düşünsene bagaj dolu yanda hanım arkada bebeler ferrari solluyosun. şaka tabiki
quote:
Orjinalden alıntı: rocky_m5
daha fazla hızı kaldıramaz çok kalıplı.
oturduğum koltuktan düştüm
quote:
Kazara yukarıdaki tiplerle dolu böyle bir araç tarafından geçilen F430' dakilerin yüzünü görmek isterdim?...
quote:
Orjinalden alıntı: NEWMAN2007
Kazara yukarıdaki tiplerle dolu böyle bir araç tarafından geçilen F430' dakilerin yüzünü görmek isterdim?...
Bende ikiside aracını sıfır km almış bir "F430" kullanıcısı ile "Rs6 ultra super duper" kullnanıcılarını
Araçların selefleri piyasaya dustugunde araclarını satarken gormek isterim
Rs6 fazlası ile pahalı bir araba neden derseniz 2. elde oluyor, sahibini olduruyor, ha ulkemizde bole ama olsun satana kadar 2 anjio geçirsin rahat bir şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: drahte 1905
quote:
Orjinalden alıntı: NEWMAN2007
Bende ikiside aracını sıfır km almış bir "F430" kullanıcısı ile "Rs6 ultra super duper" kullnanıcılarını
Araçların selefleri piyasaya dustugunde araclarını satarken gormek isterim
Rs6 fazlası ile pahalı bir araba neden derseniz 2. elde oluyor, sahibini olduruyor, ha ulkemizde bole ama olsun satana kadar 2 anjio geçirsin rahat bir şekilde
Hiç biri 2. elde Volvo gibi olamaz? Sahipleri galerilerde satmaya geldiklerinde fiyatları öğrenince sinir krizi geçiriyor!...
quote:
Orjinalden alıntı: nadirgurece
quote:
daha fazla hızı kaldıramaz çok kalıplı.
oturduğum koltuktan düştüm
hadi olmazya bagajda bir mangal ve cöp şiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme