Şimdi Ara

Unutulmayan Sevgili </3 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
17
Favori
14.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunamayan sevgili>Unutulamayan sevgili der kaçarım.Çivi çiviyi söker söZün bittiği yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x1dark1x

7.sinifta ciiktik kisa sure ayrildi hala pesindeyim 12.sinifa gidiyorum :((

Hadi ya :( Dostum peki peşindeyim derken yaptıkların ne oldu ? (Örn : Sürekli mesaj attım. Takip ettim falan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Ali Kınık abimiz'den şu parçayı dinleyip, öyle okuyun yazıcaklarımı dostlar.

Küçüklüğümden beri, çok sevdiğim bir komşu kızı vardı, Beraber büyüdük, beraber oyunlar oynadık. Birâz büyüdükten sonra. Çok uğraştım, Sevgimi hep yansıttım O'na karşı, ama Friendzone vakası yaşadım. :( Aradan yıllar geçti, Bir gün msn'de konuştuk. Tekrar sevdiğimi söyledim, Ve o en son konuşmamız oldu. :( Komşuyuz, biz kardeşiz dedi arkadaş kalalım, Bende çok isterim ama Ötesi olmaz. Ailemin kulağına giderse, Babam duyarsa çok kızar dedi. Halbuki aileler arasında, Yavuklu olsun bunlar muhabbeti geçmiş, Biz küçükken. Eski zaman tabi ya olağan, konuşulan cümlelermiş bunlar. Yani büyüdüklerin de, evliliğe kadar yürüsün, beraber olsunlar demiş ailelerimiz. Gel zaman git zaman, sürekli biz onlara gider, onlar bize gelirdi. Bir gün bizimkiler gittiği vakit, Bizim Baba laf arasında çıtlatmış, O'nun Babasına. Komşu demiş, hani senle yıllar önce anlaşmıştık, yavuklu olsun bizim çocuklar demiştik. Evet demiş o da. Heh işte o sözün halâ geçerli mi demiş Babam. Kem küm etmiş, adam Komşu demiş onlar daha çocuk ki. (Yaşlarımız 16 veya 17'ydi o zamanlar.) Babam'da ben şimdi olsun istemiyorum zaten demiş. Sadece bu konu'daki düşüncen halâ aynı mı diye merâk ettim demiş. Orda birâz sessizlik olmuş. Adam cevap vermeden. Ve konu kapanmış. Bir daha bizlere oturmaya, gelmeyip gelim gidimi kestiler. :( Ben Babamların bu konuyu konuştuğu gün, o gün misafirliğe gitmemiştim onlara. Ve sonra öğrenmiştim ailem'den, Annem anlatmıştı böyle böyle oldu. Bak gelim gidimi kestiler artık dediği zaman. Kıza o gün açılmıştım işte, Msn'den ve bana arkadaş kalalım, dedi. Hani her yiğidin, gönlünde yatan bir güzel kız vardır derler ya. Heh işte İlk gönlüm'de yer eden o güzel kız da buydu benim. :( Çok sevmiştim o yaşıma rağmen. O gün msn'de son söylediği cümleden sonra, Ben artık yorulmuştum, kendimi O'na anlatmaktan, Sevdiğimi O'na göstermeye çabalamaktan. Bu yüzden, benden bunu bekleme, Ben sevdiğim başka gözle baktığım bir insanla kesinlikle arkadaş kalamam, dedim. Peki madem dedim bunca zaman seni sık buğaz ettiğim için, Özür diliyorum. Numaranı'da, msn adresini'de, silerim. Asıl aşk bu ya. Sevgimi, kalbime gömerim Seni sensiz'de yaşarım. Ama şunu'da unutma, Sen benim her zaman gönlüm'de yer eden, Güzel mi güzel bir kız olucaksın. Ve sildim msn'ini, telefon numarasını. O mahalle'den taşındık sonra. Ve bir daha o mahalleye adımımı atmadım. O'nu görürüm'de içim kan ağlar diye. Sonra O'da taşınmış o mahalleden. Aradan tam 6 yıl geçti, Unuttum mu.? Kesinlikle hayır. O 6 yıl içerisinde, Sürekli rüyâlarım'da, günümün her anın'da, Dualarım'da en önemlisi'de kalbim'de yer etti. Hiç bir kız ile çıkmadım, O'ndan sonra, Taaki şu 5 6 ay öncesi bir kızdan haber geldi. Yengemin arkadaşının kardeşiymiş. Karşılaşmıştık bir ara beni o gün beğenmiş haber yollamış. Ertesi gün Yengem'den Ablası vasıtasıyla. Peki dedim kabul ettim. Denedim, Hadi dedim unuturum, atarım bu içimdeki yangını. Fakat bu kızdan'da güzel bir darbe yedim. :( Başka birisiyle, konuşurken benimle'de gönül eğlendirmiş. Sonra'dan öğrendim. Demem O ki sizin sevginizin, ölçüsü karşı tarafa nazaran ne denli fazla olursa, olsun. O sevginin ölçüsünü, karşı taraftan'da bekleyin. Sizin sevginizle eş değer birini bulun. Gerçi yok öyle bir Dünya ama bulana kadar çabalayın. Yok bulamadıysanız'da, Kalbinizdeki,gönlünüzdeki yer eden kişiyi Sevin. Hiç değilse Allah hatırı için; O'nun sizin kimi sevdiğinizi biliyor olduğunu bildiğiniz için. Dua ederek, Ve haddinden fazla SABIR ederek...

Dostum hepsini okudum ilginç değişik bir aşk. Darbe yemene rağmen hala ayakta olup, umudunu kaybetmemen çok güzel. Belki yaşadıkların yıktı seni, yordu, belki dayanılmaz hal aldı ama sabretmişsin dostum en önemli şey bu ve hala sabrediyorsun. Belki o kız olmayacak ama bu sabrın sonunda mükafatlandırılacağına inanıyorum. Helal olsun. Unutursun demiyorum ama ateşi daha hafifleşecek zamanla 6 yıl geçmiş bu kadar zamanda bile alışmışsın dır zaten onsuz da yaşamaya. Umarım herşey gönlünce olur. Belki şimdi görsen sevdiğini o zaman ki gördüğünden çok değişik biri çıkacak karşına, tanıyamayacaksın. Kendini kurtarmaya bak gerisi gelir.

• Tam da 1,5 yıl oldu ayrılalı cok kısa surmustu bizim iliskimiz 6 7 ay falan ama oyle bir baglanmıs ve sevmisim ki atamadım o kadar surede kalbimden.İşin şöyle bir kotu yanıda var belki de unutamamamın sebebi aynı iş yerindeyiz hatta aynı katta calısıyoruz gün icerisinde bir cok kez karsı karsıya geliyoruz malesef.Onunla en son konusalı tahminimce 9 ay falan oldu bana sözlendiğini söylediğinden beri o bakmaya doyamadığım gözlerine bakamaz oldum.Şimdiler de öğrendim evlenmemiş neler yasadı neler oldu bilmiyorum ama hala aynı evinde tek basına yasıyor.O binlerce anımızın oldugu evde.Acaba beni gorunce aklına geliyorum mu bilemem ama unutmak cidden zor harbiden karsısıma baska biri cıkmayınca insanın valla ne yapsam ne etsem bilmiyorum bu aralar yine hersey depreşti bende onun da üzgün oldugunu hissediyorum kalbim hissediyor yani acaba tekrar konusmak icin caba sarfetsem mi ikilemde kalmıs durumdayım.Ama su bi gercek hala seviyorum onu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volmond

Tam da 1,5 yıl oldu ayrılalı cok kısa surmustu bizim iliskimiz 6 7 ay falan ama oyle bir baglanmıs ve sevmisim ki atamadım o kadar surede kalbimden.İşin şöyle bir kotu yanıda var belki de unutamamamın sebebi aynı iş yerindeyiz hatta aynı katta calısıyoruz gün icerisinde bir cok kez karsı karsıya geliyoruz malesef.Onunla en son konusalı tahminimce 9 ay falan oldu bana sözlendiğini söylediğinden beri o bakmaya doyamadığım gözlerine bakamaz oldum.Şimdiler de öğrendim evlenmemiş neler yasadı neler oldu bilmiyorum ama hala aynı evinde tek basına yasıyor.O binlerce anımızın oldugu evde.Acaba beni gorunce aklına geliyorum mu bilemem ama unutmak cidden zor harbiden karsısıma baska biri cıkmayınca insanın valla ne yapsam ne etsem bilmiyorum bu aralar yine hersey depreşti bende onun da üzgün oldugunu hissediyorum kalbim hissediyor yani acaba tekrar konusmak icin caba sarfetsem mi ikilemde kalmıs durumdayım.Ama su bi gercek hala seviyorum onu.

Dostum aranızda tam neler geçti bilmiyorum ama ayrılma şiddeti ve sebebi de önemli üstelik 6-7 ay az bir zaman mı ? Aynı yerde çalışıyor olmanız da baya tuhaf ve senin için baya kötüdür sürekli görüpte senin olmaması. Eğer konuşmak istediğini hissediyorsan hiç durma git konuş. Belki de o da seni unutamamıştır, unutamıyordur bilemezsin. İş büyük ölçüde sana kalıyor, karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaybedenler Klübü

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

benim 11 yıldır unutamadığım bir kız var. ayrıldık. o sevemediğini söyledi. anlayışla karşıladım. sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. onu unutmak için başka biriyle çıktım. sonra evlendim. ama yürümedi. hata bende değildi. ama yürümedi. şimdilerde tek takılıyorum. bazen aklıma geliyor. o daha evlenmemiş. yaş oldu 38. bundan sonra da kimseyi sevemem gibi geliyor. açıkçası mutluluk peşinde çok koştum. ama olmadı. bende mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçtim. hiç hayalim yok. sanırım bende kayışlar da kopuk. ama hiç olmazsa kadınlara karşı daha objektif bakabiliyorum. uzak duruyorum. ihtiyacımı gideren biri var. gerisi de umurumda değil.

Üstadım hayat hikayen baya şaşırttı ve gerçekten üzüldüm. Aşk gerçekten imkansızlık sanırım. Hayata hiç bağlanamayıp hiç hayaliniz olmaması da kötü. Hala seviyorsun peki üstadım bir gün çıkıp gelse bir yerde karşılaşıp konuşmaya başladınız. Tekrar birlikte olur musun onunla ? (Bu arada kaç yıllık bir aşk üstadım )

olmam herhalde. çünkü ben kafamda yarattığım o kızı seviyorum sanırım. o gelse belki 3 günde kavga eder ayrılırız. belki böylesi daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

benim 11 yıldır unutamadığım bir kız var. ayrıldık. o sevemediğini söyledi. anlayışla karşıladım. sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. onu unutmak için başka biriyle çıktım. sonra evlendim. ama yürümedi. hata bende değildi. ama yürümedi. şimdilerde tek takılıyorum. bazen aklıma geliyor. o daha evlenmemiş. yaş oldu 38. bundan sonra da kimseyi sevemem gibi geliyor. açıkçası mutluluk peşinde çok koştum. ama olmadı. bende mutluluk peşinde koşmaktan vazgeçtim. hiç hayalim yok. sanırım bende kayışlar da kopuk. ama hiç olmazsa kadınlara karşı daha objektif bakabiliyorum. uzak duruyorum. ihtiyacımı gideren biri var. gerisi de umurumda değil.

Üstadım hayat hikayen baya şaşırttı ve gerçekten üzüldüm. Aşk gerçekten imkansızlık sanırım. Hayata hiç bağlanamayıp hiç hayaliniz olmaması da kötü. Hala seviyorsun peki üstadım bir gün çıkıp gelse bir yerde karşılaşıp konuşmaya başladınız. Tekrar birlikte olur musun onunla ? (Bu arada kaç yıllık bir aşk üstadım )

olmam herhalde. çünkü ben kafamda yarattığım o kızı seviyorum sanırım. o gelse belki 3 günde kavga eder ayrılırız. belki böylesi daha iyi.

Anladım üstad umarım hakkında hayırlısı olur

• Bu durumu o kadar 3-5 yakın arkadaşıma anlattım sagolsun dinlediler, uzatıp tekrar içinizi sıkmak istemiyorum o yuzden kısa ve öz olarak bu yaz yaşadığım va hala yasamakta olduğum durumu anlatacagım ben de eğer ki okursanız...

Bu yas kusadasında bir otelde staja başladım hazıranın sonuna dogru ve o gunden 1 gun once de benim şu ana kadar konustugum kız ile tanıstık. Abisi varsı ama rusyadan gelmişlerdi, Rus deyip geçmeyin onlar da insan ve otelin genel ağırlığı Rustu her ne kadar kaçamak yaptıysam içlerinden 1-2 tanesini hala unutamadım, unutmak istemiyorum. Ben bu kız ile abisini ilk akşam yemeğinden sonra sahilde bir kaç türk ile otururken görmüştüm ve bunları sevgili zannetmiştim. Onlar da beni otele gelen müşteri zannetmişler ilk başta... Ondan sonra oturdum baktım ikisinin de sesi güzel türkler falan da bunları dinliyor bir kaç şarkı da ben istedim. (istemez olsaydım keşke o gün bu gundur bu sarkıyı dınledıgımde sadece o gelir aklıma) Ve kız o sarkıyı soylerken ben o filmlerde yaşanılan ani yıldırım aşkı tabiriyle vuruldum kıza ondan sonra ki gün akşam molasına gireceğiz ben bu kızı gördüm tek başına sahilde gittim yanına konustum dısarı cıkartıp ( anlarsınız ya özel birşeyler işte :D ) yapmayı plandım, çıkardım kızı ileri sahilde bir yere gittik ( o mekanda bile aylar sonra onu hatırlar oldum ) oturduk karşılıklı sarkı soyledik, fotograf çekildik kısacası iyi güzel vakit geçirdik ve en son ayrılacagımız vakit ben bunu öptüm. Öptükten sonra kız da ben de bir değişik hissettim, evet belki bir çok yabancı hatun ile birşeyler yapmış olabilirim ama bu hissettiğim gerçekten çok farklıydı ve lisenin ilk yıllarında olmayan ergen kafasını orada yaşadım. Ertesi gün ikimiz de birbirimize farklı bakmaya başladık ve ben bunu tekrar dısarı cıkardım ama herhangi bir şey yapmadık bu gun böyle geçti ondan sonraki gün tekrar çıktık ve gülüp eğlenirken bu sefer bu kız benı öptü ve ben bir daha aşık oldum bu kıza. ondan sonraki 5 günümüz sadece bu kız ile geçirdim, şefimden sayısız küfür ve azar yedim, dayak yeme noktasına geldim Stajyer! ' im ya ne de olsa... Ertesi gün tekrar bulustuk ama bu sefer biraz daha farklıydı sadece öpüşmekten ibaretti ve hiç unutmam o gün 3 saat aralıksız öpüşmüştük ( e digerini yapamıyorum kıza aşık oldum lan bildiğin, kıyamıyorum o işi yapmaya..) ve dudaklarımız öyle bir acımıstı kı ertesi gün mosmor dudaklala gezmiştik, abisi ve benim şefim kıllanmıstı ama abisi iyi huylu cıktı zarar vermedi şefim de yaşımdan oturu bir şey yapmadı. Diger günlerimiz de böyle geçti ama nasıl bir aşk resmen 18. yaşımda büyük bir hediyeydi bu karşılıklı aşk, gidceğini biliyordum ama keşke engel olabilyseydim onun gitmesine ve kendime.. ama olmadı tabii. En son günün gecesinde tekrar beraberdik gittik romantik bölgemize konustuk, gülüştük, eglendik kısacası mutluyduk ve ertesi günü sabah gelip beni uyandırıp beraber sahilde birşeyler yapma kararı aldık, ertesi gün oldu sabahın 7.30 unda geldi beni uyandırdı ve sahile gittik beraber. Her şey hoş el ele gidiyoruz falan oturduk sabahın ilk güneş ışınlarından mıdır yoksa uykusuzluk mudur bilinmez ikimiz de sahilde uyuya kalmışız bir kalktık saat olmuş 9 ee gittik otele kahvaltımızı yaptık video ( o video hala duruyor ) çektik. Abizi, kız ve ben olmak üzere yemeğimizi yedik, sonra öğle oldu tabi gidecekler.. Saat 4 e gelmiş bir anda ve biz bununla kadınlar tuvaletınde opustuk gızlı gızlı, sonra sefim duymuş bir yerden kosa kosa geliyor ama işimizi hallettik. Sefim dedi üstün niye ıslak? Şef tuvalete girdim üstüme sıcradı su dedim, ( yemedi ) e oğlum kızın südyenın izleri duruyor dedi.. ( g.t gibi kaldım gerçekten :D ) şef kusura bakma dedi. Oğlum sen beni katil ediceksin git odana bir daha da çıkma dedi. ( E kız gidiyor lan!? ) bu olaylar yasanırken diğer rus animatörle bu kız dertleşmiş, ağlamış falan sonradan haberim olu benim.. Giderken bu benim yanağımı öptü ben tabi bir şey yapamadım abisiyle sarıldım falan derken son görüşüm oradaydı... Peki ya sonrası? Gittikten 3 gün sonra nasıl desem s.kilmiş'e döndüm sefim diyor oğlum kendine gel bak etrafta bir sürü kız var git yaz onlarla da yap aynısını ( evet şefimle ne kadar kavga etsek de o da fırlamaydı ) şef yapamam, o ayrıldı dedim. Ve gittikten sonra 2. gün resmen ağladım.. Evet bir kız için ilk defa ağladım çünkü ilk defa bana böyle değişik bir hoşlanma hissi yaratmıştı, digerleri gibi değildi derkennn 2 hafta önce tekrar kamerada görüştük abisi, kız ve ben... Artık ne desem bilemiyorum abisi sonra gitti ve biz yazışmaya başladık ( rusça ) önceden neden görüşmeyelim diyordum biliyor musun? dedi ben de neden dedim, çünkü sana tekrar aşık olurum diye korktum dedi ben de sorun değil, peki şimdi ne değişti dedim? Hiçbirşey dedi. Elime yüklü bir para gecicek ve ben rusyaya onun ıcın gıdıcem tatil de olsa görmeye. Çünkü hayatımdan sayısız kız geçti, şimdi okuyanlar sallama falan diyordur ama geçti. Çünkü yakışıklıyım ve 2 dil biliyorum, kız meslekte okuyorum falan türkten cok yabancı asıllı sevgilim olmuştur benim, çünkü turk kızlarını anladıgım ıcın az cok. Böyle işte daha yazardım ama 15-20 dakikada bu kadar yazabildim umarım okursunuz.

• unutamadığım biri yok.beni hatırlayan biri de yok.aslında kimse yok
    dertliyim dostlar...
  • quote:

quote:

Tam da 1,5 yıl oldu ayrılalı cok kısa surmustu bizim iliskimiz 6 7 ay falan ama oyle bir baglanmıs ve sevmisim ki atamadım o kadar surede kalbimden.İşin şöyle bir kotu yanıda var belki de unutamamamın sebebi aynı iş yerindeyiz hatta aynı katta calısıyoruz gün icerisinde bir cok kez karsı karsıya geliyoruz malesef.Onunla en son konusalı tahminimce 9 ay falan oldu bana sözlendiğini söylediğinden beri o bakmaya doyamadığım gözlerine bakamaz oldum.Şimdiler de öğrendim evlenmemiş neler yasadı neler oldu bilmiyorum ama hala aynı evinde tek basına yasıyor.O binlerce anımızın oldugu evde.Acaba beni gorunce aklına geliyorum mu bilemem ama unutmak cidden zor harbiden karsısıma baska biri cıkmayınca insanın valla ne yapsam ne etsem bilmiyorum bu aralar yine hersey depreşti bende onun da üzgün oldugunu hissediyorum kalbim hissediyor yani acaba tekrar konusmak icin caba sarfetsem mi ikilemde kalmıs durumdayım.Ama su bi gercek hala seviyorum onu.

Dostum aranızda tam neler geçti bilmiyorum ama ayrılma şiddeti ve sebebi de önemli üstelik 6-7 ay az bir zaman mı ? Aynı yerde çalışıyor olmanız da baya tuhaf ve senin için baya kötüdür sürekli görüpte senin olmaması. Eğer konuşmak istediğini hissediyorsan hiç durma git konuş. Belki de o da seni unutamamıştır, unutamıyordur bilemezsin. İş büyük ölçüde sana kalıyor, karar senin.

Valla dostum 6 7 ay kısa degil belki ama her an beraber oldugumuz icin dedigin gibi dolu dolu gecti her gun beraberdik bu tabiki beni ona daha fazla yakınlastırdı.İşte zamanında ciddi seyler düsünmüstük ben ertelemistim vs beni kullandıgını hissettim ama sevdigim icin hep direndim bıraktı gitti en sonunda.Su anda bakıyorum cidden o da mutsuz yani hissediyorum diyelim hani seven hisseder derler ya.Hayır cevabı almayı bile kabullenmis durumdayım yeter ki sansımı deneyim diyorum ama ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek hic bir fikrim yok.

• quote:

quote:

quote:

Valla dostum 6 7 ay kısa degil belki ama her an beraber oldugumuz icin dedigin gibi dolu dolu gecti her gun beraberdik bu tabiki beni ona daha fazla yakınlastırdı.İşte zamanında ciddi seyler düsünmüstük ben ertelemistim vs beni kullandıgını hissettim ama sevdigim icin hep direndim bıraktı gitti en sonunda.Su anda bakıyorum cidden o da mutsuz yani hissediyorum diyelim hani seven hisseder derler ya.Hayır cevabı almayı bile kabullenmis durumdayım yeter ki sansımı deneyim diyorum ama ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek hic bir fikrim yok.

Tekrar reddedilmeyi göze aldıysan o kadar fazla üzülmem dersen. Pat diye karşısına çıkma derim (hoş iş yerinde sürekli öyle durum vardır ama) yalnız olup üzgün olduğunu hissettiğin zaman bence konuş. Direk sevgili olalım gibisinden değil de. İçinden hissettiğin gibi (eğer cesaret edemem dersen önce telefonla ara akşam) sadece nasıl olduğunu üzgün gibi görüp hissettiğini söyle. Eğer dert ortağı gibi sana açılır anlatırsa devam et konuşmaya ama eğer geçiştirici cevaplar verirse (ki anlarsın zaten) anla ki pek yakınlaşmak istemiyor ya da gününde değil. Belki sana yaptıklarından dolayı pişman da olabilir. Dostum güzelce düşün ve ona göre bir karar ver ve dediğimi yap. Direk gidersen olmaz. Sonuçları yazarsın umarım. İnşallah hayırlısıysa olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Bu durumu o kadar 3-5 yakın arkadaşıma anlattım sagolsun dinlediler, uzatıp tekrar içinizi sıkmak istemiyorum o yuzden kısa ve öz olarak bu yaz yaşadığım va hala yasamakta olduğum durumu anlatacagım ben de eğer ki okursanız...

Bu yas kusadasında bir otelde staja başladım hazıranın sonuna dogru ve o gunden 1 gun once de benim şu ana kadar konustugum kız ile tanıstık. Abisi varsı ama rusyadan gelmişlerdi, Rus deyip geçmeyin onlar da insan ve otelin genel ağırlığı Rustu her ne kadar kaçamak yaptıysam içlerinden 1-2 tanesini hala unutamadım, unutmak istemiyorum. Ben bu kız ile abisini ilk akşam yemeğinden sonra sahilde bir kaç türk ile otururken görmüştüm ve bunları sevgili zannetmiştim. Onlar da beni otele gelen müşteri zannetmişler ilk başta... Ondan sonra oturdum baktım ikisinin de sesi güzel türkler falan da bunları dinliyor bir kaç şarkı da ben istedim. (istemez olsaydım keşke o gün bu gundur bu sarkıyı dınledıgımde sadece o gelir aklıma) Ve kız o sarkıyı soylerken ben o filmlerde yaşanılan ani yıldırım aşkı tabiriyle vuruldum kıza ondan sonra ki gün akşam molasına gireceğiz ben bu kızı gördüm tek başına sahilde gittim yanına konustum dısarı cıkartıp ( anlarsınız ya özel birşeyler işte :D ) yapmayı plandım, çıkardım kızı ileri sahilde bir yere gittik ( o mekanda bile aylar sonra onu hatırlar oldum ) oturduk karşılıklı sarkı soyledik, fotograf çekildik kısacası iyi güzel vakit geçirdik ve en son ayrılacagımız vakit ben bunu öptüm. Öptükten sonra kız da ben de bir değişik hissettim, evet belki bir çok yabancı hatun ile birşeyler yapmış olabilirim ama bu hissettiğim gerçekten çok farklıydı ve lisenin ilk yıllarında olmayan ergen kafasını orada yaşadım. Ertesi gün ikimiz de birbirimize farklı bakmaya başladık ve ben bunu tekrar dısarı cıkardım ama herhangi bir şey yapmadık bu gun böyle geçti ondan sonraki gün tekrar çıktık ve gülüp eğlenirken bu sefer bu kız benı öptü ve ben bir daha aşık oldum bu kıza. ondan sonraki 5 günümüz sadece bu kız ile geçirdim, şefimden sayısız küfür ve azar yedim, dayak yeme noktasına geldim Stajyer! ' im ya ne de olsa... Ertesi gün tekrar bulustuk ama bu sefer biraz daha farklıydı sadece öpüşmekten ibaretti ve hiç unutmam o gün 3 saat aralıksız öpüşmüştük ( e digerini yapamıyorum kıza aşık oldum lan bildiğin, kıyamıyorum o işi yapmaya..) ve dudaklarımız öyle bir acımıstı kı ertesi gün mosmor dudaklala gezmiştik, abisi ve benim şefim kıllanmıstı ama abisi iyi huylu cıktı zarar vermedi şefim de yaşımdan oturu bir şey yapmadı. Diger günlerimiz de böyle geçti ama nasıl bir aşk resmen 18. yaşımda büyük bir hediyeydi bu karşılıklı aşk, gidceğini biliyordum ama keşke engel olabilyseydim onun gitmesine ve kendime.. ama olmadı tabii. En son günün gecesinde tekrar beraberdik gittik romantik bölgemize konustuk, gülüştük, eglendik kısacası mutluyduk ve ertesi günü sabah gelip beni uyandırıp beraber sahilde birşeyler yapma kararı aldık, ertesi gün oldu sabahın 7.30 unda geldi beni uyandırdı ve sahile gittik beraber. Her şey hoş el ele gidiyoruz falan oturduk sabahın ilk güneş ışınlarından mıdır yoksa uykusuzluk mudur bilinmez ikimiz de sahilde uyuya kalmışız bir kalktık saat olmuş 9 ee gittik otele kahvaltımızı yaptık video ( o video hala duruyor ) çektik. Abizi, kız ve ben olmak üzere yemeğimizi yedik, sonra öğle oldu tabi gidecekler.. Saat 4 e gelmiş bir anda ve biz bununla kadınlar tuvaletınde opustuk gızlı gızlı, sonra sefim duymuş bir yerden kosa kosa geliyor ama işimizi hallettik. Sefim dedi üstün niye ıslak? Şef tuvalete girdim üstüme sıcradı su dedim, ( yemedi ) e oğlum kızın südyenın izleri duruyor dedi.. ( g.t gibi kaldım gerçekten :D ) şef kusura bakma dedi. Oğlum sen beni katil ediceksin git odana bir daha da çıkma dedi. ( E kız gidiyor lan!? ) bu olaylar yasanırken diğer rus animatörle bu kız dertleşmiş, ağlamış falan sonradan haberim olu benim.. Giderken bu benim yanağımı öptü ben tabi bir şey yapamadım abisiyle sarıldım falan derken son görüşüm oradaydı... Peki ya sonrası? Gittikten 3 gün sonra nasıl desem s.kilmiş'e döndüm sefim diyor oğlum kendine gel bak etrafta bir sürü kız var git yaz onlarla da yap aynısını ( evet şefimle ne kadar kavga etsek de o da fırlamaydı ) şef yapamam, o ayrıldı dedim. Ve gittikten sonra 2. gün resmen ağladım.. Evet bir kız için ilk defa ağladım çünkü ilk defa bana böyle değişik bir hoşlanma hissi yaratmıştı, digerleri gibi değildi derkennn 2 hafta önce tekrar kamerada görüştük abisi, kız ve ben... Artık ne desem bilemiyorum abisi sonra gitti ve biz yazışmaya başladık ( rusça ) önceden neden görüşmeyelim diyordum biliyor musun? dedi ben de neden dedim, çünkü sana tekrar aşık olurum diye korktum dedi ben de sorun değil, peki şimdi ne değişti dedim? Hiçbirşey dedi. Elime yüklü bir para gecicek ve ben rusyaya onun ıcın gıdıcem tatil de olsa görmeye. Çünkü hayatımdan sayısız kız geçti, şimdi okuyanlar sallama falan diyordur ama geçti. Çünkü yakışıklıyım ve 2 dil biliyorum, kız meslekte okuyorum falan türkten cok yabancı asıllı sevgilim olmuştur benim, çünkü turk kızlarını anladıgım ıcın az cok. Böyle işte daha yazardım ama 15-20 dakikada bu kadar yazabildim umarım okursunuz.

Değişik bir durum daha. Dostum okudum ilginç gerçekten. Yalnız sizin ki biraz yaz aşkı gibi olmuş. Tamam güzel şeyler hissettirmiştir. O da hissetmiştir lakin bu durum daha zor bir durum. Eğer hala konuşuyorsanız düşük ihtimal ama bence peşinden hiç koşma derim. Ruslarda iki tane kötü durum vardır.

1. Yaşlanınca pek çekici olmazlar 2. Senden daha iyi bir erkek bulduğunda tereddüt etmeden seni bırakır (sen bu durumları daha iyi bilirsin)
    Seni üzmek istemem ama (sevgili gibi varsayarsak) seni aldatmıştır da. Bence o o zamanki zamanlarında unutamadığın yaz aşkın olarak kalsın. Sana özel bişeyler hissettirmiş senin için önemli lakin o kadar ilerisi yok bence. Umarım gönlüne göre birini bulursun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: radar_

unutamadığım biri yok.beni hatırlayan biri de yok.aslında kimse yok
    dertliyim dostlar...

Dostum derdini anlat bakalım bi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar reddedilmeyi göze aldıysan o kadar fazla üzülmem dersen. Pat diye karşısına çıkma derim (hoş iş yerinde sürekli öyle durum vardır ama) yalnız olup üzgün olduğunu hissettiğin zaman bence konuş. Direk sevgili olalım gibisinden değil de. İçinden hissettiğin gibi (eğer cesaret edemem dersen önce telefonla ara akşam) sadece nasıl olduğunu üzgün gibi görüp hissettiğini söyle. Eğer dert ortağı gibi sana açılır anlatırsa devam et konuşmaya ama eğer geçiştirici cevaplar verirse (ki anlarsın zaten) anla ki pek yakınlaşmak istemiyor ya da gününde değil. Belki sana yaptıklarından dolayı pişman da olabilir. Dostum güzelce düşün ve ona göre bir karar ver ve dediğimi yap. Direk gidersen olmaz. Sonuçları yazarsın umarım. İnşallah hayırlısıysa olur.

İşin aslı su dostum aramaktan cekiniyorum acıkcası.Numarası bende var gecen 3 4 ay oncesine kadar whatsupp tan engelliydim fakat simdi tekrar engelimi kaldırmıs gibi sanki gun gun gorebiliyorum ne zaman girdiğini vs.Acaba ordan mı yazsam once telde aramaya pek cesaretim yok bişeyler mi karalasam da versem ki gerci onu da nasıl ulastıracagım.

• Merhaba gönül dostlarım,

10.sınıfken bir güzele tutuldum. Öyle hoşlantı falan değil bildiğiniz tutuldum. Sürekli onu düşünüyorum. Sürekli aklıma geliyor. Biraz kız benden 1 yaş küçük. Biraz muhabbetten sonra teklif ettim ( biraz erkendi ) ama kabul etmedi. Kimseyi istemediğini söyledi. Ama ben rahat durmadım bu olaydan 2 ay sonra kıza şiirli bir şekilde doğum günü hediyesi hazırladım.

Çok şaşırdığını beklemediğini söyledi ve teşekkür etti. Evet sadece bu kadar.

Şuan 12. sınıfım ve o 11.sınıf, hala çıktığı yok fakat benim sevgimden 1 gram eksilen bir şey olmadı. Tipimde kanımca kötü değil. Çünkü etrafımdaki kızlarca bunu anladım :) ama benim gözüm hiç birini görmüyor.

24 Mart doğum günü acaba ne yapsam ne yapmasam ?

DİPNOT: Kızla tekrar konuşmak istiyorum fakat bunun için biraz zaman lazım.

Hem YGSnin geçmesi , benim birazda spor yapmam lazım fitness gibi biraz zayıfladım ( Ağzımda tel var :) )

Bana bir akı lverin dostlarım...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşin aslı su dostum aramaktan cekiniyorum acıkcası.Numarası bende var gecen 3 4 ay oncesine kadar whatsupp tan engelliydim fakat simdi tekrar engelimi kaldırmıs gibi sanki gun gun gorebiliyorum ne zaman girdiğini vs.Acaba ordan mı yazsam once telde aramaya pek cesaretim yok bişeyler mi karalasam da versem ki gerci onu da nasıl ulastıracagım.

Saçma olur dostum şunu unutma yazdığın mesaj mektup herhangi zaman düşünüp cevap verebilir veya düşünüp tersleyebilir. Amaç bunca zamandan sonra çat diye araman mesaj da döktürülenler gibi konuşurken döktüremez pat diye kalır. Kendini hazır hissettiğinde akşam vakti ara sonuçta ölüm yok ucunda. Üstelik şuan elinde değil zaten ne kaybedersin. Sadece nasılsın de tek bu zaten konu açarsa devam et. Araman onu şaşırtacak ve mutlu edecektir. Sonra zaten o da mesaj da yazmaya başlayabilir. Bence biraz cesaret, çok zor değil dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Razgradz

Merhaba gönül dostlarım,

10.sınıfken bir güzele tutuldum. Öyle hoşlantı falan değil bildiğiniz tutuldum. Sürekli onu düşünüyorum. Sürekli aklıma geliyor. Biraz kız benden 1 yaş küçük. Biraz muhabbetten sonra teklif ettim ( biraz erkendi ) ama kabul etmedi. Kimseyi istemediğini söyledi. Ama ben rahat durmadım bu olaydan 2 ay sonra kıza şiirli bir şekilde doğum günü hediyesi hazırladım.

Çok şaşırdığını beklemediğini söyledi ve teşekkür etti. Evet sadece bu kadar.

Şuan 12. sınıfım ve o 11.sınıf, hala çıktığı yok fakat benim sevgimden 1 gram eksilen bir şey olmadı. Tipimde kanımca kötü değil. Çünkü etrafımdaki kızlarca bunu anladım :) ama benim gözüm hiç birini görmüyor.

24 Mart doğum günü acaba ne yapsam ne yapmasam ?

DİPNOT: Kızla tekrar konuşmak istiyorum fakat bunun için biraz zaman lazım.

Hem YGSnin geçmesi , benim birazda spor yapmam lazım fitness gibi biraz zayıfladım ( Ağzımda tel var :) )

Bana bir akı lverin dostlarım...

Dostum herşey dış görünüş değil. Şöyle bir durum var ygs den sonra sen okuldan ayrılacaksın. Belki başka şehir kazanıp gideceksin peki o zaman ne olur ? Biraz geleceği düşünmen lazım bence. Seneye de o sınava hazırlanacak ki şimdiden başlamıştır. Seneye hiç sevgili ile falan uğraşmak istemez bir yeri kazanayım da diye düşünür. Bence fazla üstüne gitme doğum gününe güzel seni unutamayacak bir hediye düşün hediyeni ver yine çekil köşene üstüne gitme. Gelirse gelir zaten o. Üstüne gidip sürekli seviyorum seni gibi olursa sıkılır çıksa bile gönülsüz olur. O yüzden çok çok üstüne gitme ve sende kendini garantiye al hayat ne getirir bilinmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçma olur dostum şunu unutma yazdığın mesaj mektup herhangi zaman düşünüp cevap verebilir veya düşünüp tersleyebilir. Amaç bunca zamandan sonra çat diye araman mesaj da döktürülenler gibi konuşurken döktüremez pat diye kalır. Kendini hazır hissettiğinde akşam vakti ara sonuçta ölüm yok ucunda. Üstelik şuan elinde değil zaten ne kaybedersin. Sadece nasılsın de tek bu zaten konu açarsa devam et. Araman onu şaşırtacak ve mutlu edecektir. Sonra zaten o da mesaj da yazmaya başlayabilir. Bence biraz cesaret, çok zor değil dostum

Valla kardesim herkeste bi nefret olusturdum kıza karsı millet dinlemek istemşiyor asla beni hatta asla arama sorma vs diyorlar bi sana anlatabildim aslında burda derdimi cok saol valla dediğini gibi yapayım en iyisi dogru diyorsun kaybedecek bisey yok ama biraz takviye almam lazım cesaret icin anlarsınya :)

• Volmond kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim. Bu konuyu bunun için açtım zaten ne zaman ihtiyacın olursa dök içini rahat ol. Ben dinlerim. Aynı durumu bende yaşıyordum senin gibi. Herkes dinliyor gibi yapar yapar sonunda der ki Fener'in maçı ne oldu? Ben ne diyorum o ne diyor oluyor? Çünkü insanların ya buna benzer deneyimi yok yada senin canın sıkkın bende sıkılmayım istiyor.

Çok takviye de alma ne dediğini bilmezsen kötü :) nasılsın diye sor baktın konuşma ilerliyor sadece seni merak ettiğim için aradım. Güzel devam ediyor hala konuşma sonra da Aslında hem o kadar yakın hemde ne kadar uzağız falan dersin. Yalnız takviye den sonra asla ona kendini acındırıyor gibi hissettirme (Sensiz hiçim, senin için içiyorum gibi) Unutma ki sen onsuzluğa da alıştın ve güçlüsün. Yoksa hiç tenezül etmez. Bunlara dikkat et takviyeden sonra onun da sesini duyunca o anki heyecanla herşey dökülü verir ağzından aman dikkat.

He şunu da unutmayalım sakın ama sakın bir umutla arama döner diye. Unutma ki sen onun nasıl olduğunu merak ediyorsun. Üstelik o hatalıydı zaten. Eğer onda düzelme varsa zamanla konuşa konuşa düzelir herşey. Aradığın vakit hemen üstüne atlamaz netice de vakit geçmiş ilişkinin üzerinden herşey yavaş yavaş. Sonuçları ister burdan istersen özelden yolla kardeşim. Umarım herşey dilediğin gibi olur

• Kaybedenler Klübü kullanıcısına yanıt
    Saol kardesim güzel tavsiyelerin için bakalım 1 2 gün daha süre vereceğim kendime ama sonunda yapacağım dediin gibi sonucta kaybedecek bişey yok en azından daha bir kabullenmiş olurum bu benim icin cok daha iyi olur kanımca.Sonucu mutlaka bildireceğim merak etme :) Saol tekrar güzel tavsiyelerin için
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.