Şimdi Ara

Ünlü Sigarası [Açık arttırma] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Padias

bi aralar britney spears'ın sakızı satılıyordu ebay'de

Heh işte aradığım kişi sensin dostum. Ebaydan mı ilan açayım

Edit: adamı çizdiler anında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concepty -- 25 Şubat 2013; 12:52:28 >
  • Bu işlerle ugraşan yokmu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7liraya bir kutu sigara al sen bir dalının yarısını iç sat 500dolara günde 1 paket satsan vuhuuuu sermayede gerektirmez ki bu
  • Hala yanıyorsa alırım
  • kadın sanatcı olsaydı alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: concepty

quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Satman için ergen kızların deli olduğu bir ünlünün sigarası olması lazım. Yoksa kimse para vermez bir izmarite

Ya ismi hemen açıklamak istemiyorum ama dünya genelinde popüler bi erkek şarkıcı

Demekki justin elendi o yuzden satma sansin 0

Değil kardeşim değil

quote:

Orijinalden alıntı: BuNedirBirader

Hocam ızmarıtı o unluden almıs olduguna daır kanıt, belge vs var mı? Eger yoksa aynı ızmarıtten bende de var, haberın olsun.

edıt: bır de hangı unlu olursa olsun ızmarıtı kım nabıcak hacı?

Hee var devir kağıdı imzaladı Sendede mi var hmm daha kim olduğunu söylememiştim aslında

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

nereden bileceğiz ünlü birinin sigarası olduğunu, nasıl ispat edebilirsin bunu

Hocam diğer yerlerde nasıl işliyosa işler öyle. İspat olarakta içtiği sigara markasını bilen birisi olabilir.

ya allahını seversen git camdan mı atıcan kendini balkondan mı atıcan yeter ya markasısnı bilen olabilir falan diyo ya bu neyin kafası anlamıyorum yazmıyım yazmıyım dedim ciddi ciddi bide konuşuyor hala şaka gibi ya alacaksın eline dürbünlüyü çıkacaksın gece bi gecede alayını indirceksin bunların tepedekilerle beraber dünya rahata erer

• kanıt olmadan böyle bir şey saçmalık

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlorinKing -- 25 Şubat 2013; 20:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

bende gervinhonun tükürüğü var satsam para eder mi ciddiyim

yapma hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osuruktanteyyare

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Satman için ergen kızların deli olduğu bir ünlünün sigarası olması lazım. Yoksa kimse para vermez bir izmarite

Ya ismi hemen açıklamak istemiyorum ama dünya genelinde popüler bi erkek şarkıcı

Demekki justin elendi o yuzden satma sansin 0

Değil kardeşim değil

quote:

Orijinalden alıntı: BuNedirBirader

Hocam ızmarıtı o unluden almıs olduguna daır kanıt, belge vs var mı? Eger yoksa aynı ızmarıtten bende de var, haberın olsun.

edıt: bır de hangı unlu olursa olsun ızmarıtı kım nabıcak hacı?

Hee var devir kağıdı imzaladı Sendede mi var hmm daha kim olduğunu söylememiştim aslında

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

nereden bileceğiz ünlü birinin sigarası olduğunu, nasıl ispat edebilirsin bunu

Hocam diğer yerlerde nasıl işliyosa işler öyle. İspat olarakta içtiği sigara markasını bilen birisi olabilir.

ya allahını seversen git camdan mı atıcan kendini balkondan mı atıcan yeter ya markasısnı bilen olabilir falan diyo ya bu neyin kafası anlamıyorum yazmıyım yazmıyım dedim ciddi ciddi bide konuşuyor hala şaka gibi ya alacaksın eline dürbünlüyü çıkacaksın gece bi gecede alayını indirceksin bunların tepedekilerle beraber dünya rahata erer

La olm get topunu otede oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya git be kardeşim. Adamın tükürüklü sigarasını ne yapsın millet ya? Ağzına ne alıyor ne bileyim ben? Dokunacam ona sonra hastalık kapacam. Offf
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.