Şimdi Ara

Unutamadığınız Kaliteli Sözler.. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.669
Cevap
275
Favori
228.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş söyledi,pek güzel değil ama ben beğendim

Oyun hayatınızın bi parçası olsun.Hayat oyununuzun değil....
  • Her kadınla seni aldattım , her aldattığım kadına seni anlattım ..
  • Küçükken birşeye başlarken Sağla başlayın derlerdi.. Belki bu yüzden mutlu olamıyoruz 'Sol'dakine önem vermemekten..
  • KÜRŞAT'IN NARASIYLA
    İNDİK ALLAH DAĞINDAN
    RUHUMUZU AYDINLATTIK
    İSLAMIN KAYNAĞINDAN
    O KAYNAKTAN İÇENİN
    BİLEKLERİ TUNÇ OLUR
    TÜRK'E KEFEN BİÇENİN
    ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

buradan aldıklarımı arşivliyorum güzel olanları sayfa 10 olsun toplu yazıocam isteyen arkadaşlar alabilriler güzel sözler yakaladım:)

İyi olur valla, 11 oldu sayfa, ne zaman koyucaksın?
  • Üstüme iyilik sağlık adostlar, Ceza rap yapar çok kötü dostlar.
  • -Karıdan kızdan vazgeçtim, ilmi fenni seçtim.

-Ben gideyim de zeka ortlamanız düşsün
  • Senin için ölürüm dedi, benim için zaten öldün dedim, cesedini alıp çıktı
  • *attığın kazıkları saklıyorum..saklıyorum ki, gün gelip bana döndüğünde seni oturtacak yerim olsun ..

*Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin, Kendiliğinden s*k*t*r olup gider zaten..

*Fuzuli aşk ayrılığının azab olduğunu, azab kelimesinin a-z-b kökünden türediğini, bunun da "lezzet" demek olduğunu söylüyordu.Demek ki aşkın azabında bir lezzet vardı ve dertleri zevk edinmeyince aşkın tadı çıkmıyordu ..

*Kapı gıcırtısı ayrılığımızın fon müziği iken... Sen bana " seni seviyorum " derken playback mi yaptın ?

*Sana yolculuk yapmak istiyorum !..Kes yüreğine giden bir bilet ; ' Can ' kenarı olsun ...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uuRz -- 18 Eylül 2010; 16:21:25 >
  • Yüz Daha Versen, Yüz Uman Yüzler Bilirim. Yokuşlara Kardeş Olan Düzler Bilirim. Dünya Öküzün Üstünde derler;
    Ama Dünyanın Üstünde Nice Öküzler Bilirim !..

Şekerli bir sakızdın ağzımda çiğnerken de yorulmuştum aslında ! Önce
    şekerin gitti sonra cıvıdın. Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim.
    "Tükürdüm" Kimbilir kimin ayağına yapıştın!

Aslında farkındayım hayatımdaki sahte varlıkların. İstesem bi anda temizlemesini de bilirim.
    Ama bunca sahteliğin benim samimiyetime ihtiyacı var...

Sen!
    Pardon "Siz" demeliydim.Siz kaç yüzlüydünüz?
    Ben yanlışlıkla
    hanginizi sevdim?

Gerçeği öğrendim bir gün.Ve gerçeğin acı olduğunu...
    Sonra dozunda acının, yemeğe olduğu kadar hayata da lezzet kattığını öğrendim.
    Her canlının ölümü tadacağını, ama sadece bazılarının hayatı tadacağını öğrendim...

Uzulme! Dert etme can!
    Gorebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan yuruyebiliyorsan Ne mutlu sana!..
    Elinde olmayanları soyleme bana
    Elinde olanlardan bahset can! Uzulme!
    Geceler hep kimsesiz mi gececek? Gidenler donmeyecek mi?
    Yitirdigin her ne ise; bir bakarsın yagmurlu bir gecede
    Veya bir bahar sabahında karsina çıkmış.
    Bil ki! Guzellikler de var bu hayatta.
    Gel Git’lerin olmadıgı bir hayat dusunebilir misin?
    Huzun olgunlastirir, kaybetmek sabri ogretir.

Uykum gelsin diye "koyun" uykum kaçsın diye de hayatıma giren "öküz"leri sayıyorum

Süleymaniye'nin karşısında, tarihin üzerinde bağdaş kurup oturdum ; tesbih çekiyorum:SENİ
    SEVİYORUM, SENİ SEVİYORUM SENİ SEVİYORUM.

Güzeldim de galiba bunu nasıl söylesem:
    Eline sağlık tanrım leyla çok güzek olmuş
    Tanrım eline sağlık Dünya' da çok güzel olmuş
    Keşke biraz ölmesem

Siz hiç bir sarrafın bağırdığını duydunuz mu?
    Kıymetli malı olanlar bağırmaz.
    Domatesçi, zerzevatçı bağırır ama kuyumcu bağırmaz.
    Eskici bağırır ama antikacı bağırmaz.
    Düşünen bağırmaz. İnsan bağırırken düşünemez.
    Düşünemeyenler ise hep kavga içindedir

insanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,
    gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar..

Ayaküstü ölmek, dizüstü yaşamaktan iyidir !!

KIŞIN GÜNEŞİNE ERKEĞİN
    SEVİŞİNE SAKIN İNANMA...
    ERKEKLER LİMON GİBİDİR BAKTIKÇA AĞZIN
    SULANIR.
    YEDİKÇE MİDEN BULANIR.
    İSTER YEŞİL İSTER MAVİ GÖZLÜSÜNÜ SEÇ
    ERKEK MİLLETİ DEĞİL Mİ, VUR TEKMENİ GEÇ.
    KADINLAR KALPLERİYLE
    ERKEKLERSE HORMONLARIYLA SEVERLER.

Bana Akıl vermeden önce geriye kalanın sana yetip yetmeyeceğini iyi hesapla

Sen verdikçe dost görünen çok olur. İste de gör hepsi birden yok olur.
    Sen kendi kendine yetmeyi öğren.Tüm dünyanin malina gónlün tok oLur.

insanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,
    gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.

Ölüm hayatta büyük kayıp değildir. Asıl büyük kayıp yaşarken içimizde ölenlerdir..!

Leyla değlim dost ; lakin çağırırsan çöllere gelirim.
    Sana yalan halde gelmem , toplarım özümü yalın halde gelirim.
    Kapıyı çaldığında "kim o ? "dersen ; ben olmam kapında sen olur gelirim.
    Sen gel de yeter ki , yola yük olmam,yol olur gelirim...

Sen ancak arkamdan mendil sallarsın çünkü ben sümüğünü koluna silen çocuklar gibi sildim seni!

Eğer insanlar sadece cezalandırılmaktan korktukları
    ya da ödüllendirileceğini umut ettikleri için iyi kalplilerse,
    o halde gerçekten çok acınacak haldeyiz.

Ben Türkiye'yi Yerin Üstündeki 35 Milyon Ölünün Degil,
    Yerin Altındaki 35 Milyon Dirinin Koruduğuna İnanırım..!

Özlenen Mevla ise , gönül özünde ; Mahkum etme gözyaşını , salıver gitsin.
    Özleten Leyla ise, dünya yüzünde ; Mahrum etme genç yaşını , siliver gitsin. . . !

Gerçek namusun, günah elinin altındayken, Günaha el sürmemek olduğunu öğrendim.

Mevlanaya sormuşlar "sevgili" nasıl olmalı diye...
    Sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli.
    Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı DAYANILMAZ OLDUĞUN ZAMANLARDA BİLE SANA DAYANMALI.

Sen yine sükutu giyin !..Dilersen hiç konuşma..
    Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda, çarpsa da bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim..!
    Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim söz verdim ben bu yüreğe ; hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.

Anladım ki susmak bir cüsse işi. Derin denizlerin işi. Sığ suları en hafif rüzgarlar bile coşturabiliyor.
    Derin denizleri ise ancak derin sevdalar. Anladım ki, derin ve esrarengiz olan her şey susuyor.
    Anladım ki susan her şey derin ve heybetli.

Tenine dokunabilmek mi? Haşa !
    Gözüm göz
    menziline girsin yeter.
    Hadi düş düşlerime.,
    Tutmayana aşkolsun..

Benim kaderim kaf ile değil kef ile yazılmış...
    kader değil de keder midir...âh hüzün...câna cânândan dokunan...maksudun cilvesi...rahmeti...
    âh hüzün...derd gibi gelip de hâne-yi gönülde sultan oluşun...sükûtu tac, tefekkürü taht edişin.

Ne kadar beklersen bekle istenmediği zaman gelecektir.

Kırılmış kalpler sevginin hakedilmediğini gösteren belgeler değiller midir ?

Ben yaşadıklarımın hiçbirini unutmam.Ama evet !Yeri gelir susarım. Canımı
    çok yakan şeyler olur ama yine de susarım, tükenirim.Buna izin de
    veririm aslında.Salaklığımdan mı? Hayır! Ben kimseye ''GİT'' de demem,diyemem.O kişi vazgeçilmez olduğundan mı? Hayr.
    Ona o kadar şeye rağmen, o kadar değer veririm ki, Hergün yaptıklarına utansın diye.
    AMA BİR GÜN ÖYLE BİR GİDERİM Kİ; KAYBEDECEĞİM HİRBİRŞEY OLMAZ!

Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren ! Bırak kardeşim tahsili; git önce edep-haya öğren !

Erkek Dediğin Osmanlı Gibi Olmalı, Dıştan Değil İçten Yıkılmalı !

Hiç görmediğim bir sevinçle; kapına geldim."Kim o" de yeter ki;
    Sen kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim.

Aldırma söylenenlere; varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın!

Biraz fazla oldum farkındayım.Ben lafımı ortaya koyarım. Beğenen alır gider, beğenmeyen bırakır kaçar

• - Konudan Beğendiklerim -

"Her şey zehirdir, mühim olan dozdur."
    "Dolu silahtan bir kişi, boş silahtan iki kişi korkar."
    "Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız."
    "Keskin bir bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir."
    "Senin için ölürüm dedi, benim için zaten öldün dedim"
    "Yatakta ve Batakta Eşin Kötüyse , Eline Mahkumsun. "
    "Belki'de Bu Dünya Başka Bir Gezegenin Cehennemidir.."
    "Benim bu oyunda unuttuklarımı sen daha öğrenmedin bile "
    "Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste"
    "Herkes Cennete Gitmek İster , Ama Kimse Ölmek İstemez."
    "Hiç bir kavgada bulunmamışsan kendini ne kadar iyi tanıyabilirsin ?"
    "Yarınlar hep güzel olacak derler. Oysa bugünler, Dünün yarınları değilmi ?"
    "Fazla ciddiye almayın şu hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız"
    "Beyaz Atlı Prensini bekliceğine seyise razı ol yoksa ; ata muhtaç olursun."
    "Bana Akıl vermeden önce geriye kalanın sana yetip yetmeyeceğini iyi hesapla"
    "Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım."
    "Ben hayatta yalnız iki kişiye güvenirim.. Bunlardan biri benim. Diğeri de sen değilsin."
    "Eğer gerçekten kötülüğe inanırsan cehenneme gitmekle kalmaz oraya hükmedersin!"
    "Yaşamak için nefes alıyoruz ama her nefes aldığımızda ölüme bir nefes daha yaklaşıyoruz. "
    "Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız,o enayi sizsiniz demektir."
    "Herkes merak içinde ölümden sonra hayat var mı diye...boşuna düşünürler sanki hayat varmış gibi ölümden önce"
    "En yukarı çıkabilmek için üstünde ki herkesi indirirsin ve en yukardayken birinin seni indirmesi korkusuyla yaşarsın"
    "İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. "
    "Ben sana bir elma versem,sen bana bir elma versen, Bende bir elma,sende bir elma olur. Ben sana bir bilgi versem,sen bana bir bilgi versen, Bende iki BİLGİ,sende iki BİLGİ olur."
    "Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında... Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın. Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim, tükürdüm. Kimbilir kimin ayağına yapıştın"
    "Çocukken her gece yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim birgün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını farkettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım. Sonra her gece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."

• quote:

Orijinalden alıntı: Dewilmacry.

- Konudan Beğendiklerim -

"Her şey zehirdir, mühim olan dozdur."
    "Dolu silahtan bir kişi, boş silahtan iki kişi korkar."
    "Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız."
    "Keskin bir bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir."
    "Senin için ölürüm dedi, benim için zaten öldün dedim"
    "Yatakta ve Batakta Eşin Kötüyse , Eline Mahkumsun. "
    "Belki'de Bu Dünya Başka Bir Gezegenin Cehennemidir.."
    "Benim bu oyunda unuttuklarımı sen daha öğrenmedin bile "
    "Hayat sana ekşi limonlar sunarsa, sen de tekila ve tuz iste"
    "Herkes Cennete Gitmek İster , Ama Kimse Ölmek İstemez."
    "Hiç bir kavgada bulunmamışsan kendini ne kadar iyi tanıyabilirsin ?"
    "Yarınlar hep güzel olacak derler. Oysa bugünler, Dünün yarınları değilmi ?"
    "Fazla ciddiye almayın şu hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız"
    "Beyaz Atlı Prensini bekliceğine seyise razı ol yoksa ; ata muhtaç olursun."
    "Bana Akıl vermeden önce geriye kalanın sana yetip yetmeyeceğini iyi hesapla"
    "Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım."
    "Ben hayatta yalnız iki kişiye güvenirim.. Bunlardan biri benim. Diğeri de sen değilsin."
    "Eğer gerçekten kötülüğe inanırsan cehenneme gitmekle kalmaz oraya hükmedersin!"
    "Yaşamak için nefes alıyoruz ama her nefes aldığımızda ölüme bir nefes daha yaklaşıyoruz. "
    "Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız,o enayi sizsiniz demektir."
    "Herkes merak içinde ölümden sonra hayat var mı diye...boşuna düşünürler sanki hayat varmış gibi ölümden önce"
    "En yukarı çıkabilmek için üstünde ki herkesi indirirsin ve en yukardayken birinin seni indirmesi korkusuyla yaşarsın"
    "İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. "
    "Ben sana bir elma versem,sen bana bir elma versen, Bende bir elma,sende bir elma olur. Ben sana bir bilgi versem,sen bana bir bilgi versen, Bende iki BİLGİ,sende iki BİLGİ olur."
    "Şekerli bir sakızdın ağzımda, çiğnerken de yorulmuştum aslında... Önce şekerin gitti, sonra cıvıdın. Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim, tükürdüm. Kimbilir kimin ayağına yapıştın"
    "Çocukken her gece yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim birgün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını farkettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım. Sonra her gece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."

good work team

• "Bir SaRbi atasözü der ki; topa ne kadar vurursan vur, top yine tribündedir...."
  • ne cevherler varmış burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyozi

Mutlu İken Söz Verme.. Üzgünken Cevap Verme .. Öfkeliysen Karar Verme .....

Mükemmel.

• ''Karda donmak üzeresin, uyumak tatlı geliyor, ama ölüyorsun farkında değilsin.''

Olgun inSan Güzel Söz Söyleyen Değil , Söylediğini Yapan ve Yapabileceklerini Söyleyen Adamdır..!

Beni Mahveden Şey; Bana Yalan Söylemiş Olman Değil, Sana Birdaha İnanmayacak Olmamdır ..!

DostLuğumuzu sorαnLαrα ; Biz birbirimize hαpşurmαdαn.. ÇOK YAŞA diyoruz..
  • arkadaşlar umarım beğenirsiniz... derleyip topladıklarım
    anlamlı sözler...
    • "Kopan bir ipe sımsıkı bir düğüm atarsanız, ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan tek nokta yine o düğümdür".
    • "Yaşamak için nefes alıyoruz ama her nefes aldığımızda ölüme bir nefes daha yaklaşıyoruz".
    • "Senin kalbin boş mudur? Çalsam evde kimse yok mudur?"
    • "If God made everything, God must be Chinese"
    • "Kendi içlerini göremeyen kimi zavallılar şeytanı başka yerlerde arar.."
    • "Nazik olun, Ve her zaman terbiyeli konusun. Cünkü bu alemde nezaket ile yapamaycaginiz hicbir kötülük yoktur! "
    • "Çocukken her gece yatmadan önce tanrıya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim birgün tanrının çalışma tarzının bu olmadığını farkettim ve ertesi gün kendime bir bisiklet çaldım. Sonra her gece tanrıya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
    • "Uzan olan kuyu değil kısa olan iptir."
    • "Güneş battıktan sonra adam olur lambalar.. "
    • "Arka Kapısı Yok ki Sevdaların Ayrılık Vakti Gelince Kaçalım... "
    • "Her şey zehirdir, mühim olan dozdur."
    • "bu da mı gol değil:S"
    • "İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer"
    • "If you entered the umbrella ass, does not open."
    • "Keskin bir bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekir."
    • "İdrak-i meali bu kucuk akla gerekmez, zira bu terazi o kadar sikleti cekmez."
    • "Fazla ciddiye almayın şu hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız"
    • "Kadın, erkeği kılıçsız zapteder ve ipsiz bağlar. "Tolstoy"
    • "Beğendiğimiz bedenlere,hayalimizdeki ruhları koyup "AŞK'' sanıyoruz.."
    • "Mutlu İken Söz Verme.. Üzgünken Cevap Verme .. Öfkeliysen Karar Verme ..."
    • "Duvar Yapıldıkdan sonra duvarcı unutulur…"
    • "Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir."
    • "Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız"
    • "Herkes Cennete Gitmek İster , Ama Kimse Ölmek İstemez."
    • "Yatakta ve Batakta Eşin Kötüyse , Eline Mahkumsun"
    • "Eteğini indirmek istediğin için hayat fahişe sana göre. "1
    • "Sevgi her zaman karşılık görür, kin de..."
    • "Herkes kendi geçmişini, kalbiyle bildiği bir kitabın sayfaları gibi kapalı tutar ve dostlar sadece onun başlığını okuyabilir."
    • "Aptallarla tartışma, seni kendi seviyelerine çeker, tecrübeleri ile yenerler ..."
    • "Makyajı akıyor farkının, herkesleşiyorsun !"
    • "Dolu silahtan bir kişi, boş silahtan iki kişi korkar."
    • "Sikilmiş bir zamanın yırtılmış zarından akan kan gibiyiz.. bir tarafımız acırken, diğer tarafımız zevk alıyor bu işkenceden. "
    • "Hayatta tek gerçek kariyer, sen çalışırsın karı yer."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymntlk -- 26 Eylül 2010; 10:33:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ery.cebeci

quote:

Orijinalden alıntı: bnymntlk

buradan aldıklarımı arşivliyorum güzel olanları sayfa 10 olsun toplu yazıocam isteyen arkadaşlar alabilriler güzel sözler yakaladım:)

İyi olur valla, 11 oldu sayfa, ne zaman koyucaksın?

koydum hocam bakabilrisniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: titanyum22

“Dalgaların ordaydın. Seni uzaktan görebiliyordum. Ne garip birinin sırtını çekici buluyorum diyordum.
    Sonradan çok seveceğim ve en sonunda nefret edeceğim montunu giymiştin.”

sil bastan fılmınden anlamlı bı replık.
  • harkulade konu olmuş...ilk defa görüom burayı...başarılanızın devamını diliyorum...mesajım bulunsun...bitane de benden...

Saçını bir kere koklamak elini bir kere tutmak herşeye değerdi;Sonra onsuz yaşamak bile buna değerdi.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.