Şimdi Ara

Unutma Galatasaraylı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

fransız karargahı olmadınız mı? fransız generale size yakışır şekilde ev sahipliği yapmadınız mı ?

biri gelip geçiçi bir kulüp başkanı diğeri ise 100 küsür yıllık kulübün gerçek tarihi

vatan millet edebiyatı yapacak son kulüp galatasaraydır.

Unutma Galatasaraylı..

Öyle biri o tarihte yaşamamış bile la. Size ne içirdiler yine?

bu fransız sevicisi fransız bir kulüp olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor

atatürkün nutukta açıkça gs lisesine lanet okuduğunu da inkar edicek misin

Ulu önder Atatürk üzerinden prim yapmaya çalışma bence...

Sonuçta ATATÜRK'e düzenlenen suikastten dolayı idam edilen

bir başkana sahipsiniz.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Doktor_Nâzım_Bey

• ulan sanki o zaman fenerliler evde yattida gs liler mezun vermedi.ne sacma sapan mantik bu ya.neleri katip karistiyosunuz.nelere siginiyosunuz azcik kendinize gelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1916 baskanlik yapmis . 1926 ta idam edilmis. Idam edildiginde baskan bile degil. Gs eski baskanlarindan biri hirsizlik yapsa yolsuzluk yapsa Gs camiasini baglayacak bu ? Sacma sapan mantiginiz var . O harington kupasinda sizin takimlarinizda oynadi . Fenerin farki kupayi almasi ki o zaman icin bu halkta bir moral olmustu.
    Istanbuldan anadoluya silah kacirilmasinda rol oynayan Fenerliler var yaptiginiz ayip ya kinden nefretten milli duygulari karistirip bir vatan haini demediginiz kalmis burda yaziklar olsun hepinize .
    Ayrica baskana asker kacagi diyen zaat koy kanitlarini yarin git savcilaga sikayet duyurusunda bulun . Herkes gibi yapsin oda askerligini .

• Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    Kimsenin siyasi görüşüne insani hakkına karışamassın askere gitmek istemediyse sebebi vardır madem okadar vatan millet aşkı ile tutuşuyosun gönüllü askerlik yap klavye üstünden konuşması ne kadar kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: lAristo

Kimsenin siyasi görüşüne insani hakkına karışamassın askere gitmek istemediyse sebebi vardır madem okadar vatan millet aşkı ile tutuşuyosun gönüllü askerlik yap klavye üstünden konuşması ne kadar kolay

Ağustos celbiyle askerim zaten ? Ne yani asker kaçağına asker kaçağı dedik diye suçlumu olduk ? Siyasi görüş demişsin siyasi görüşten bahsetmişmiyim ben bir mesajımda bu konu içerisinde ? Sen siyasetin ne olduğunu biliyormusun acaba ? Diyarbakırdan adam çıkmadığını tüm türkiyeye kanıtlayan asker kaçağı için seninle çok bile tartıştım blok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hadi git güzel güzel yap insanlığını siyasi görüş demem adam askere belki siyasi görüşü için gitmek istemedi kimseye zorla insan öldürmeyi öğretemessin biraz saygılı ol işine gelmeyince blok sen kimsinki benim siyasi bilgim hakkında birşey yazabiliyosun hadi ikile bir işe yararsın belki

Bu arada madem adından dahada eminsin asker kaçağı olduğuna git kankileride topla şikayet et neden burada klavyeden atıp tutuyosun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

fransız karargahı olmadınız mı? fransız generale size yakışır şekilde ev sahipliği yapmadınız mı ?

biri gelip geçiçi bir kulüp başkanı diğeri ise 100 küsür yıllık kulübün gerçek tarihi

Unutma Galatasaraylı..

Aha bu da antu'dan gelmiş, 10 yıl önce kapatılan geyikleri gerçek sanıp bir şeyler yazdığını sanıyor.

Önce terbiyesizlik etmemeyi öğreneceksin, profil fotoğrafında kullandığın kulüp armasını çizen adam bile bir Galatasaraylıdır. Kurucularınız ve ilk başkanlarınızın arasındaki Galatasaraylıları saymıyorum bile.

fransız demek hakaret mi oldu?

galatasaraylı taraftarlar ile ilgili bir yorum yapmadım zaten liseden ve yöneticilerden bahsettim. ayrıca 10 yıl önce kapatılan geyik dediğin senin kulübünün tarihi

galatasaray fransız kulübüyse fenerbahçede ortaya karışık birşey çıkıyor. sonuçta galip kulaksızoğlu'da galatasaray lisesi çıkışlık. buna ne diyeceksin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Unutma Galatasaraylı..

Aha bu da antu'dan gelmiş, 10 yıl önce kapatılan geyikleri gerçek sanıp bir şeyler yazdığını sanıyor.

Önce terbiyesizlik etmemeyi öğreneceksin, profil fotoğrafında kullandığın kulüp armasını çizen adam bile bir Galatasaraylıdır. Kurucularınız ve ilk başkanlarınızın arasındaki Galatasaraylıları saymıyorum bile.

galatasaraylı taraftarlar ile ilgili bir yorum yapmadım zaten liseden ve yöneticilerden bahsettim. ayrıca 10 yıl önce kapatılan geyik dediğin senin kulübünün tarihi

Ben sana Fransız diyerek hakaret ettiğini mi söyledim? Okuduğunu idrak edebilme yeteneğin var mı?

Hiçbir kaynağı olmayan saçma sapan şeyler söyleyerek bir kuruma çamur atıyorsun, terbiyesizlik ettiğin kısım bu. Jean-Pierre Dumouli senin gibi Fenerbahçeliler tarafından uydurulan ve tarihte hiçbir zaman yaşamamış, hayali bir karakter.

İki dakika araştıracak olsaydın, gerçeği kendinde görürdün, bak haberin tarihi 2005, üzerinden 11 yıl geçmiş. Ayıphttp://arsiv.sabah.com.tr/2005/02/19/spo114.html

İkincisi, Nutuk'un orijinalinde sultani mekteplerinden bahsediyor, direkt bir kurumun adını vermemiş. Bir dönem Nutuk'un içeriğini değiştirip Sultani Mektebi kısmını Sultani Mektebi (Galatasaray Lisesi) yapıp paylaşan renkdaşların da vardı, sen de şimdi onu paylaşırsın diye peşin peşin yazayım.

Velev ki Atatürk'ün söylediği durum Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşmiş olsun, bu bir şey ifade etmez, sonuç olarak Galatasaray bir devlet okulu, içindeki insanlar da devlet tarafından atanıyor oraya, devletten bağımsız hareket edebilme şansları yok.

Üçüncüsü, aç da kendi tarihine bak sen önce. Düşmanla minnoş minnoş maç yapmaktan tut, meclisten yasa geçirip Kadıköy'deki stadı kendi kulübüne peşkeş çeken Şükrü Saracoğlu'na, Atatürk'e suikast düzenleyen başkanlardan tut, transfer için askeri uçak kaldıran hava kuvvetleri komutanlarına kadar şeref(!) dolu bir mazi.

Git öteye git.

sultan mektepleri nedir nerde geçiyor sultan mektepleri. vallahi benim bildiğim 1 tane sultani mektebi var o da galatasaray lisesi. sen haklısın çeviri hatası var bir sürü sultani mektebi var diyelim bu sizin lisenizin fransızlara karargah olduğu gerçeğini değiştirmez. savaştan önce fransızlarla dost olan lise savaş sırasında devlet zoruyla mı kapılarını fransaya açıyor.

farkettiysen hep kulüplerden bahsettim son yazdığın paragrafa ithafen

Sultan Mektepleri değil, Sultani Mektepleri yazdım ben. Sultani, Osmanlı'da 9 yıllık eğitim veren okullara verilen bir isimdir, ilk kurulan sultani de Galatasaray Lisesi'dir. Örnek vermek gerekirse bugünkü İzmir Atatürk Lisesi de cumhuriyetten önce bir Mekteb-i Sultani idi ve o ismi kullanıyordu. Anadolu'da yığınla Sultani vardır.

Unutma Galatasaraylı..

Cahil olduğun konularda konuşmayacaksın.

salih arif bey galatasaray lisesinin müdürüydü dumolinin aksine desperey gerçek ve de galatasaray lisesini ziyaret etti çok da güzel ağırlandı konferanslar verdi atatürk de nutukta aynen bunu belirtmiştir. çarpıtmaya gerek yok konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun laf kalabalığı yapıp anlamı bulandırma. mekteb-i sultani galatasaray lisesidir. toplumca böyle bilinir bu isimle anılan başka okul da yoktur. şimdi dersin izmir lisesi de mektebi sultani olarak biliniyordu diye. kime sorsan mektebi sultani nedir diye galatasaray lisesini gösterir. neyi inkar etmeye çalıştığını söyle de ona göre yazıyım

ayrıca fenerbahçe minnoş minnnoş maç yapıyor yazmışsın o dönemde fenerbahçe kulübü neden kapatılmış önce bunu araştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Unutma Galatasaraylı..

Ben sana Fransız diyerek hakaret ettiğini mi söyledim? Okuduğunu idrak edebilme yeteneğin var mı?

Hiçbir kaynağı olmayan saçma sapan şeyler söyleyerek bir kuruma çamur atıyorsun, terbiyesizlik ettiğin kısım bu. Jean-Pierre Dumouli senin gibi Fenerbahçeliler tarafından uydurulan ve tarihte hiçbir zaman yaşamamış, hayali bir karakter.

İki dakika araştıracak olsaydın, gerçeği kendinde görürdün, bak haberin tarihi 2005, üzerinden 11 yıl geçmiş. Ayıphttp://arsiv.sabah.com.tr/2005/02/19/spo114.html

İkincisi, Nutuk'un orijinalinde sultani mekteplerinden bahsediyor, direkt bir kurumun adını vermemiş. Bir dönem Nutuk'un içeriğini değiştirip Sultani Mektebi kısmını Sultani Mektebi (Galatasaray Lisesi) yapıp paylaşan renkdaşların da vardı, sen de şimdi onu paylaşırsın diye peşin peşin yazayım.

Velev ki Atatürk'ün söylediği durum Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşmiş olsun, bu bir şey ifade etmez, sonuç olarak Galatasaray bir devlet okulu, içindeki insanlar da devlet tarafından atanıyor oraya, devletten bağımsız hareket edebilme şansları yok.

Üçüncüsü, aç da kendi tarihine bak sen önce. Düşmanla minnoş minnoş maç yapmaktan tut, meclisten yasa geçirip Kadıköy'deki stadı kendi kulübüne peşkeş çeken Şükrü Saracoğlu'na, Atatürk'e suikast düzenleyen başkanlardan tut, transfer için askeri uçak kaldıran hava kuvvetleri komutanlarına kadar şeref(!) dolu bir mazi.

Git öteye git.

sultan mektepleri nedir nerde geçiyor sultan mektepleri. vallahi benim bildiğim 1 tane sultani mektebi var o da galatasaray lisesi. sen haklısın çeviri hatası var bir sürü sultani mektebi var diyelim bu sizin lisenizin fransızlara karargah olduğu gerçeğini değiştirmez. savaştan önce fransızlarla dost olan lise savaş sırasında devlet zoruyla mı kapılarını fransaya açıyor.

farkettiysen hep kulüplerden bahsettim son yazdığın paragrafa ithafen

Sultan Mektepleri değil, Sultani Mektepleri yazdım ben. Sultani, Osmanlı'da 9 yıllık eğitim veren okullara verilen bir isimdir, ilk kurulan sultani de Galatasaray Lisesi'dir. Örnek vermek gerekirse bugünkü İzmir Atatürk Lisesi de cumhuriyetten önce bir Mekteb-i Sultani idi ve o ismi kullanıyordu. Anadolu'da yığınla Sultani vardır.

Unutma Galatasaraylı..

Cahil olduğun konularda konuşmayacaksın.

nasıl ki ben suikastçi başkanın varlığını inkar etmiyorsam sende kabul edeceksin

• quote:

Unutma Galatasaraylı..

1- 1.Dünya Savaşı 1914 de başladı
    2- Düşmanlar İstanbul'u 1918 yılında işgal etti.
    3- Öyle biri Dünya üzerinde yaşamamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Unutma Galatasaraylı..

franchet desperey fransız komutan kimdir nedir bir bak

fotoğrafı ben hazırlamadım benim hatam hiç dikkat etmeden koymak oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

quote:

Unutma Galatasaraylı..

franchet desperey fransız komutan kimdir nedir bir bak

fotoğrafı ben hazırlamadım benim hatam hiç dikkat etmeden koymak oldu

1919 da İstanbul'a ayak basan bir komutan..? Nedense Franchet desperey yazınca bu konuyla ilgili hiçbir şey çıkmıyor. Amaa sonuna Galatasaray eklenince de adam akıllı bir kaynaktan bu yazdıkların çıkmıyor( Yandaş siteniz hariç). Hala atıp tutmaya çalışmayın birşeyleri yüzünüze gözünüze bulaştırıp sürekli Galatasaray'a saldırıyorsunuz. Doğru ya;

Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlıyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.