Şimdi Ara

unreal engine 4 performans sıkıntısı için bileşen değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

işlemci amd fx x8 8350

ekran kartı gtx 970

hafıza 8 gb 1600 mhz

deoplama 120 gb ssd

bir sürü oyunu performans kaybı yaşamadan oynayabiliyorum ama ancak unreal engine 4 te bölüm tasarlarken sıkıntı olmuyor da test edeyim yaptığım şeyi derken fps sürekli düşüyor ve katlanılamaz bir hal alıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim ne yapmalıyım daha doğrusu hangi bileşeni mi değiştirmeliyim veya sıkıntı yazılımsal mı ?
    şöyle söyleyeyim
    fps ve ms i göster dediğim de fps sürekli düşüyor ms ise sürekli artıyor grafik ayarlarını düşürsem bile aynısı oluyor.

cevaplarınızı için teşekkürker

• Unreal biraz garip işlemcide hem tek çekirdek hem de çoklu çekirdek performansına duyarlı. Bu sebeple kullananlar genelde intel tercih ediyor. Fakat ondan önce rami kesinlikle yükseltmeniz gerek. Yaşadığınız sıkıntı büyük ihtimalle ram yetersizliğinden kaynaklı zira sadece windows takribi 5 gb ram kullanıyor.
  • valkyn skoria kullanıcısına yanıt
    yani ayarları da en düşüğe çektim ama olmadı bir türlü sürekli aynı fps değeri elde ediyorum canım sıkıldı biraz buna
    işlemcim yetersiz ram de yetersiz kabul ediyorum ama en düşük ayarlarda da aynı şeyi yapması cidden can sıkıcı

yine de teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: valkyn skoria

Unreal biraz garip işlemcide hem tek çekirdek hem de çoklu çekirdek performansına duyarlı. Bu sebeple kullananlar genelde intel tercih ediyor. Fakat ondan önce rami kesinlikle yükseltmeniz gerek. Yaşadığınız sıkıntı büyük ihtimalle ram yetersizliğinden kaynaklı zira sadece windows takribi 5 gb ram kullanıyor.
    hatta
    unreal engine 4  performans sıkıntısı için bileşen değiştirme

şu foto dan da görüleceği üzere kullanım oranları az ama 15 fps de ve 45 ms de takılıp duruyor ancak test etmeyi kapatıp etrafı incelerken 120fps ve 8ms de kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubıl62 -- 30 Mart 2019; 16:22:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yubıl62

yani ayarları da en düşüğe çektim ama olmadı bir türlü sürekli aynı fps değeri elde ediyorum canım sıkıldı biraz buna
    işlemcim yetersiz ram de yetersiz kabul ediyorum ama en düşük ayarlarda da aynı şeyi yapması cidden can sıkıcı

yine de teşekkür ederim
    Hocam büyük bir oyun yapmadığınız sürece o işlemci çok büyük bir problem değil. Sizin en büyük probleminiz ram. Yükseltme şansınız yoksa yapacak bir şey yok böyle kullanmaya alışacaksınız. Yükseltirim diyorsanız sıfır ram almayın ikinci el ddr3 ram fiyatları baya ucuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.