Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bi de sadece ispanyolca çıkmasın içinden

Geçen gün farkettim uk psnde fragmanlarda türkçe altyazı vardı. Pixels filminin fragmanı türkçe yazılıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende en son journey diye bi oyun aldım us psn den türkçe çıktı oyun ...

• Nedende buda the order gibi cabuk unutalcak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Nedende buda the order gibi cabuk unutalcak gibi

Tamamen farklı türde oyunlar kaldıki farklı sonlar farklı karakterler seçime göre ilerleyen senaryo ve bunlara paralel olarakta artan oynanış süresi ile defalarca oynanabilcek bi yapım dolayısıyla order gibi olmaz.
  • umarım farklı karakterleri seçtiğimizde oyun çeşitlilik sunar, ve farklı şeyler yaptırırlar. o zaman işte tam istediğim şekilde olur. olmasada alacam, exclusive koleksiyonu yapıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kutulu alacak olan arkadaşlar varsa aranızda Aldığınız yada sipariş verdiğiniz zaman burda bizede yol gösterirseniz yani nerden hangi siteden aldığınızı yazarsanız ona göre oralardan alırız bizde sonuçta bide şu steelbook olayı var onun için
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Kardeşim seni haberdar ederim,bizim Steelbook bekleyen ekibimiz var

• Bu oyun ya patlar yada efsane olur ortası olmayacak kesinlikle. Bende alacağım oyunu merakla bekliyorum.

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Steelbook olacakmı Türkiye'de ? bu arada halen ön sipariş falan açılmamış yine 3 gün kala açacaklar herhalde

Edit: Önceki mesajlarından gördüm gelecekmiş extended dediğiniz ön sipariş içeriğimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 9 Ağustos 2015; 18:28:38 >
  • biraz önce bir oynanış videosu izledim. tamamen sinematik , qte fazlaca var ve karar üzerine kuruluydu. yalnız oynayan arkadaş, oynadığı sahnede iki karar arasında seçim yapması gerekti, birini seçti bir sonuç çıktı ortaya, sonra başa aldı sahneyi ve bu kez diğer seçeneği seçti, sonuç malesef farklı sinematikle beraber aynıydı. umarım bu durum bir kaç kez oluyordur. yoksa gerçekten oyun patlayabilir. beyond two souls gibi olacak galiba.

• Bende izledim bir kaç video ve secimler sonucunda değişiklikler vardı ..büyük bir fark yok sonuçta orda ölmese ilerleyen bölümde ölecektir 😁 2 video buldum secimlerin oyunda nasıl değiştireceğine bakabilirsiniz ... https://m.youtube.com/watch?v=fuP4nH4pmr0 https://m.youtube.com/watch?v=ye3-6cvDzJQ

• ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Extended versiyonu normal kutulu olacak.Tek Farkı farklı kutu cover'i ve Bonus bölüm extradan olacak.Matt ve Emily karakterlerini yöneteceğiz bu bölümde.Ve belki fazladan birkaç içerik olabilir.
    Steelbook da bu bölümü içerecek.
    Ps Blog'un Until Dawn sayfasında Türkiye'de özel versiyonların bulunacağı ülkeler arasında gösterildi.
    Yarın net bilgiler alabilirsem paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 9 Ağustos 2015; 23:38:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Bende izledim bir kaç video ve secimler sonucunda değişiklikler vardı ..büyük bir fark yok sonuçta orda ölmese ilerleyen bölümde ölecektir 😁 2 video buldum secimlerin oyunda nasıl değiştireceğine bakabilirsiniz ... https://m.youtube.com/watch?v=fuP4nH4pmr0 https://m.youtube.com/watch?v=ye3-6cvDzJQ

benim dediğim olayda bu videonun bir kaç sahne sonrasında geçiyor, işte ben ölmesin istiyorum, :) ben bi yerde o kızı kurtaracaksam onu ben yanımda taşıyabileyim belirli bir süre, yoksa kendini kurtar seçeneği ile kızı kurtar seçeneklerinin sonunda kız ölecekse ne anladım ben bu işten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 9 Ağustos 2015; 23:45:19 >

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    fiyat 219 TL mi olacak yine ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Valla onu bilmiyoruz kardeşim genelde Avrupa fiyatlarıyla orantılı gelir ama İspanya'da 59 Euro,Almanya'da 79 Euro.
    219 TL olabilir,yarın bir araştırıp haberdar ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Valla onu bilmiyoruz kardeşim genelde Avrupa fiyatlarıyla orantılı gelir ama İspanya'da 59 Euro,Almanya'da 79 Euro.
    219 TL olabilir,yarın bir araştırıp haberdar ederim.

Emre yine çalışıyorsun haa,helaaall

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum amaç forumda eğlenceli vakit geçirmek,bu süreçte olabildiğince de oyunlar hakkında bilgi toplamak ve herkese yardımcı olmak istiyorum.
    Fakat benim oyunbozan birazdan gelir(Until Dawn'dan gizemli oyunbozanımıza gelsin bu gifler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretor23 -- 10 Ağustos 2015; 2:20:20 >

• sony'nin oyunları sanki 170 liradan falan çıkıyordu önceden ben mi yanlış hatırlıyorum. sony de mi bindirmeye başladı
  • Umarim cok daha akilda kalici ve ses getiren bir exclusive oyun olmayi basarir,Nispeten daha sakin ve reklamsiz geliyor oyun guzel bi suprize hayir demeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Bende izledim bir kaç video ve secimler sonucunda değişiklikler vardı ..büyük bir fark yok sonuçta orda ölmese ilerleyen bölümde ölecektir 😁 2 video buldum secimlerin oyunda nasıl değiştireceğine bakabilirsiniz ... https://m.youtube.com/watch?v=fuP4nH4pmr0 https://m.youtube.com/watch?v=ye3-6cvDzJQ

benim dediğim olayda bu videonun bir kaç sahne sonrasında geçiyor, işte ben ölmesin istiyorum, :) ben bi yerde o kızı kurtaracaksam onu ben yanımda taşıyabileyim belirli bir süre, yoksa kendini kurtar seçeneği ile kızı kurtar seçeneklerinin sonunda kız ölecekse ne anladım ben bu işten :)

Katılıyorum. Güzel tespit. Bize seçim yaptırıyormuş gibi yapıp, oyun kendi bildiğini okuyacaksa ne anladım, kelebek etkisinden.
    Çok umutuluyum bu oyundan ama bu durum şimdiden canımı sıktı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.