Şimdi Ara

Unlock Sorunu Garip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 3gs var mcks imei sorgulama yapınca yolcu ile beraberinde getirilen cihaz yazıyor ama telefon aktive olmuyor jb ve ultrasnow yapıyorum sizce sorun nedir mcksde kayıt dışı yazması gerekmezmi ?

• sim kilitli olabilir mi
  • İmei kayıtlı olanlar simfree diye biliyorum yanlışmı
  • imei kaydı ile sim kilit arasında hiç bir bağlantı yok ki.Ayrı şeyler tamamen.
  • Öğrenmiş oldum teşekkür ederim bilgim yanlışmış nasıl unlock yaptırabilirm bi bilgin varmı cihaz new bootroom sürüm 4.3.3 bunu ios 5 yada ios 6 yapamıyorum untethered olmuyor sanada zahmet oldu kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan355

Öğrenmiş oldum teşekkür ederim bilgim yanlışmış nasıl unlock yaptırabilirm bi bilgin varmı cihaz new bootroom sürüm 4.3.3 bunu ios 5 yada ios 6 yapamıyorum untethered olmuyor sanada zahmet oldu kardeş

itunese bağladığınızdda yazılım kısmında bir yer vardı oraya shift ile tıkladığınızda firmwareyi seçip yüklüyordu.Uzun zaman oldu iphone kullanmayalı ancak bu kadar hatırlayabildim

unlock için kilitlli olduğu firmaya göre değişiklik gösteriyor fiyatlar.Factory unclok diye aratırsanız gerekli bilgiye ulaşırsınız.

Untethred olayı jailbreak ile ilgili bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkArm -- 2 Eylül 2013; 1:47:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.