Daha önceden bir internet cafede ultima online gordüm ve izledim hayran da kaldım.Ancak ücretsiz sunucuyu nasıl yükleyeceğimi bilemioyrum. rar veya zip li dosyalar konuusnda bilgim yok. güvenli bir ultima online sunucusuna nasıl bağlanacağım konusunda yarım edebilir misiniz? Elimde hiç ultima online cd si de yok. Daha ayrıntılı bir anlatımö rica edeceğim.Forumdaki bilgilerden yararalanamadım , çü,nkü temel bilgilerim yetersiz. Lü,ütfen yükleme ve oyunu çalıştırma konusunda yardım eder misiniz?ÇOK ACİL!!!
Bu konuda Ultima Online: Mondain's Legacy download linki mevcut. Linke tıklayarak oyunu indirebilirsiniz. Oyun kurulum işlemi herhangi bir program kurulum işleminden farksızdır. Oyunu kurduktan sonra oynamak istediğiniz serverın sitesinden clientı(servera bağlanmak için gerekli dosya) indirin veya yazan ip ve port adresini alın(server runuo ise ip adresini ve portu 'Razor' adlı programa yazarak oyuna bağlanabilirsiniz). Oynayacağınız serverin sitesinden üyelik alın ve oyuna girin. Sorunsuz bir şekilde oyuna girerseniz başlangıç rehberi yardımıyla bazı kavramların ne olduğuna bakın. Ayrıca ne tür bir karakter oynamak istediğinize karar verin.