Şimdi Ara

Unlock olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu jaibreak yaptım, cydia yükledim, ultrasnow kurdum ama hala kilitli sim diyor. Bu arada cihaz iphone4 4.1 baseband 1.59.00 . Bi yardım arkadaşlar

• Unlock çıkmadıki 1.59 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

Unlock çıkmadıki 1.59 a

herkez nasıl yapıyor o zaman arkadaşım. baseband 1.59.00 ın unlocku var.
  • aynen var ama neden olmuyor bende anlamadim
  • sim kardın pin kodunu kaldırın öle deneyin. telefonu bir kaç kez açıp kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

sim kardın pin kodunu kaldırın öle deneyin. telefonu bir kaç kez açıp kapatın.

eyvallah aradaşım. pini kaldırdım düzeldi. Çok teşekkürler....
  • Bendede aynı sorun var. Yeni sim kart takıldı İtunus a bağlanın diyor. Ne yapayım.
  • Arkadaşlar jailbreak yaptım. Tüm işlemleri tamamladım ama cihaz bir türlü düzelmiyor. Yeni sim kart bulundu İtunusa bağlanın diyor. ıtunus a bağlantığımdada resimdeki hatayı veriyor.

Unlock olmuyor

Unlock olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen -- 10 Ekim 2010; 18:16:55 >
  • telefonu once aktif etmen lazım. at&t kartınla ardından jb ve unlock. uptade yapma.
  • telefon yurtdısı att kart ile aktivasyon yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsen

Arkadaşlar jailbreak yaptım. Tüm işlemleri tamamladım ama cihaz bir türlü düzelmiyor. Yeni sim kart bulundu İtunusa bağlanın diyor. ıtunus a bağlantığımdada resimdeki hatayı veriyor.

Unlock olmuyor

Unlock olmuyor

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Olay şu ultrasnow u kurduğunuzda bir sim araması yapıyor. O anda sim kartınızı takmanız gerek. Gecikirseniz Itunus'a bağlanmaya çalışıyor ve resimdeki hatayı veriyor. Ancak tam zamanında takarsanız telefon simi kontrol edemeden proğram teli unlock yapıyor. Takılan olursa mail atsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ahmetseen@hotmail.com

• iphone 4 4.0.2 unlock yaptım vodofone hattım var görüyor turkcell i görmüyor neden olabilir!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.