Şimdi Ara

Unranked veya gold1 olup plattekilere eloboost demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tr serverinda platinim normal veya rankedda gelen bu insanlar neden kendini pro saniyor? Plata cikmak icin emek sarfetmisiz bilip bilmeden boost demek nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mo1001f

Tr serverinda platinim normal veya rankedda gelen bu insanlar neden kendini pro saniyor? Plata cikmak icin emek sarfetmisiz bilip bilmeden boost demek nedir?

sen malsan sana herşeyi derim kardeş plat olupta bronz adama ezilen çok gördü bu gözler
  • Plat 5 elobost kaynıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

quote:

Tr serverinda platinim normal veya rankedda gelen bu insanlar neden kendini pro saniyor? Plata cikmak icin emek sarfetmisiz bilip bilmeden boost demek nedir?

sen malsan sana herşeyi derim kardeş plat olupta bronz adama ezilen çok gördü bu gözler

Normal oyunda ezebilir zaten ne var bunda 1 oyun ezildi diye adam benden iyi mi oluyor zaten rankedda bronz gelmedigine gore iftira atmaya kimsenin hakki yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haldun41

quote:

Normal oyunda ezebilir zaten ne var bunda 1 oyun ezildi diye adam benden iyi mi oluyor zaten rankedda bronz gelmedigine gore iftira atmaya kimsenin hakki yok

Plat adam gidiyo bronze eziliyo snra knusuyo please shut up

• Normal oyunda ezildiğin kişi böyle diyince gocunuyorsan kusura bakma ama boostsundur yani.Yarası olan gocunur.
  • Elmasta bile bence çok fazla eloboost var. Takımıma gelen adamlar gram oyun bilgisi bilmiyor. Adamları yönlendirmeye çalışıyorum dinleyen yok. Onlara sinirden bende arada fail oluyorum ama elmas elosunu görünce bile çok fazla eloboost olduğunu anladım. Normal oyun oynadığım zaman karşıdaki rakip düşükse arkadaşlarla makaraya alıyoruz. Arkadaş bana direk biraz öl zevki çıkmıyor diyor. Bizde bilerek ölüp çocuklara handikap veriyoruz.
  • Normal gamede tryhard oynama zorunlulugu yoktur, herkes istedigi gibi oynar. Benimde trde oyunlarima thaldrin holyphoenix falan geldi 2sinide kaybettik yani onlardami eloboost xd

• eğer bulunduğun lige yakışmayacak derecede oynuyorsan elobost denmesi normal. yok normal game yok çok kasmıyorum yok sen beni takımımla gör v.s geçiniz bunları. plat ve üstü isen karşındaki unrankede eziliyorsan laf etmeyeceksin. ezilince karşıdakine low sus yazmyacaksın. çok iyisen ezilmezsin zaten. ezilip ezilip sonra ben kasmadım kassam görürdünüz diğer oyunlarıma bak falan boş laf.
  • Seni ligine göre aşırı yeteneksiz görmüşler ki eloboostsun demişler.Sorun sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Seni ligine göre aşırı yeteneksiz görmüşler ki eloboostsun demişler.Sorun sende.

sen dia 3 sun mesela karsindaki dia 5 adam seni ezdi bu da demekki sen lowsun velet

• Bronzlar doluşmuş yine,gerçi bir şampiyonu ilk defa oynamıyorsan ya da hard counter yememişsen normal gamede direk overfed olman lazım lowlara karşı
  • Bronzlar doluşmuş yine,gerçi bir şampiyonu ilk defa oynamıyorsan ya da hard counter yememişsen normal gamede direk overfed olman lazım lowlara karşı

• Tr plat ve dia5 tamamen eloboost.

• quote:

Doğru diyorsunda plat 5 bst yeridir zaten garantili para lınır 2 low elo plat 5 e kadar çıkarılır zaten şuana kadar 6 tane arkadaşımı çıkardım ve genelde.plat 3 eşiğine kadar ki oyuncuların çoğu ciddi anlamda bst bunun tersini idda eden biri varsa oyunu bıraksın plata kendi çabalarıyla çıkan adamlar bunu farkındadır hatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.