Şimdi Ara

Upgrade %200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bugun 4 tane +1 warrior shell aldım şimdi bunları +6 ya geçirip str basıcam tüm taktiklerinizi we sizin o basma %si düştü mü konusundaki +6 ya basan arkadaşların engin bilgilerine, nasıl bastıgınıza ihtiyacım war eger bana bunları +6 ya bastırırsanız basımdan sonraki paramı berams üyelerine dagıtabilirim :D

• UP!!! YARDIM İSTİYORMMM ACİL!!
  • up sanas işi salla taktigi en ii taktik

ilk önce bir hig klass itemi patlat sonra shelli bas ben öyle bu gün +7 shell bastıım
  • Up!!!!!!!!!!!! HADİ YAA Bİ YARDIM ETMİONUZ KÜSTÜM FALLA (DEDİGİNİ YAPICAM HİGH YAKIP BASICAM her + için
  • +5 yapabılırsen hemen str bas
    +6 'ya %80 gecıyo
  • walla bence ilk gün +3 yap sonra +4 +5 e getir hepsini +6 a da allah kerim kapa gözünü bas
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzz550

Beyler ben bugun 4 tane +1 warrior shell aldım şimdi bunları +6 ya geçirip str basıcam tüm taktiklerinizi we sizin o basma %si düştü mü konusundaki +6 ya basan arkadaşların engin bilgilerine, nasıl bastıgınıza ihtiyacım war eger bana bunları +6 ya bastırırsanız basımdan sonraki paramı berams üyelerine dagıtabilirim :D

SANA SADECE SANS DIECEM TEK SEFERDE +7 + 8 BASAN COK GORDUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen Şans İşidir Bu Upgrade
  • hmmm peki bu taqtiq işleri? bi şee yaramas mı? yani gerçi % şanslarına inanmıorm ama 40m para dökücem bu işe lütfne :( hatta 100m bile dökerim yeterki bişeler soleyin cok lazım bu set bana :'(
  • şu ana kadar tek ugp yaptım oda +6 hornu +7 ye gecireyim dedin önden shel yakmamıştım o yuzden yandı galiba +6 horn
  • K2 yetkilileri bile seminerde resmen bununla ilgili tesadüf ve şans dedi
  • TEK SEFERDE +8 FP ARDINDAN +7 SHARD YAPANI GÖRDÜM XİGENONDA
  • ışık sapsarı olunca bas bişey yakmana gerek yok
    up da item yakma işi magic anvil in başında bir tek sen varsan geçerlidir yoksa sen item yakçan ardın dan bascan sen o itemi yaktından sonra basana kadar araya muhakkak biri girer
    en iyi yol IŞIK SAPSARI OLUNCA BAS
    ben öle yaptım bugün hiçbişey yakmadan ful prıest shel set bastım +6 ya

er4serJR
  • karsı taraf yakınca sen bas ben öle yapıom çok +8 bastım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_588 -- 5 Ağustos 2006; 14:18:10 >
  • inşallah beyler size sonucu solerim :) bide bunlar quest den gelen itemler genede basılır demi?
  • ben questten gelen prıest shellerımı bastım ful set +6 oldu

er4serJR

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    hee bide o shelleri basarsan payımı isterim ha pm at humanım adım _YakamoZ
  • karus um :D b2 moradon basacam bugun walla girebilirsem bide sana wersem sen basar mısın diyicem ama güwenebilir miyim bilmiom kimseye :S doctor korkuyom olayı
  • güven banaaaaaaaaaa iki senedir oynuyorum ben bu oyunu
    bişey biliyosda oynuyoz dimi

er4serJR(_YakamoZ)
  • gelirsen b2 ye gel ikimiz basalım :D arkada destek olsun bi dene ama elimdeki glave cok ezik duruyooo :'(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.