Şimdi Ara

unutulmaz anlarınızz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eminim herkesin digimon rpgde unutulmaz anları vardır merak ettim unutulmaz anlarınızı konu acmak istedim.

ilk ben söyliyeyim bir tane : dün akşam guilimi kasarken kaannın yanından geçmişim farkında deilim^^ sonra pm attı kaan box düştü görmedinmi felan gittim box felan yok. neyse sonra muabbet açıldı pvp yapalım dedik. bnm 50lik guilmona karşı : 70lik dorumon 2 50 lik digimon daha şuan aklıma gelmedi adı ve allahtan bndede beyaz kanat vardı taktım hemen + atak kartları :D:D sonra bi bastırdım galaantmon f3 hepsine çakıyor zaten 1 tanesini f2 yle yığdım yere dierlerinide tam yarıya indirdim tam ss çekicem kaan escape

• İlk olarak kore ile başlıyım. Korede KSSN nosunu tutturup hesap aldığım an unutulmazdı benim için. Oyuna girmistim hiçbir şey bilmeden boş boş dolanıyordum 1 levellik guilmon ile ama yine de çok mutluydum Ardından korede ilk netimi aldığım an yine unutulmazdı. Varımı yoğumu verip 1 koromon yakalamıştım Tekrardan korede Berkan'la tanışmam unutulmazdı. PokemonCraterde 1.5m expli dark charmander karşılığında kore acc'sini satmıştı bana. Sattıktan 1-2 saat boyunca konuştuk falan ortak olduk korede, şifreyi geri verdim falan filan bu olay süper bir dost kazandırdı bana. Son olarak yine korede klonu öğrendiğim zaman unutulmazdı, ahh ahhhh nasıl unutabilirdim ki

Gelelim Çine... Çin'de hemen hemen her şeyi unuttum Noel baab çorabı falan toplayıp box kazanıyorduk o vardı o anlar güzeldi. Bir de sabahları çinlilerden brave+4 alıp akşamları 1m fazlaya satıyordum. Çok büyük piyasa farkı vardı sabah ve akşam arasında

Veee gelelim digimon battle'a. D-ark çorduğum an unutulmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 16 Mayıs 2010; 10:25:25 >

• Bende yiğitle çinde ortaktım.Hiç digimon yakalayamamıştık.Sonra ben koromonu denerken onu yakaladığım anı unutamıyorum
  • Kore'de; önce Efecan'a sövüp daha sonra dost olmamız aklımdan hiç çıkmaz Onun dışında mud'da Erden veya Salih'le yaptığımız partylerin verdiği zevki hiç birşey vermiyor

Çin'de; Beelzemon ve Lopmon'la yaşadığım hiç bir anı unutamıyorum

Global'de ise; henüz unuttuğum birşey yok
  • Kore'yi unutamayız heralde Çin'ide fazla oynamadım Oğuz'un dediği işte . Globalıda beta'dan sora bıraktım zaten
  • Kore'de Onur'la ortaktık kasmalarımızı ve brave yapma çabalarımızı unutamam.İlk net aldığım anı,ilk evrimleri vs. Çin zaten hiç oynamadım.Battle da kendimi aştım diyebilirim.Kore'de yapamadığım çoğu şeyi şimdi yapıyorum.
  • Ben arkadasa oyunu ogretiyodum sonra digimon yakalamayı gösterirken (koromon) dedim şimdi Işık gelcek KIRMIZI yanicak Dedim o sirada yakaladı benim biraz moral bozuldu tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unutulmaz Filmler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

arkadaşlar eminim herkesin digimon rpgde unutulmaz anları vardır merak ettim unutulmaz anlarınızı konu acmak istedim.

ilk ben söyliyeyim bir tane : dün akşam guilimi kasarken kaannın yanından geçmişim farkında deilim^^ sonra pm attı kaan box düştü görmedinmi felan gittim box felan yok. neyse sonra muabbet açıldı pvp yapalım dedik. bnm 50lik guilmona karşı : 70lik dorumon 2 50 lik digimon daha şuan aklıma gelmedi adı ve allahtan bndede beyaz kanat vardı taktım hemen + atak kartları :D:D sonra bi bastırdım galaantmon f3 hepsine çakıyor zaten 1 tanesini f2 yle yığdım yere dierlerinide tam yarıya indirdim tam ss çekicem kaan escape

güzel bi olaydı :D ben card slashi kapattığım işin cidden ahmetin kart kulladnığını bile bilmiyordum. dedim budnaset felan var her halde. öle bi dalmışımki chat bölümünew bakıp kart kulllanıomu die hiç bakmadım . ama soraki vs yi yazmamışın be ahmetim :D sadece 3 +4 miracle var dı ve F3 ile ahmete kartsız 300 küsür vurdum %50 cani gitmişti sora o 3 spear kulllandı ama nafile :D Demekki oyunda bi şeyler yapmışımki ahmet bu olayı bi konu aşacak kadar yükseltmiş. kaanı yenmek felan :D

Benim anılarıma geçelim...

Kore; ilk girdiğimde daha hiç bişi bilemzken 31 lvl reamon yapmıştım. sora ahmet ile tanıştım bana 1 +10 felan vermitşi ve klonu sölemişti ( yere atma klonunu) ve sonrada bi çar vermişti içinde 7-8 set gdx olan. ben epey ilerletmiştim. sadece yer klonuyla
    çok feci bi çar yapmıştım ve banlanmıştı :D sonra bi açr daha yapıodum fena şifresini unutmuştum :D en son kored etüm klonlar kalkmıştı ama... Bilimde ve kaanda çareler tükenmezdi :D BIN dosyasında oynamalar yaparak yer klonu nu bırakın bankayı aktifleştirmiştim. Listyeden basınca bankaya direk açılıodu sonra işte son çarımı çok feci yapmıştım. 70 lvlleri diz çöktürüodum önümde. tek megidrmaon eksiodum 3-4 vuruşa aliodum.sonra kötü bi olay oldu :D korenin sitesi yenilenmişti, hesap silme yeri gelmitşi ve ben
    de korecem olmadığı için merak edip basmıştım ve bat :D hesap silinmişti :D ne küfür etmiştim kendime sora işte 285 taemr lvlli 64 lvl beelzemon 68 lvl omnimonlu bi çar aldım. ama sonra galiba çarın asıl sahibi koreliydi galiba şifremi unuttum yerne kssn sini feln girmiş bi gün bi çara girim dedim şifre yanlı dedi :D sora işte sertaçon kroedkei acc yi aldım şimdide ara sıra bakıom kroede ne var ne yok.

Çinde: çok ynlış yapmıştım ve kroede yaşamadığım olayları yaşamıştım.

1. çok dolandırılmıştım şu an çaldırdığım eşyaları çidne bir ara ya geitrsem en az +7 setim olurdu garanti. sonra lagdan dolayı ve fazla oynamadığımdan dolayı sadece 46 lvl beelzemon ve sonradan aldığım çardaki wargreymonu 46 yapmıştım (aldığımda wargreymon 41 idi). Burağın bahsettiği lopmonu sanırsam ben 1 +4 karşılığına 10-15 dk ye yakalamıştım :D kaan bug buldu felan die söylenti çıkmıştı :D bana düşman olanlar knk deyip yanıam gelmişti :D ama bug felan yoktu çinde net siz digi yakalamanın yolu 1. sabır 2. azim 3. bal :D

DBO (digimon battle yani global): dorumon tfu aldiğimda tamer bomboştu ama ben sevinçliydim ve tamer bom boş iken 70 yapan bi benim galiba :D bu oyudna baika sevindiğim bi olay olmadı, bakalım ins ilerki zamanlarda güzel şeyler olur.

Saygılar

• Benim her anım unutulmaz
  • Ben kuzeni Battle'a başlattım. Agumon yakalamak istedi. Ben de çok zor uğraşman lazım dedim. İlk denemede yakaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

İlk olarak kore ile başlıyım. Korede KSSN nosunu tutturup hesap aldığım an unutulmazdı benim için. Oyuna girmistim hiçbir şey bilmeden boş boş dolanıyordum 1 levellik guilmon ile ama yine de çok mutluydum Ardından korede ilk netimi aldığım an yine unutulmazdı. Varımı yoğumu verip 1 koromon yakalamıştım Tekrardan korede Berkan'la tanışmam unutulmazdı. PokemonCraterde 1.5m expli dark charmander karşılığında kore acc'sini satmıştı bana. Sattıktan 1-2 saat boyunca konuştuk falan ortak olduk korede, şifreyi geri verdim falan filan bu olay süper bir dost kazandırdı bana. Son olarak yine korede klonu öğrendiğim zaman unutulmazdı, ahh ahhhh nasıl unutabilirdim ki

Gelelim Çine... Çin'de hemen hemen her şeyi unuttum Noel baab çorabı falan toplayıp box kazanıyorduk o vardı o anlar güzeldi. Bir de sabahları çinlilerden brave+4 alıp akşamları 1m fazlaya satıyordum. Çok büyük piyasa farkı vardı sabah ve akşam arasında

Veee gelelim digimon battle'a. D-ark çorduğum an unutulmazdı

bnm unutlmaz anlarmla birebir uyuşuyor tek fark ben TFU çordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.