Şimdi Ara

---ÜNLÜ EMLAKÇI----KOMBİNE BİLETİNİZ İPTAL---SANSÜRSÜZ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ZUHAHAHA PUHAHAH GÜLMEKTEN YERLERE DÜŞTÜM YA MUTLAKA DİNLEYİN BÖYLE ADAM OLMAZ.CEM CEMİNAY İYİ DALGA GEÇMİŞADAM CİNS HABİRE KÜFÜR EDİYO YA

1.6 MB

http://rapid share.de/files/20025348/Kufurbaz-KombineBiletiniziptal_Sansursuz_.mp 3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tagan80 -- 22 Mayıs 2006; 1:21:47 >

• açmıyor
  • evet açmıyor yok böyle bir dosya.
  • rapid share deki boşluğu ve mp3 deki boşluğu silin

ohaaa diyorum başka bişey demiyorum.. lenn bu cem ceminay mı gerçekmi diyeceğim ama bu kadar komik ve küfürlü olması nasıl yayınlanıyor .. cem ceminay bunu yayınlayamamışlardır sanırım yayınlanabilecek gibi değil radyoda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holywars -- 22 Mayıs 2006; 12:07:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: holywars

rapid share deki boşluğu ve mp3 deki boşluğu silin

ohaaa diyorum başka bişey demiyorum.. lenn bu cem ceminay mı gerçekmi diyeceğim ama bu kadar komik ve küfürlü olması nasıl yayınlanıyor .. cem ceminay bunu yayınlayamamışlardır sanırım yayınlanabilecek gibi değil radyoda..

Sansürlü olarak yayınlamışlardır kesinlikle.Sansürsüzüde mailime gelmişti şans eseri.Ne piskopat herif ya bu adamı gerçekte görsem valla altıma işerim heralde.Sezai abinin daha beteri abi bu bıraksan 10 saat küfreder.

• yok hacı bunun neresine sansür koyacaksın adam durmuyor yaw
  • OHHHA YANİ KÜFÜRLER BAZOKA GİBİ...
  • Muahauahua Öldüm ya Allahım yarabbim adam resmen delirdi telefonda
  • ya ben açamadım yaw
  • adam piskopat olmuş artık küfür normal bişi gibi hayatında olmaz yaw
  • harbden adam psiko yaw deliro nasıl sayıyo
  • Valla tek kelimeyle
    SÜPPERRRRRRRR...
    Kaç defa dinledim adam otomatiğe bağlanmış artık taramalı tüfek gibi saydırıyo
    en çok şeye güldüm böyle duruluyolar sakinleşiyolar adam özür diliyo sonra özrünüzü ileticem ama yinede iptal edicez diyo sonra adam yine coşuyo
  • Harbiden süper. Bi de ben küfürlü konuşmuorum diyo bi yerde
  • gerçek olmadığı kesin

kurgu yapmışlar
  • SÜPER OLMUŞ KURGU DA OLSA GÜZEL OLMUŞ..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.