Şimdi Ara

update_383 yüklüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Closed Betada oyuna giren 1000 kişiden biriydim, çok zevkliydi açıkcası, tüm serverlar bomboş, tüm bosslar ortada. GA lar ve [GM]Luco sohbet ettik baya, eğlendik. Cabal closed betada daha zevkli bence, ne zaman baksam berderk i ya da fgr bosslarını bulabiliyordum. Bomboş olduğu ve serverlar almanyaya taşındığı için lag 0 dı, combo da dash-fade step-buff-debuff kullanmayı öğrendim. Ama çok zormuş, skill barlarımı yeniden yapılandırmalı ve kesinlikle bol bol pratik yapmalıyım kullanabilmek için, zira "gerçekten" zor bunu kullanmak.
  • yaa oyun hala acılmıyor bende update falanda yapmadı :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Closed Betada oyuna giren 1000 kişiden biriydim, çok zevkliydi açıkcası, tüm serverlar bomboş, tüm bosslar ortada. GA lar ve [GM]Luco sohbet ettik baya, eğlendik. Cabal closed betada daha zevkli bence, ne zaman baksam berderk i ya da fgr bosslarını bulabiliyordum. Bomboş olduğu ve serverlar almanyaya taşındığı için lag 0 dı, combo da dash-fade step-buff-debuff kullanmayı öğrendim. Ama çok zormuş, skill barlarımı yeniden yapılandırmalı ve kesinlikle bol bol pratik yapmalıyım kullanabilmek için, zira "gerçekten" zor bunu kullanmak.

Comboda dash fade step buf debfuf skilleri gerçekten var mı
    Eger böle birşey varsa benım ıcın cok güzel olur.FA ımda o yüzden

• İşte şimdi PvP olmuş Biraz daha aksiyon gelmesi kimseyi üzemez
  • Evet var, ama kullanmayı çözebilirsen. Ben birkaç denemede çözdüm işi, (GAA)Yashai, (GA)Kunimitsu ve adını hatırlayamadığım bir diğer Ga ya da öğrettim hatta. Çok zor değil anlamak, deneyin azıcık.

Evet pvp ye yeni bir boyut kazandırdı bu iş, ve artık sanırım fade step i almalıyım. Ayrıca skill barlarını da dash-fade step eklenmis biçimde yeniden düzenlemem gerekecek, comboda f1 f2 arasında geçiş yapmayı öğrenmek lazım artık. Ayrıca fade step yapınca comboda karşıdaki, seri olup onu yeniden seçmek de lazım. Bakalım çözecez işi. [GM]Luco nun dediği gibi, bu akşam tiera gloriosa çok zevkli olacak.

• ben de yükleyeyim hemen
  • aha bi downloading daha
  • biri su 383 u upload yapabilirmii:?
  • ya ben de fail veriyo 383ü yükledim ama
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.