" Nihal bir nefesde solu vericek bir çiçek peki ya ben ? Beni kaybetmeyi göze alabiliyo musun beni beni bihterini ? "
Rahmetlinin son sözleriydi
quote:
Orijinalden alıntı: fthzgr
gün gelir sahip oldukların sana sahip olur...
bunu yazmak için girmiştim
Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım !
Yaralı stayla
quote:
...................Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Aziz hâtırası önünde saygıyla eğiliyorum.
Arifler bildiği kadar konuşur. Gandalf
quote:
Orijinalden alıntı: Wurunkatte "Yaşım çok genç vakit erken derken, elvada bile diyemezsin giderken."
"Yaşım çok genç vakit erken derken, elvada bile diyemezsin belki giderken." 1kelime eksik yazmişsin :)büyük ihtimalle böyleydi pek fark yok ama...
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain, everybody. Everybody has their story to tell...
Herkes özeldir. Herkes. Herkes bir kahraman, bir sevgili, bir aptal, kötü, herkes öyledir zaten. Herkes kendi hikayesini anlatmak için vardır ...
"Rüzgar özür dilese de dal kırıldı." diye bir yazı okumuştum bir yerde. Hala aklımda.
quote:
Orijinalden alıntı: o_avs
''Hizmet nimettir'' Abdulbaki EROL
cemaatci alert
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
" Bir yerde küçük adamların gölgesi büyüyorsa orada güneş batıyor demektir "
beğendim
hayat bir başkası olabilmek için çok kısa.......
Birazda Film Replikleri..
Uyan Süpermen daha uçucan (Organize İşler)
+
Poker masasında ilk yarım saatte yolunacak enayinin kim olduğunu anlayamazsanız,o enayi sizsiniz demektir. (Rounders)
+
Fazla ciddiye almayın şu hayatı, nasıl olsa içinden sağ çıkamayacaksınız.. (Anonim)
Hiç bir kavgada bulunmamışsan kendini ne kadar iyi tanıyabilirsin ? (Fight Club)
Dünyada ölümden başkası yalan (In The World Except Death Is Live)
Candan Erçetin'in bir şakısında geçer.
Ahu-yi felek mum, ben şamdan. düşmez kalkmaz bir Allah'tır uyan!!!!!
Sagopa Kajmer
Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgiliii!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Sultan Abdülhamid
Onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak, halbuki biz sussak tarih susmayacak, tarih sussa, hakikat susmayacak !
Prof.Dr. Necmettin Erbakan
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, bir orman gibi kardeşçesine." (Nazım Hikmet)
"Bu maskenin altında etten daha fazlası var Bay Creedy..Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez!.." (V for Vendetta)
Mevlana,Şems i Tebrizi ,Oğuz Atay,Nietzsche,Dostoyevski,Tolstoy,Sartre,Atatürk,Hz.Muhammed,Balzac,Goethe,Sokrates,Eflatun,Aristotales vb. kişilerin sözleri kolay kolay unutulmaz.