Şimdi Ara

Unlocked Iphone 4 : Edge ve 3G ile internete girememe, Invalid Sim, No Service uyarısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu biraz eski ama bende hala bu problemlerin hepsi devam ediyor ne yaptiysam cozemedim yok bu cozen
  • iphone 4s 5.0.1 cihaz. bendeki sorunda yeni basladi, datayi (hucresel veri) acinca internet aktif olmuyor, ilk basta restart ettim hemen geldi internet, restart uzun surdugunden ucus moduna gecip kapatmayi denedim yine bunun ardindan internet aktif oldu hemen bulundugum yere gore 3g yada E isaretini gordum. sanirim acitgim bir program bu durumun olusmasina neden oluyor olabilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

Ayni sorunu bende yasiyorum ve insanlar dalga geciyor "huhaaha iphone 4'u var internete giremiyo" diye :) bu soruna ek olarak telefonum acik ve sebekenin cekiyor olarak gosterdigi zamanlarda "aradiginiz kisiye ulasilamiyor" diyor bazen. Kartim microsim deil ve telefonum JB+ultrasn0w 32gb ip4 (ios:4.1 / BB:1.59)

Bu konuyu takip altina aliyorum insallah stabil bir cozum bulunur..

Edit: microsim aldım orjinal, hâlâ aynı..

tamamıyle aynı sorun bende de mevcut..telefonu yurtdışından aldığım zamanda içinde 4.0.2 yüklü idi adamlar gözümün önünde unlock ettiler ve sorunsuz olarak kullandım bi iki ay sonrasında ise bu sorunlar baş göstermeye başladı ve çözüm olarak jb+ unlock yaptım 4.3.3 e geçiş yaptım ve aynı sorun tekrar devam ediyo şu an kanımca software + hardware olarak kombine bi sorun bu mesela internet özelliği aktif olmuyor bazen çözüm olarak simkartı takıp çıkarıyorum ve o zaman düzeliyor üzerimde ataç la geziyorum sürekli şaka gib:D

bu soruna bi çözüm bulunsa çok mutlu olucam çünkü telefon tamamıyle internet üzerine kuruluyken acaba interneti çalışıcakmı veya şu an çekiyor gibi gözükürken çekmiyomudur diye acaba kendime sormaktan sıkıldım...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.