Şimdi Ara

Unutamıyorum (ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Öncelikle konuya hoşgeldiniz ben 16 yaşında bir gencim , 1 yıl önce babamın taini sebebiyle van / erciş ' e taşınmak zorunda kaldık ve anadolu lisesine başladım derslerim gayet iyi idi ve okulda biraz popülerdim Ankaradan geldiğim için ve beni seven birini buldum ve tabikide bende onu seviyordum karşılıklı bir aşk tı ve çıkma teklifi ettim çok iyi anlaşıyorduk kabul etti yılın sonuna kadar genelde ayda 1 ayrılıp tekrar barışma gibi durumlarımız oluyodu sonra mayıs ' ın 15 i gibi yani ortaları biz 1 ay ayrı kalmıştık ve benden uzaklaşmıştı arkadaşımın hesabına girdiğimde arkadaşıma onun başkasını sevdiğini ve benim onun artık umrunda olmadığım yazıyordu ve böle mesajlar devam etti. ve bu süre içerisinde bana çok ters davranıyor küfür ediyor hakaret ediyor ve benim hayatımı diğer arkadaşlarımın yorumu kadarıyla mahfediyodu ve ben hep alttan aldım tabi o bir kız ona ne küfür edebilirim ne hakaret ve onu rahatsız etmeyeceğimi felan söylemiştim o günlerde ve o günden sonra karne gününe kadar hiçbirşey olmadı karne günü onu ilk defa boş kafayla görmüştüm ve onu başından beri hiç unutamamıştım ama ben onun umrunda değildim biliyordum ve haziranın 16 sı dedem vefat etti köye gittik temmuzun 2 sinde eve geri geldik ve o benim azıcıkta olsa aklımdaydı çünkü bu bir sevgiydi ben öyle hergüün her hafta kız değiştiren güzeli görünce çirkini bırakan tarz birisi değilimdir sevgiyle hallederim işlerimi ve herkeste beni bu yönümle takdir eder ki bu kızıda seviyordum ve yani bir bağımlılık gibiydi unutamıyordum bu bugüne kadar devam etti tam 15 dakika önce felan anasayfamda "seni seviyorum (A)" yazılı ve "hayatımın hiç beklemedğim bir anında mutluluğu buldum bırakmıcam seni hayatım " Yazılı gönderileri gördüm ve bunu o kız yazmıştı içimde çok kötü bir his oluştu ona olan sevgim artık gerçekten çok saçma birşeye dönüyordu ve bu asla eski sevgilinin hayatına karışmak onu bırakmak değil yani sadece beni terkeden eski sevgilime bir sevgi ile bağımlılığım olduğu için unutamıyordum ve böyle şeyler hissedyordum ona platoniktim ama artık bir sevgilisi aşkım dediği birisi var ve birzamanlar bunu bana diyordu ki unutamıyorum . Şimdi bu yazıyı okudunuz ve belkide bazı şeyler düşünüyorsunuz her zamanki meseleler gibi ama şunu belirtmeliyimki gerçekten duygusal davranan ve öyle durmadan gördüğüne seni seviyorum yazan kızları idare eden birisi değilim Öyle anlaşılmasını istemem ve ben şuanda hiçbirşey yapamam evet biliyorum ama tek istediğim şu ki başka bir sevgili yada kız bulmak değil sadece o kızı unutmak istiyorum unutmak için çok şey denedim ama nasıl unutacağımı bilmiyorum bunun için sizlerden fikir istiyorum gerçekten ciddi bir konu en azından benim için öyle lütfen yorumlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler İyi Akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BsCreed -- 6 Temmuz 2014; 22:08:10 >

• ergen aşık detected
  • Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutamazsın.
  • BsCreed kullanıcısına yanıt
    Büyüde gel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poljac

ergen aşık detected

haklısınız ama olmuyo işte ergenlik zormuş bi gitsede kurtulsam durmadan şarkı dinliyorum
  • unutamazsın
  • Evlenmeyi filan mı bekliyordun kızla daha 16 yaşındasın lan 16
     Unutamıyorum  (ciddi konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 6 Temmuz 2014; 22:12:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Evlenmeyi filan mı bekliyordun kızla daha 16 yaşındasın lan 16

hayır evlenmek felan değil sadece etrafımdaki herkes mutlu 1 yıllık 2 yıllık ilişkileri var yada en azından iyi bir ilişkileri var insan onları görünce ve kendine bakınca kötü oluyor keşke bende yapabilseydim yada ben sorunlumuyum felan diye düşüncelere giriyor ergenlikte baskılı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BsCreed -- 6 Temmuz 2014; 22:13:17 >

• Kardesim basliga gore yaziyorum umarim kiz mevzusudur.Bende senin gibiydim unutamiyodum onun ustune 9 ayda 5-6 kisinin kalbini kirdim en fazla 2 hafta sonra ayrildim.Ama dogru kisiyi bulman lazim lafi cok dogru suan 7. kiside dogruyu buldum baya bayada unutturdu :) Artik bundan ne cikarirsan sana kalmis.

• 16 diyor yaş diyor.
  • aaslında galiba benim genel sorunum nasıl unutacağımı bilmemem ne yapacağımı bilmiyorum acı çekip onu düşünüyorum durmadan birkaç önerisi fikir i olan yada nasıl olur öneri verebilirmisiniz
  • Facebooktan engelle twitterdan takip etmeyi bırak sosyal medyadan onun profiline bakma hediyelerini at kafana takma onu film izle oyun oyna gez dolaş spor salonun vb git ancak böyle unutursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Facebooktan engelle twitterdan takip etmeyi bırak sosyal medyadan onun profiline bakma hediyelerini at kafana takma onu film izle oyun oyna gez dolaş spor salonun vb git ancak böyle unutursun

kick Boks , Boks ve Muai Thai gibi sporlara başladım 1 yıllık lisansım var ve antrenmanlara devam ediyorum stresimi onda atıcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: BsCreed

quote:

Facebooktan engelle twitterdan takip etmeyi bırak sosyal medyadan onun profiline bakma hediyelerini at kafana takma onu film izle oyun oyna gez dolaş spor salonun vb git ancak böyle unutursun

kick Boks , Boks ve Muai Thai gibi sporlara başladım 1 yıllık lisansım var ve antrenmanlara devam ediyorum stresimi onda atıcam galiba

Hocam ne güzel işte gittiğin yerdeki herkesi döv ne dert kalır ne de sıkıntı

• Van Candır Can .

• quote:

Orijinalden alıntı: haszo

quote:

Orijinalden alıntı: BsCreed

quote:

Hocam ne güzel işte gittiğin yerdeki herkesi döv ne dert kalır ne de sıkıntı

mantığınız güzel hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.