Şimdi Ara

UNLOCK CİHAZIN FAYDALARI ! (tamamen geyik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kuş ve kurbağa oyunlarını rahat rahat oynayabiliyoruz. Arama gelince oyunumuz en heyecanlı yerinde maazallah yarıda kesilirdi yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 22 Mart 2011; 0:45:50 >
  • Bir telefon görürsün ,çok çalışırsın, satın alırsın,jailbreak yaparsın oyun oynarsın ilgi çekersin sonra birini aramaya çalışırsın arayamazsın Hevesin Kaçar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansayan

Bir telefon görürsün ,çok çalışırsın, satın alırsın,jailbreak yaparsın oyun oynarsın ilgi çekersin sonra birini aramaya çalışırsın arayamazsın Hevesin Kaçar :)

hahahaha
  • o kadar para ver uğraş allah uğraş (işin yoksa)
  • cihazim simlock lu degil hatta 4 bile degil 3gs ama severek katilirim Sam0 in bahsettigi adam dovme etkinligine :)
  • Konu super olmus.
    Gulme krizine tutuldum.

Sayesinde forumdan bir cok arkadas edidim. Ciddi manada gorustuklerim de var. :)

Dayanismayi ogretti. " cikacak abi kesin cikacak' demeyi ogretti.

Inandigimiz bir isin sonu belli olmasa da muhakkak gerceklesecegini ogretti.
  • Çaplıklıktan sonra kız arkadaşınla buluştuğunda,ekranın tam ortasına "çatt" diye açılan mesajla yakalanma riskini ortadan kaldırır :)

quote:

Orijinalden alıntı: furkansayan

Bir telefon görürsün ,çok çalışırsın, satın alırsın,jailbreak yaparsın oyun oynarsın ilgi çekersin sonra birini aramaya çalışırsın arayamazsın Hevesin Kaçar :)

Bu hakketten 10 üzerinden 10 du =)
  • iphoneumu şarjı 21 gün gitti neden? çünkü uçak modunda tutuyorum sim kartla kullansam sinyal çekmek de şarj götürcek o 15güne düşerdi
    ayrıca dünyanın tek sıfır radyasyon yayan telefonunu kullanıyoruz (uçak modundayken)
  • Insanlarin kendileriyle dalga gecebilmesi komplekslerinden arindigini gosterir. Zeka dolu espriler var. Siz ip4'u coktan haketmissiniz arkadaslar. Dediginiz gibi 2 haftaya cikar insallah :))
  • sabreden derviş muradına ermiş derler ya hani aslında bir atasözünü boşa çıkardık farkındamısınız ? edebiyata yeni bir boyut kazandırdık bence kendimle gurur duyuyorum hocam
  • bizimkisi daha ziyade sabreden derviş muradına eremeden gebermiş olcak bu gidişle gevey fiyatları ucuzlamazsa..
  • Konu unutulmaya yüz tutmuşken tekrar hatırlatıyım dedim

- Turbosimin ne olduğunu öğrendik.
    - Nerde gevey ucuz satılır çakmamıdır orjinalmidir
    - Çinlilerle iletişime geçmemizi sağladı
    - ve 7 aydır unlocktan hala bir haber olmamasına karşın hala bir umut bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bird-hunter -- 9 Nisan 2011; 21:08:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.