Şimdi Ara

Unutamadığınız Kaliteli Sözler.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.669
Cevap
275
Favori
228.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *Bütün umutlarınızı kaybetmek özgürlüktür.
    *Herşeyden önce korkmayı bırakıp birgün öleceğini kabullenmelisin.
    *Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir acımız yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarımız.
  • ''ona reddedemeyecegi bir teklif yapacağım''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Révoltant -- 14 Ağustos 2010; 13:52:07 >
  • "Televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız." - Fight Clup

"Tanrının ya düşmanı ya da hiçbir şeyi olacak olsan, hangisini seçerdin?" - Fight Clup

"Her şeyden önce korkmayı bırakıp bir gün öleceğini kabullenmelisin." - Yine Fight Clup

Bütün sözleri müthiş :D En çok beğendiğim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muRTah

quote:

...................Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Aziz hâtırası önünde saygıyla eğiliyorum.

• Oksijensiz bir ortamda nefes aLmaya çaLışmak gibi bir şeydi sen kokan sokakLarda sensiz doLaşmak..
  • * Umut iyi bir kahvaltı fakat fena bir akşam yemeğidir...

* Eğer insanları düşündüklerine inandırırsanız sizi severler. Gerçekten düşündürürseniz sizden nefret ederler...

* Yaşam, size verilmiş boş bir filmdir. Her karesini mükemmel bir biçimde doldurmaya çalışın...

Bunlar geliyor şu an aklıma.
  • Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin, Kendiliğinden s*ktir olup gider... zaten... ( k. iskender )
  • Gerçek Şu ki, Herkes Seni İncitecek. Yapman Gereken Tek Şey, Acı Çekmeye Değer Birini Bulmak
  • "Din toplumun afyonudur" Karl Marx

"Kuşkusuz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir" M.Kemal Atatürk
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

"Benim hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 2 katını versin"
    bu ne güzel bir anlayıştır. nasıl bir zeka ürünüdür...

• "Antrenmanlarımın her dakikasından nefret ediyordum ama kendime "Yılma!" dedim, bir kez şampiyon ol ve hayatının geri kalanını şampiyon olarak yaşa"
    Muhammed Ali - Boksör
  • güzel
  • ~ Aşkına oLan İlk DepLasman Maçımdı ; Daha GönLüne Girmeden Taşlandı Gönlümün Camları

~ Sansürlü film kadar tatsızdı sevişin Bacak aralarında aşkı aradın Annen mi cahildi be sevgilim kalp nerde diye hiç mi sormadın.

~ Ben Küme Düşmeme Mücadelesi Verirken Bu Aşkta ; Sense Kaleyi Boş Bıraktın Önüne Gelen Her Adama !

• quote:

Orijinalden alıntı: sPe*

Birazda Film Replikleri..

Fazla ciddiye almayın şu hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız.. (Anonim)

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk666

eğer cehenneme gideceksen klavuzun şeytan olmalı...

klavuzu selçuk olanın g.t. ateşten kurtulmaz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaynarmustafa

..Bu Şehri Alacağım..
    _Evet alacksın ama.. Burda kaybettiğin ordunu bidaha kuramayacaksın bu şehri alman senin sonun olacak Yemin ediyorumm

o an beni baya bi etkilemişti bu sözler...

hangi film?
  • Yüzde ısrar etme doksan da olur
    Insan dediğin noksan da olur
    Sakın büyüklenme, elde neler var
    bir tek ben varım deme,
    yoksan da olur...
    MEVLANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost23

Senden bi cacık olmaz,
    olsada yoğurtsuz olur,
    ona da HIYAR denir.

• yokmu başka
  • hile oyunu kazandırsada kaderi değiştiremez
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.