Şimdi Ara

Unreal Engine 3 ve Cryengine 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim iki programdan herhangi birini nereden bulabilirim, ya da bedava deneme süresi falan var mı? Biliyorum bu programlar büyük oyun yapımcıları tarafından kullanılıyor ama benim amacım oyun yapmak falan değil. Sadece biraz programı deneyip animasyon yapmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Unreal Engine 2 Game Engine And Editor Rendering bulabildim sadece
    İşini görür umarım
    Download:http://kewlshare.com/dl/87830c3e9bb4/Unrealengine_2_Game_Engine_And_Editor.rar.html
  • Senin verdiğin linkteki dosyayı daha önce indirmiştim, yine denedim ama açmıyor. :( Amma zor bulunuyor şu iki program yafs. 2 gündür arıyorum hiçbir yerde bulamadım.
  • milyon dolarlarla ifade edilen en iyi 2 oyun motorundan bahsediyorsun. bu ikisinide görebilen sayılı insan varken korsanını bulmayımı bekliyorsun?
  • Haklısın. Ama bu günlerde herşeyin korsanı var. Belki bu programların da vardır diye düşündüm. Ama hala vazgeçmedim. Belki bir gün mutlaka bulacağım. :D

Hem eğer fiyatları normal 3D programlar gibi olsa satın alırdım. Ama insanı korsana teşvik ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikam_tr -- 16 Kasım 2008; 16:28:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.