Şimdi Ara

Update failed sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: safsansar

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

adres, telefon, ınternet lınkını verıyorum;ınsallah sorununun cozumu olur ve dıger arkadaslarında ısıne yarayabılır umarım...

http://www.ozsahin.com.tr/
    hobyar mh.(şe-tat ıs merkezı)no\7 emınonu\ISTANBUL
    TEL:0212-520-82-88 benım telı yapan ustanın ısmı mehmettı sanırsam ona ulasın sorularınızı yanıtlar bana cok yardımcı oldu.. hıc acılmayan telefonda su an ıcs yuklu sorunsuz kullanıyorum darısı basına kardesım..

Kardeş sağol. Ben yarın bi arayıp konuşayım ustayla. Olursa kargoyla telefonu gönderirim. Senin telefon kaç günde oldu ve kaç günde geri aldın?

Benim telefon iki gunde hazirdi bence cok iyi is cikardilar,cunku telden senin gibi bende umidimi kesmistim,ama telefonu acip durumu sordugumda yapildi hazir dediklerinde baya sevinmistim inan darisi basina iyi bilirim o duyguyu heleki su an x5 imle yaziyorum zaten peki sen kvk ya vermismiydin duzeltmedilermi seninkini? birde istersen bebim adimi falan verebilirsin ben dh dan ogrendim falan de yardimci olurlar kardesim bol sanslar ...

Benim telefona da 380tl istediler. Anakart değişimi dediler. Huawei yazısında takılıyor Recovery Mod açılıyor ama sürümü e3 olduğu için her şeyde imza istiyor. 2 aydır uğraşıyorum 2-3 telefoncuya gösterdim işten anlıyorlar dedi çevremdekiler. Hiçbiri de yapamadı. Hatta en sonuncusu JTAG a bakalım dedi onunda şuan desteği yokmuş. Bu arkadaş nasıl çözdü acaba jtagı?

• Evet benimde ustaya ilk sorum aynen boyle olmustu bu telefona jtag yapilmiyormus dedim fakat usta sen birak telefonu ben herturlu hallederim dedi ve 2.3.5 yuklenmis temiz bir telefon sahibi oldum hatta hepsiburadadan motorola atrix siparisi direkten dondu son saniye sen ac bir telefon durumu anlat bakalim buradan da haber verirsin sonucu ok kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet benimde ustaya ilk sorum aynen boyle olmustu bu telefona jtag yapilmiyormus dedim fakat usta sen birak telefonu ben herturlu hallederim dedi ve 2.3.5 yuklenmis temiz bir telefon sahibi oldum hatta hepsiburadadan motorola atrix siparisi direkten dondu son saniye sen ac bir telefon durumu anlat bakalim buradan da haber verirsin sonucu ok kardesim.

15 dk telefonda beklememe rağmen sürekli bekleyen ilk müşteri sizsiniz dedi tele sekreter bir türlü açmadı kimse bende kapattım telefonu. Sonra tekrar denerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

quote:

Evet benimde ustaya ilk sorum aynen boyle olmustu bu telefona jtag yapilmiyormus dedim fakat usta sen birak telefonu ben herturlu hallederim dedi ve 2.3.5 yuklenmis temiz bir telefon sahibi oldum hatta hepsiburadadan motorola atrix siparisi direkten dondu son saniye sen ac bir telefon durumu anlat bakalim buradan da haber verirsin sonucu ok kardesim.

15 dk telefonda beklememe rağmen sürekli bekleyen ilk müşteri sizsiniz dedi tele sekreter bir türlü açmadı kimse bende kapattım telefonu. Sonra tekrar denerim

evet sana katılıyorum burada cunku banada oldu aynısı bende bekledım ve actılar oraya telı teslım almaya gıttıgımdede ılk ısım telefonlarında bır sorun olup olmadıgıydı ama eleman yenı bır urun dolayısıyla cok fazla urunden dolayı arayan varmıs dedı o yuzden kıtlenebılıyormus yanı ben onun yalancısıyım ama ben telefonla dusurmeyı basarmıstım sen yıne dene..

• Ne kadara yaptılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Y.

Ne kadara yaptılar ?

100 tl hallettim isi valla pazarlik, yapmak aklima bile gelmedi ozgur kardesim hem telefonuma kavustum hem kvk ya 380 tl vermedim ve az daha beklesem atrix siparisi bile veriyordum 100 tl hic birse
    y bence sansinizi bi deneyin derim kolay gelsin insallah en kisa surede cozulur problem...
  • Cihazımın Durumu

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Garanti Durumu Garanti Dahili
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Cihazımın Durumu

Sayın Müşterimiz ; Cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır. Üreticiden siparişi verilmiş olup stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. İşlemleri tamamlandığında tarafınıza sms veya email yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

bendede anakart değişimi istediler fakat anakart değişmeden hallettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: xrasimx

quote:

Cihazımın Durumu

Bu kvk nin isine aklim ermedi benim ayni sorundan servise gelmis telefonlara kafalarina gore ya yapiyorlar ucretsiz,yada 400 tl isteyebiliyorlar herhalde sans isi bunlarin eline dusmemek lazim abiler dikkatli olmak lazim,ozellikle 2.3.2 den 2.3.5 gecislerinde...zaten kvk nin go(z)une sokacam benim telefonu 400 tl istediniz ben sorunsuz yaptirdim baska servise diye yolum dusmedi servise daha ama icime oturdu illaki sokacam lafi o kadar ucuz degil...neyse dusmeyin ellerine o kadar diyim.

• quote:

quote:

quote:

Cihazımın Durumu

Bu kvk nin isine aklim ermedi benim ayni sorundan servise gelmis telefonlara kafalarina gore ya yapiyorlar ucretsiz,yada 400 tl isteyebiliyorlar herhalde sans isi bunlarin eline dusmemek lazim abiler dikkatli olmak lazim,ozellikle 2.3.2 den 2.3.5 gecislerinde...zaten kvk nin go(z)une sokacam benim telefonu 400 tl istediniz ben sorunsuz yaptirdim baska servise diye yolum dusmedi servise daha ama icime oturdu illaki sokacam lafi o kadar ucuz degil...neyse dusmeyin ellerine o kadar diyim.

sizlerden bu ücreti neden talep ettiler, gerekçe neydi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazımın Durumu

sizlerden bu ücreti neden talep ettiler, gerekçe neydi?

Gerekceleri kardesim,servis harici telefona mudahale edilmis dediler,ki ben sadece b518 yuklemeye calistim o kadar,bahaneleri buydu benim icin baskasini bilmem valla,garantili telefonumu yapmadilar, ama yazilanlari okudugum kadari ile benimkinden daha sorunlu gocmus telefonlari itiraz etmeden anakarti ucretsiz degistirebiliyorlar iste bunu anlamiyorum cok anlamsiz ve sacma bilmiyorum bir cevabi varmi?

• Yil sonuna kadar butun telefonlari kvk garanti kapsaminda ucretsiz yapiyor bilginize...

http://www.kvk.com.tr/News.asp#360

• quote:

Orijinalden alıntı: 82sekko

Yil sonuna kadar butun telefonlari kvk garanti kapsaminda ucretsiz yapiyor bilginize...

http://www.kvk.com.tr/News.asp#360

Bu yeni satılan telefonlarda geçerli. Üzerinde etiket oluyormuş. Aradım sordum bizim telefonları yapmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackuuy

beyler benim durum da ayniydi "update failed" aliyordum surekli.

beta 3 ü sd ye atin. bataryayi cikarip ses +, ses - ve power dugmelerine basarken usb yi takin ve bir de boyle deneyin. bir aydir cok dertliydim, gecen gun cozdum

insallah probleminiz cozulurse de surada anlattigi sekilde root olabilirsiniz, digerleri (superoneclick, z4root, doomlord) yalan 2.3.5 te.

http://forum.donanimhaber.com/m_55596662/tm.htm

edit: root olmadan once hi suite'i yükleyin, driver kurmakla falan ugrasmaniza gerek kalmaz.

Kardeş Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin sabaha kadar dua ederim istiyosan oldu sonunda yhaf suan kuruyo bakalım bişiler inş olur telefon acılmıyodu normalde Huawei yazısında kalıyo bakalım inş düzelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.