Şimdi Ara

Uo oyunculari burdami. oyuna baslicam .... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • a-f-e `ye +100 post ekleyinde salak salak aciklamalarini kendine saklasin.....
  • bi kere abi uo da app adam herkezi kesebilir

demek istedigim su 50 mage i olan biri 100mage i olan birini kesebilir

100mage i olan kişi 50 mage i olan kişiyi kolayca kesemez hele beni hic kesemez:D

ama ko da filan oyle deyil adam lvl 62 buyusunu bi cakio yation direk senin vurma sansin bie olmuyor

pvp acisindan en zor ve zevkli oyun ultima ayrica server ariyanlar revolation a basliyabilir
  • Uo daki zevki bana şuana kadar hiçbir oyun vermedi, uo yu hiçbir oyunla kıyaslayamam uo benim için tamamen farklı bir oyundu ve öylede kalacak,
    Şuanda uodan zevk alamamın sebebi oyuncu kitlesinin(eskilerin) gitmesi oyun anlayışının degişmesi olmuştur..

eski bi başlık oldugunu geç fark ettim :=) ama olsun

@Husamay
    oyuna gir bi dene biraz sıkıla bilirsin lvl kasmalarda ama eylenceli yönleride var ilersini düşünüp kasarsan daha fazla azimli kasarsın biraz olsun sıkılmaktan kurtulursun aktivelerle oyunun tadını alabilirsin..

Nebula,
    Locus Brightlance Lifespan
    BD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlance.an -- 21 Haziran 2006; 13:28:06 >
  • Ultima hayatım o kadar uzun değil.3 yıl kadar oynadım oyunu.Bu oyunu bir ay bir yıl 5 yıl gibi bi zmnda öğrenmek BANA GÖRE mümkün değil.Dünyanın en ayrıntılı online RPGsidir.Oyun 3 yıldan sonra(hele de drop rate i ve arti dropu yüksek olan bi serwerda iseniz)monotonlaşıyor.Bu monotonlaşmayı genişçe bir arkadaş çevreniz yada sizinle birlikte oynayan bir grubunuz varsa Ultima AYNI SERWERDA ölene kadar oynanabilecek bir oyun.Hala o Ancient Wrym(paragon) u tek tamer la kesmek içimdedir ama neyse...
    Bunları yazmamın nedeni bir arkın da söylediği gibi insanın gözleri doluyor, anılarım canladı içimi döktüm.Bu sebeplerden dolayı hiç bir şekilde Ultima'yı hiç bir oyunla karşılaştırmak istemiyorum.Hele de bazı insanların uo'nun grafikleri hakkında yorum yapmasından başka sinir olduğum bir şey yok
    Okuyanlara teşekkürler sadece içimi döktüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alozanforum -- 21 Haziran 2006; 13:31:40 >

• ewet uo kadar zvk weren başka bi oyun yok bende 3 sene kadar oynadım
  • SO Güzel deilmuhteşem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.