda okudum u.s.a psn dekı fıyatları --3 dolar 5 dolar ,, bizde 35-40 tl olan oyunlar msn-face gıbı platformlardan da haberlısırız eger sıze de uygunsa aylık 20 tl atsa herkes plus fıyatlarıyla 100 tl hıc de az değil
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
Arkadaşlar bende de PSN in en hit oyunları var şu an, aramızda takas edebiliriz isterseniz Elimde şu an;
Mortal Kombat 2 (online)
Inferno Pool,
Trine,
Wakeboarding HD,
Revenge of the Wounded Dragons,
Wolf of the Battlefield: Commando 3,
Magic Orbz,
Hustle Kings + DLC paketler,
Cuboid,
PAIN + DLC paketler,
Little Big Planet 1,
Infamous 1
satıık mı hocam bunlar
ilk amacım PSN oyunu veya 1 tane disk oyunu ile takastır, illa da satın almak isteyen olursa yardımcı olurum, ve ben de o para ile gelir burda gruba katılıp oyun alırım