80 kuşağı bilir, ilk oynadığım oyundu Harrier Attack. Başına geçip yarım saat boyunca teyp kasetinden yüklenmesini beklerdik. Sonra da saatlerce kalkmazdık başından. Peeehhhh ne günlerdi...
quote:
Orjinalden alıntı: genccimbomlu
quote:
beyler hani bi tane magara adamı vardı sopası vardı onune gelenleri eziyodu böle kıllı iri yarı bıseydı hatırayan varmı adı neydı onun?
Kaptan mağara adamı ?
World Cup 98 NFS 2 Midtown Madness
quote:
Orjinalden alıntı: AppendiX
quote:
quote:
beyler hani bi tane magara adamı vardı sopası vardı onune gelenleri eziyodu böle kıllı iri yarı bıseydı hatırayan varmı adı neydı onun?
Kaptan mağara adamı ?
ya ciddi soruyorum ama
Dyna,volfied :)
golden axe vardır çok şahane bir oyundu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: AppendiX
quote:
quote:
Kaptan mağara adamı ?
ya ciddi soruyorum ama
oyunun adı prehistorik 2 imiş @altanns a teşekkurler
benim hatırladığım bi Alone in the Dark, Lotus, Duke Nukem bi de Doom ama çok kral oyunlardı
duke...
Volfied,test drive,mario,pacman
quote:
Orjinalden alıntı: rondo1194
supapleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex bitiren varmıydı bu oyunu hala bitirmiş değilim, zaman zaman oynar, kafayı yiyecek duruma gelirdim
süper oyundu hakkaten annemle oynardık
harbidenn supablexi unutmuşum
FIFA 98 VE MAX PAYNE
fifa 99 jazzjack rabbit, worms
half life çığır açtı çıktığı zamanlar oyun sektöründe. O cafelerdeki patlamayı unutamam [cafeci abi tabirini kullandıklarımız o zaman para kazanmaya başladı]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme