Şimdi Ara

UP3 BY FGNETWORK(YEPYENİ YENİDEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz premiumsuz giriş bir çoğumuzun sorunu...Bununla 1. serverlara genelde %30 ihtimalle giriyoruz...Fakar 2. ve 3. serverlara % 80 giriyoruz...Sürekli enter yapıldığında 1. serverlarada girilebilmektedir...FGNETWORK ten buldum...Tarattım kullanıyorum...Herhangi bir tehlikeli dosya içermediği kanısındayım...Suçlamalarınızı dayanaklı yapınız...Zaten boyle birşey olursa hiçbirşey paylaşmayacağım..
    İyi kullanımlar...

BUYRUN:http://www.speedyshare.com/816340597.html

ALINTIDIR

• arkadaslar bende inanmadım ama tarattırdım nod32 de bisi cıkmadı bakalım serverlara de giricekmi
  • serverlara girmiyo ise yaramaz bi program iyi yanı virüs yok trojen yok ama dandik girmiyo serverlara indirmeyin bosuna
  • birde ben deniyim belki sen yapamamışındır
  • yok abi ya girmiyor bir de bana gıçık noob diyor ya bak sen!!!http://img153.imageshack.us/my.php?image=dasda3ro.jpg
  • nod32 ne işe yarar ksperskyla antivir avast falan internetten taratın
  • ben de denedim girmiyor %30 demiş zaten 1. serverlara 100 kere dene 30 kere gir onun yerine ac tool kullanın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: saintrow

ben de denedim girmiyor %30 demiş zaten 1. serverlara 100 kere dene 30 kere gir onun yerine ac tool kullanın bence

ac tool nasıl bişey merak ediyorum işlevini yazabilir misin?
  • senin yerine surekli baglanmayı deniyecek
  • yüklerken kaspers sky keylogger var dedi ben kaspers skyın yalancısıyım eer varsa ettigim küfürleri başka kimseden duymamışsıdır ona göre
  • kasperky paranoyak
  • keylogger war
  • bu ASIL non pre deeil çalıntıdır. asılı Pabloescobar ın. indrmein yeni tür tro ya da keylog olabilr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.