merhaba arkadaslar, e shop'a girdigimde nintendohata veriyor ve acmiyor bile. belki update olmadigi icindir dedim, update etmeye calisiyorum onda da an erorr occurred system is restarting diyor. eshop'un hata kodunu arastirdigimda sistem bakimdadir 005-4305 hatasi oldugunu ogrendim. cihazim yeni sifir napmaliyim?
modem reset ve system format at
bu dedigini ds'ten mi yapiyorum bilgisayardan mi? location'imi ingiltere yaptim bu arada eshop kullanabilmek icin ama gene de acilmadi.
quote:
Orijinalden alıntı: GLurhing
bu dedigini ds'ten mi yapiyorum bilgisayardan mi? location'imi ingiltere yaptim bu arada eshop kullanabilmek icin ama gene de acilmadi.
konsoldan settings'e gir other settings en sonda format system var ona gir
quote:
Orijinalden alıntı: GLurhing
merhaba arkadaslar, e shop'a girdigimde nintendo hata veriyor ve acmiyor bile. belki update olmadigi icindir dedim, update etmeye calisiyorum onda da an erorr occurred system is restarting diyor. eshop'un hata kodunu arastirdigimda sistem bakimdadir 005-4305 hatasi oldugunu ogrendim. cihazim yeni sifir napmaliyim?
belki internetin ile ilgili bir sıkıntı olabilir. bölgeyi İngiltere yapıp versiyonu güncellemen lazım.