Şimdi Ara

UNUTMADIK ULUSOY !!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bıçakçı niye istifa etmiş bir onu sorun bakalım önce. Biz kuapaları alırlarken rekorlar kırıyorduk, bir sürü zaferle döndük avrupadan. Ya siz... Berabere giden kaç maçınız son dakika penaltılarıyla kurtarıldı. 4 tane körün göremediği ama tüm stadın gördüğü elle atılan golleride biz unutmadık. Gs şampiyon olduğu sene gittiği heryerde çiçekle karşılanırken Fbli taraftarların kafaya taş yağdınığını da unutmayacağız. Bir sahaya kar topu atılıp kapanırken, diğer sahaya sidik dolu pet şişeler atıldığını da... Bir hakem düşünün ki birmaçta 5 kırmızı kart gösterebilsin (haklı olarak) ama ilginçtir ki bu hakem daha sonra koca yarı boyunca 1 kez bile buna başvurmasın. Unutmayacağız elbette... Bir tahkim kurulu düşünün ki oyuncuları ceza alıp forvetsiz kalan takıma forvet uydurmak için büyük çaba harcasın. Bunları hiç unutmayacağız. ANTU.com bunları unutmuş ama sanırım.

İmzamı atıyorum altına!!

Fb-Gençler maçında yaşanan rezaletlere de ceza bile gelmemişti bunu da ekleyim bari...

Fbli taraftarlara da tek bi söüm var!! Ne zaman ki bu ülkeye bir kupa getirmeye bizim kadar yaklaşırsınız,en azından bi çeyrek final görürsünüz, eğer o zaman maç erteletme talebinize olumsuz yanıt verilirse o zaman konuşursunuz.. Avrupadan biri gelse zannedecek ki bu Fb her yıl final oynuyorda,maçları ertelenmiyorda Gs maçları niye ertelendi Ulusoy diye hesap soruyor.Halbuki gerçeği bilse k.çıyla güler size!!

Galatasaray kendisine verilen tüm imtiyazları bu ülkenin görüp görebileceği en büyük başarılara imza atarak sonuna kadar hak etmiştir! ANTU.com bunu anlasın sonra bunları yazsın..

• quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Orjinalden alıntı: sarı907

quote:

Bıçakçı niye istifa etmiş bir onu sorun bakalım önce. Biz kuapaları alırlarken rekorlar kırıyorduk, bir sürü zaferle döndük avrupadan. Ya siz... Berabere giden kaç maçınız son dakika penaltılarıyla kurtarıldı. 4 tane körün göremediği ama tüm stadın gördüğü elle atılan golleride biz unutmadık. Gs şampiyon olduğu sene gittiği heryerde çiçekle karşılanırken Fbli taraftarların kafaya taş yağdınığını da unutmayacağız. Bir sahaya kar topu atılıp kapanırken, diğer sahaya sidik dolu pet şişeler atıldığını da... Bir hakem düşünün ki birmaçta 5 kırmızı kart gösterebilsin (haklı olarak) ama ilginçtir ki bu hakem daha sonra koca yarı boyunca 1 kez bile buna başvurmasın. Unutmayacağız elbette... Bir tahkim kurulu düşünün ki oyuncuları ceza alıp forvetsiz kalan takıma forvet uydurmak için büyük çaba harcasın. Bunları hiç unutmayacağız. ANTU.com bunları unutmuş ama sanırım.

sende körmüşşsün 1000 kere tekrarlanan faul olan pozisyonu yine el olarak görmüşsün sizin sorununuz burda başlıyor bir şeyleri istediğiniz gibi görüyorsunuz o at gözlüklerini bir çıkarın sonra aynaya bakın hakemler ve federasyon hakkında konuşma gibi bir yüzünüz olmadığını göreceksiniz.

Ben körüm ha! Sen yazımı nerenle okudun. Goller dedim iyi bak oraya. Bir tek Anelka' mı attı elle gol. Elle kesilen goller ne olacak? Ben mi körüm yoksa sen okuma yazmayı henüz tam olarak sökemedin mi? Bana bunun cevabını ver.

senin neyi anlatmak istediğin belli çevir kazı yanmasın dediğim gibi çıkar o gözlükleri aynaya bir bak hakem eleştirecek suratın olmadığını göreceksin tarabya cılar sizi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sende körmüşşsün 1000 kere tekrarlanan faul olan pozisyonu yine el olarak görmüşsün sizin sorununuz burda başlıyor bir şeyleri istediğiniz gibi görüyorsunuz o at gözlüklerini bir çıkarın sonra aynaya bakın hakemler ve federasyon hakkında konuşma gibi bir yüzünüz olmadığını göreceksiniz.

Ben körüm ha! Sen yazımı nerenle okudun. Goller dedim iyi bak oraya. Bir tek Anelka' mı attı elle gol. Elle kesilen goller ne olacak? Ben mi körüm yoksa sen okuma yazmayı henüz tam olarak sökemedin mi? Bana bunun cevabını ver.

senin neyi anlatmak istediğin belli çevir kazı yanmasın dediğim gibi çıkar o gözlükleri aynaya bir bak hakem eleştirecek suratın olmadığını göreceksin tarabya cılar sizi..

Ben gözlük takmam. Ama sana bir gözlük lazım. Noktaları virgülleri göremiyosun sanırım. Fake kişilik.

• 1)bıçakcı hatasını yuklyecek yer arıyordu. İstifa nedeni hakem hatalarının fb lehıne olması ise, milli takımın basarısızlıgı nerede? Bu olay neden sebep degıl. amaç belli kendi sucunu Fb ye atmak.Çamur at izi kalsın
    2)Berabere giden kaç maçımızda penaltı atmışız son dakikada yazar mısın bunları bana? (Antep macı dısında) cunku kaç maçınız yazmışsın. Ama istersen ben sana berabere ya da yenık durmdayken faulle ya da balınızla aldıgınız maçları hatırlamayayım cunku sen benden daha iyi biliyorsun.
    3)O golün gol olmadıgını biz de biliyorz ve hala faul ile atılan ve defalarca izlenen bir pozisyona nasıl el dersin?? Neyi gördüğün değil nasıl gördüğün önemli mantıgı var sizde.
    4)Kendi sahasında olamyan bir maçta her ne hıkmetse kimsenin bir patlama sesi bile duymadıgı, ortada boş bir kovanın bile bulunmadıgı, arbedeb bile cıkmayan garip bir olayda kime seyircisiz oynama cezası verildi???
    5)Bir tahkim düşün ki dediğin kurum daha önce bir "ulan" kelimesi yuzunden malum takımın oyuncsuna 5 maç ceza versin. Yine bir tahkim düşün ki başka bir takımın defans oyuncusunun malum takımın forvetine arkadan 5 parmak dalışına önce 3 maç ceza verip sonra kaldırsın.
    *****Gs takımı ciceklerle karsılanırken..... diye başladıgın cümlede FB taraftarlarının basına taş yagdı.... diye alakasız iki toplulugu kullandıgının farkındasın umarım. bi yerde takımdan bahsediyorsun bir yerde de taraftardan
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

1)bıçakcı hatasını yuklyecek yer arıyordu. İstifa nedeni hakem hatalarının fb lehıne olması ise, milli takımın basarısızlıgı nerede? Bu olay neden sebep degıl. amaç belli kendi sucunu Fb ye atmak.Çamur at izi kalsın
    2)Berabere giden kaç maçımızda penaltı atmışız son dakikada yazar mısın bunları bana? (Antep macı dısında) cunku kaç maçınız yazmışsın. Ama istersen ben sana berabere ya da yenık durmdayken faulle ya da balınızla aldıgınız maçları hatırlamayayım cunku sen benden daha iyi biliyorsun.
    3)O golün gol olmadıgını biz de biliyorz ve hala faul ile atılan ve defalarca izlenen bir pozisyona nasıl el dersin?? Neyi gördüğün değil nasıl gördüğün önemli mantıgı var sizde.
    4)Kendi sahasında olamyan bir maçta her ne hıkmetse kimsenin bir patlama sesi bile duymadıgı, ortada boş bir kovanın bile bulunmadıgı, arbedeb bile cıkmayan garip bir olayda kime seyircisiz oynama cezası verildi???
    5)Bir tahkim düşün ki dediğin kurum daha önce bir "ulan" kelimesi yuzunden malum takımın oyuncsuna 5 maç ceza versin. Yine bir tahkim düşün ki başka bir takımın defans oyuncusunun malum takımın forvetine arkadan 5 parmak dalışına önce 3 maç ceza verip sonra kaldırsın.
    *****Gs takımı ciceklerle karsılanırken..... diye başladıgın cümlede FB taraftarlarının basına taş yagdı.... diye alakasız iki toplulugu kullandıgının farkındasın umarım. bi yerde takımdan bahsediyorsun bir yerde de taraftardan
    quote:

1- Bıçakçı Fb' i kolladığı için görevden zorla alındı bakan tarafından. Bunu bir tek siz kabul etmiyorsunuz.
    2- Bunun seceresini tutmadım. Son 3 yılda tonlarca maç var böyle olmadık, uydur-kaydır penaltılarla kazanılmış. Ha GS' ın da vardı zamanında böyle penaltıları ama bu kadar değildi ve GS her zaman bu galibiyetlerinin şans eseri olmadığını Avrupa' da kanıtladı. Hani nerede bu Fb' de.
    3- Birtek olaydan bahsetmiyorum ben burada. Sanki birtek o varmış gibi konuluyorsunuz. Linkler aşağıda
    http://www.sabah.com.tr/2005/08/22/spo102.html
    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~315484,00.asp
    http://www.zaman.com.tr/2003/09/22/spor/butun.htm
    http://www.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html
    4-Bu olay değil Avrupa' da herhangi bir Asya ülkesinde olsaydı o klübe çok çok ağır yaptırımlar uygulanırdı. Vurulan adamın ertesi günü mahkemeye vermeside cabası.
    5-Tahkim kurulunu Özhan Canaydın basmadı.

Ha bu arada Gs taraftarından bahsettim ben. Kafileden falan değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 24 Ocak 2006 18:04:41 >

• Bıçakcı zorla alındı amenna buna lafım yok. ama söyler misin bana bıcaksının görevden alınmasının nedeni Fb mi yoksa milli takım ve olaylar mı? Sen bizim maçlara uydur kaydır penaltılarla kazanılmış diyorsa kusura bakma ama OHA diyorum yani size de penaltılar verildigini kabul etmişssin ama FB yi üste almışsın liglerde aldıgın galibiyetlerin sans eseri olmaması için illa avrupada basarılı mı olmazn lazım? o zaman szin su andaki durmunuz da sans eseri
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

1)bıçakcı hatasını yuklyecek yer arıyordu. İstifa nedeni hakem hatalarının fb lehıne olması ise, milli takımın basarısızlıgı nerede? Bu olay neden sebep degıl. amaç belli kendi sucunu Fb ye atmak.Çamur at izi kalsın
    quote:

1- Bıçakçı Fb' i kolladığı için görevden zorla alındı bakan tarafından. Bunu bir tek siz kabul etmiyorsunuz.
    2- Bunun seceresini tutmadım. Son 3 yılda tonlarca maç var böyle olmadık, uydur-kaydır penaltılarla kazanılmış. Ha GS' ın da vardı zamanında böyle penaltıları ama bu kadar değildi ve GS her zaman bu galibiyetlerinin şans eseri olmadığını Avrupa' da kanıtladı. Hani nerede bu Fb' de.
    3- Birtek olaydan bahsetmiyorum ben burada. Sanki birtek o varmış gibi konuluyorsunuz. Linkler aşağıda
    http://www.sabah.com.tr/2005/08/22/spo102.html
    http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~315484,00.asp
    http://www.zaman.com.tr/2003/09/22/spor/butun.htm
    http://www.sabah.com.tr/2005/10/02/spo101.html
    4-Bu olay değil Avrupa' da herhangi bir Asya ülkesinde olsaydı o klübe çok çok ağır yaptırımlar uygulanırdı. Vurulan adamın ertesi günü mahkemeye vermeside cabası.
    5-Tahkim kurulunu Özhan Canaydın basmadı.

Ha bu arada Gs taraftarından bahsettim ben. Kafileden falan değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben gözlük takmam. Ama sana bir gözlük lazım. Noktaları virgülleri göremiyosun sanırım. Fake kişilik.

fake kişilik

sahte olan sensin dediğinle uyuşmuyor çevir kazı yanmasın yapıyorsun adam gibi karnından konuşma ne diyorsan açıkçe de bildiğin bir şey varsada söyle sende at gözlüğü var bunuda kanıtlıyorsun fener lehine elle atılan kaleden çıkarılan pozisyonları anlatmak istiyorsan o maçlarda fener aleyhine verilmeyenleride yazacaksın adamsan elle kaleden çıkan maç sanırım 2/2 lik gs fb maçından bahsediyorsun maçın ortalarında fener lehine verilmeyen bülent in yaptığı penaltılarıda yazacaksın biri pvh ka biri fatihe hatta fatihe yapılan hem penaltı hem kırmızı kart fener lehine olan hakem bunları görmezmi?rizede nobrenin elle düzeltip ayakla attığı pozisyon o maçta fenerin aleyhine verilen penaltıyı da yazacaksın nobrenin yanındaki rizeli futbolcu ve kalecinin görmediği elden daha net penaltı olmadığı görülüyordu fener lehine art niyetli hakem bunu vermezdi varsa başka muzdarip olduğun konular izaat edeyim nickinizin altındaki yıldızlara bakıp kendinizi komutan zannedecek kadar kişilik kompleksine girip başkasının fake veya olmadığına karar verecek haddi kendinizde görmeyin başka türlü konuşmayada zorlamayın tarabyacılar sizi adam hakemlerden bahsederken tarabya aklına gelir utanır utanmıyoorsan problem var demektir fake olmayan kişilik.......

bu linke bak ne olduğunuzu son paragrafta anlatıyor dahada konuşmayın ayıptırhttp://www.sabah.com.tr/2004/12/21/spo101.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarı907 -- 25 Ocak 2006 10:09:39 >

• Haluk Ulusoy değişti mi?
    Ahmet Çakar

Futbol Federasyonu seçimleri geride kaldı.Ve Haluk Ulusoy kimilerine göre "İktidara rağmen" kimilerine göre "Halk adamı olduğu için" yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası hem sporda hem de siyasette adeta çiviler yerlerinden oynadı. Bıçakcı federasyonunun ikinci adamı Hasan Doğan hem Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ı hem de Ankaraspor Onursal Başkanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ağır biçimde suçladı. İddia çok ağır. Doğan, yeni seçilen federasyonun diyet ödeceğini söylerken seçimlerin bu iki AK Partili üst düzey başkan tarafından kaybedildiğini belirtti.

Seçime girerken Ulusoy değiştiğini çok net ifade etmişti. Eski hatalarından arındığını sürekli telaffuz ediyor ve Türk futbolunda beyaz bir sayfa açmak istediğini dile getiriyordu. Yine Ulusoy'a göre bir önceki dönemde yapılanlar yeni dönemde yapılacakların garantisiydi. Yani yedi senelik başkanlığı döneminde çok şeye imza attığını dile getiren Ulusoy, geleceğe yönelik teminat olarak da bu yılları gösteriyordu. Ama yeni seçim gösterdi ki, Ulusoy bütün bu başarılarını kendine mal etmiş.

Hani bu yedi sene içerisinde gelen başarılar bir ekip çalışması ürünüydü?

Hani Başbakanlık Teftiş Kurulu tarafından düzenlenmiş raporlarda hiçbir sıkıntı bulunmamaktaydı?

Ulusoy yeni listesini yaparken yedi yıl birlikte olduğu hiçbir arkadaşına görev vermedi.

Ortaya şu tablo çıkıyor: Soruşturma raporunda kendisi hatasız ama bazı çalışma arkadaşlarının ciddi kusurları var ki, kendilerini bertaraf etti. Yine şu sonuç çıkıyor ki; sürekli dile getirdiği müthiş başarılar bir ekibin değil, sadece ve sadece Haluk Ulusoy'un... Bu başarılar bir ekibin ürünüyse bu ekipten niye bazıları yeni federasyonda görev alamadılar?

Şimdi kendimizi Ulusoy'un geçmiş dönemde birlikte çalıştığı yönetim kurulu arkadaşlarının yerine koyalım. Ortaya yine aynı tablo çıkıyor: "Demek ki bu başarı sadece Ulusoy'un. Bizler birer hiçiz. Denetleme Kurulu raporuna göre kusurlu bizleriz ki, ya da mahkum olma ihtimali bizler için çok yakın ki bizler bertaraf edildik."
    Bu tablo hem Ulusoy hem de Türk futbolu için çok önemli sonuçlar doğuracak.

Gelelim ikinci noktaya... Merkez Hakem Kurulu ve Gözlemciler Komitesi'ne... Ne hikmetse Haluk Ulusoy kendine oy veren tüm hakem kökenli delegelere görev vermiş.

Mustafa Çulcu delegeydi; Ulusoy'a oy kullandı; MHK Başkanı oldu. Kabul edilebilir bir durum değil. Başaramaz. Zaten sıkıntılı olan Türk hakemliği darmadağın olur.

Ali Aydın delegeydi; Ulusoy'a oy kullandı; MHK üyesi oldu. Lale Orta da öyle. Ya Hilmi Ok'a ne diyelim? Davulu Çulcu'nun sırtına bağladı. Tokmağı kendisi vuracak. Hakemleri ok yapacak, ateş altında kalan Çulcu olacak. Muhittin Boşat attı mı mangalda kül bırakmaz. Ama o da Gözlemciler Kurulu'ndaki yerini aldı. Buna hiçbir lafım yok. Yalnız Sabri Çelik ile Muhittin Boşat geçen dönem MHK'dayken üç hakemin hakemliğini bitirdiler. Mutlu Çelik ve Bülent Uzun müthiş dedikodularla birlikte hakemlik yapmalarına izin verilmeyerek tasfiye edildiler. Onları bitiren Sabri Çelik ve Muhittin Boşat oldu. Ama bu koltuk o kadar tatlı ki, şimdi Muhittin ile Bülent Uzun aynı masada oturup Gözlemciler Kurulu'nda omuz omuza mücadele verecekler.
    Ah şu koltuk yok mu? Adama tükürdüğünü yalatıyor.

Ufuk Özerten ile önemli tartışmalarım oldu. Ama kendisi şuydu, buydu, agresifti, ama dürüst adamdı. Diğer üyeler de öyle. Peki Ulusoy, onlarla niye devam etmedi de kendisine oy verenlere paye verdi. Bu değişmek mi, yoksa eskisi gibi devam etmek mi, karar spor kamuoyunun.

• evet unutmadık ulusoy mesut yılmaz mehmet ağarlı şaibeli şampiyonlukları unutmayacağız.
  • Evet bizde Levent Bıçakçı ve Ufuk Özerten le alınan şaibeli maçları kazanılan şampiyonluğunuzu unutmayacağız.(Sizi yazarlardan biri GS UEFA yı hakemler sayesinde aldı demişti Vay beee )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Evet bizde Levent Bıçakçı ve Ufuk Özerten le alınan şaibeli maçları kazanılan şampiyonluğunuzu unutmayacağız.(Sizi yazarlardan biri GS UEFA yı hakemler sayesinde aldı demişti Vay beee )

levent bıçakçı gs li
    ufuk özerten gs li
    haluk ulusoy gs li
    tahkim gs li
    varsa bu kurumlarda bildiğin fb li yaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin
    Sizi yazarlardan biri GS UEFA yı hakemler sayesinde aldı demişti

ne o haluk ulusoy uefayada mı el atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 27 Ocak 2006 14:04:48 >
  • 1. Mezar taşı ile övünmek kendini kandırmaktan öteye gitme Atalarımız 5 kıtada at koştururken tüm dünya osmanlının ayak sesinden korkarken şu anda 50 cent e muhtacız, bu ne demek sizin gibi övüne övüne avrupa aslanı dediğiniz ki yöneticileri şu anda cami önünde dilenmekle meşgullar devlet destek vermese takım komple satılacak olan takım Çemişgezek pardon tromso yenilgisi halen dillere destan son dört sezondur haliniz ortada sermayeyi yediniz bitirdiniz iflas etmiş durumdasınız futbolcularınız kaçacak delik arıyor siz daha neyin hesabını yapıyorsunuz bunad derlerki yüzsüzlüğün bu kadarıda fazla
    quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

quote:

İmzamı atıyorum altına!!

Fb-Gençler maçında yaşanan rezaletlere de ceza bile gelmemişti bunu da ekleyim bari...

Fbli taraftarlara da tek bi söüm var!! Ne zaman ki bu ülkeye bir kupa getirmeye bizim kadar yaklaşırsınız,en azından bi çeyrek final görürsünüz, eğer o zaman maç erteletme talebinize olumsuz yanıt verilirse o zaman konuşursunuz.. Avrupadan biri gelse zannedecek ki bu Fb her yıl final oynuyorda,maçları ertelenmiyorda Gs maçları niye ertelendi Ulusoy diye hesap soruyor.Halbuki gerçeği bilse k.çıyla güler size!!

Galatasaray kendisine verilen tüm imtiyazları bu ülkenin görüp görebileceği en büyük başarılara imza atarak sonuna kadar hak etmiştir! ANTU.com bunu anlasın sonra bunları yazsın..

• dakika 1 gol 1
    buyrun ilk icraatını
    Kürşat'a müjdeli haber

FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy başkanlığında yaptığı ilk toplantıda, futbolcuların transferinde 3. tescil konusunda getirilen kısıtlamayı, bu sezona mahsus olmak üzere kaldırdı. Bu sezon ilk defa uygulamaya konulan bu kararın, sadece 2005-2006 sezonu için geçerli olduğu, gelecek sezondan itibaren kararın yeniden eski şekliyle uygulanmaya devam edileceği belirtildi.

Böylece, Ankaraspor'un transfer etmek istediği ancak bu sezon daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını giyen Kürşat'ın transferi kesinleşti. Trabzonspor'un, Kürşat Duymuş'un bonservisini Ankaraspor'a vereceği bildirildi.

olayın tarafları ne kadar ilginç değil mi?
  • Brirazda hafıza tazeleyelim;

Hagi'nin "6 maç ceza alırsam futbolu bırakırım" açıklamasına istinaden Cansun'un kafile PSG maçına giderken Ulusoy ile görüşmesi ve 5 maç ceza verilmesi ( Bingo, 6. maç tabii ki FENERBAHÇE maçıydı), bunun yanında Baliç,Boliç'e küfürden verilen ve değiştirilmeyen 3'er, Moldovan'a tekme teşebbüsünden verilen 5 maç ceza, aksine hakan şüküre verilen cezanın tamemen kaldırılması yine haluk ulusoy dönemine denk gelmiştir ne hikmetse.

Kendisine tepki veren ve kapalıda GS forması giymiş Ulusoy resimleri yakan Beşiktaş tarafı 100. yıl aşkına herşeyi unuttu. Ulusoy kutlamaların onur üyesiydi. Bir kongre sonrası soluklar Federasyon binasında alındı, TV'lerde Ulusoy kutsandı, diyafonda özel konuşmayı Bilgili’ye dinletmesi akıllarda kaldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

dakika 1 gol 1
    buyrun ilk icraatını
    Kürşat'a müjdeli haber

FUTBOL Federasyonu Yönetim Kurulu, Haluk Ulusoy başkanlığında yaptığı ilk toplantıda, futbolcuların transferinde 3. tescil konusunda getirilen kısıtlamayı, bu sezona mahsus olmak üzere kaldırdı. Bu sezon ilk defa uygulamaya konulan bu kararın, sadece 2005-2006 sezonu için geçerli olduğu, gelecek sezondan itibaren kararın yeniden eski şekliyle uygulanmaya devam edileceği belirtildi.

Böylece, Ankaraspor'un transfer etmek istediği ancak bu sezon daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor formalarını giyen Kürşat'ın transferi kesinleşti. Trabzonspor'un, Kürşat Duymuş'un bonservisini Ankaraspor'a vereceği bildirildi.

olayın tarafları ne kadar ilginç değil mi?

Eeeeeee Diyet borçlarını ödüyorlar Ulusoy nerde kaldıydık diyecek ama Sn:YILDIRIM kaldığı yeri gösterecek onlara atı alan üsküdarı geçti kusura bakmasınlar şampiyonlukta 5 yılımızı dolduralım gerisine bakarız

• quote:

Orjinalden alıntı: novamaxx

Brirazda hafıza tazeleyelim;

Hagi'nin "6 maç ceza alırsam futbolu bırakırım" açıklamasına istinaden Cansun'un kafile PSG maçına giderken Ulusoy ile görüşmesi ve 5 maç ceza verilmesi ( Bingo, 6. maç tabii ki FENERBAHÇE maçıydı), bunun yanında Baliç,Boliç'e küfürden verilen ve değiştirilmeyen 3'er, Moldovan'a tekme teşebbüsünden verilen 5 maç ceza, aksine hakan şüküre verilen cezanın tamemen kaldırılması yine haluk ulusoy dönemine denk gelmiştir ne hikmetse.

Kendisine tepki veren ve kapalıda GS forması giymiş Ulusoy resimleri yakan Beşiktaş tarafı 100. yıl aşkına herşeyi unuttu. Ulusoy kutlamaların onur üyesiydi. Bir kongre sonrası soluklar Federasyon binasında alındı, TV'lerde Ulusoy kutsandı, diyafonda özel konuşmayı Bilgili’ye dinletmesi akıllarda kaldı.

ya beyler bıçakcı döneminde böyle şeyler olamaz ağlamayın diyen siz değilmiydiniz daha durun hiçbir şey olmadı ne kadar çabuk ağlamaya başladınız ilk dönem siz yediniz kaymağı bu dönemde bizler

• yok sadece hatırlatma yapıyorum diğer arkadaşlara,hani tvlere çıkıp diyoya kendisi yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır o bakımdan
  • bakın bunları endne sölemiyosunuz
    işiniz geldiğini almayın
    türkiye dünya 3cüsü oldu
    zaten gs de avatrımdaki ve süper kupayı ulusoy sayesinde aldı dimi
    bide avrupa niye hiç bişey olmuyoo
    sölüyeyim mi
    ordaki hakemleri satın alamaz fb gücü yetmez ıkınır sadece avrupaya rezil olur gelir
    rezil fb
    azizenin paraları avrupada geçmez o yüzden avrupad abaşarı yok
    net ve özet. nokta
    NO COMMENT

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

bakın bunları endne sölemiyosunuz
    işiniz geldiğini almayın
    türkiye dünya 3cüsü oldu
    zaten gs de avatrımdaki ve süper kupayı ulusoy sayesinde aldı dimi
    bide avrupa niye hiç bişey olmuyoo
    sölüyeyim mi
    ordaki hakemleri satın alamaz fb gücü yetmez ıkınır sadece avrupaya rezil olur gelir
    rezil fb
    azizenin paraları avrupada geçmez o yüzden avrupad abaşarı yok
    net ve özet. nokta
    NO COMMENT

yanlış düşünüyorsun GS 4sene üst üste şampiyon olup 4.senenin sonunda Uefa'yı aldı..Biraz zaman tanıyın FB'ye az zaman..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.