quote:Orijinalden alıntı: raunk Paunt diyo o ne kadar acep?Euro'dan daha yüksek diye biliyorum ama. 1 British pound = 2.75010698 Turkish liras 62.975.507 TRY ( TL ) eder.
quote:Orijinalden alıntı: raunk Paunt diyo o ne kadar acep?Euro'dan daha yüksek diye biliyorum ama. 1 pound = 1.19 euro yani 27.3 milyon euroya transfer olduğunu söylüyor.
quote:Orijinalden alıntı: AGezginci. quote:Orijinalden alıntı: raunk Paunt diyo o ne kadar acep?Euro'dan daha yüksek diye biliyorum ama. 1 pound = 1.19 euro yani 27.3 milyon euroya transfer olduğunu söylüyor. 1 pound 2.7 tl türk parasıyla 62 63 trilyon.
quote:Orijinalden alıntı: nolamaz Bonservis ücretinide tahmini yazmışlar 23 milyon Euro... Bu demektir ki ciddi ciddi isim yaptı Burak Euro değil pound.
quote:Orijinalden alıntı: TiredWarrior quote:Orijinalden alıntı: carter Burak'ın fiyata bak helal. Konu fail
quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch quote:Orijinalden alıntı: aböRjin Şu tipsiz avatarını bir değiştir be arkadaş. Yeter yahu! yıllardır yüzlerce, binlerce insanın tiksinmesine sebep oldum. ben de bu sadistliğin farkına yeni varıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: aböRjin quote:Orijinalden alıntı: Hellmarch quote:Orijinalden alıntı: aböRjin Şu tipsiz avatarını bir değiştir be arkadaş. Yeter yahu! yıllardır yüzlerce, binlerce insanın tiksinmesine sebep oldum. ben de bu sadistliğin farkına yeni varıyorum. Şunu kullan bari.
Arkadaşlar BAZILARI ÇOK YANLIŞ ANLAMIŞ: http://www.fanatik.com.tr/real-buraki-transfer-etti_3_Detail_32_305232.htm
Beyler bu şakanın belirlediği rakamı sevdim,olası satış durumunda bu rakamlar baz alınacaktır.Koparabildiğimiz kar